Review: ck one shine lipstick + swatches

Review: ck one shine lipstick + swatches

Als er een nieuwe interessante lipstick uitkomt is mijn interesse al snel gewekt. Ik ben namelijk een echte lipstick fan aan het worden. Een tijdje terug kreeg ik een persbericht over de ‘ck one shine lipstick’. Een lipstick die de voordelen van een lipgloss, lipbalm en een lipstick heeft. Dat klinkt mij goed in de oren. Vorige week ontving ik een lipstick uit deze collectie en ik kon niet wachten om deze te gaan testen. Hieronder lees je mijn review…

Maar eerst wat meer over ‘ck one shine lipstick’. De formule van de lipstick is dus bijzonder omdat het de voordelen van drie verschillende lipproducten samenbrengt in slechts één product. De one shine lipstick is verkrijgbaar in 12 krachtige, heldere kleuren en geeft een glossy finish. In de lipstick zit een vochtregulerende formule die de lippen hydrateert en verzacht wat een langdurig en comfortabel gevoel geeft.

De verpakking ziet er tof uit, heel herkenbaar als ‘ck one’. De lipstick huls geeft mij niet per se een luxe gevoel maar de verpakking ziet er wel heel strak & modern uit. Ik vind de combinatie tussen het matte zwart en het glanzende wit erg mooi. Daarnaast valt de lipstick goed op tussen de rest van mijn stash…

Ik heb de kleur ‘110 twisted’, een mooie felroze kleur die mij qua tint een beetje doet denken aan een watermeloen. Een mooie fruitige kleur die perfect past bij de zomer. Ik was meteen op slag verliefd!

Zoals je kunt zien is de finish mooi glanzend maar dat is ook wel logisch gezien de naam ‘ck one shine lipstick’. De lipstick voelt heel prettig aan op mijn lippen, heel vergelijkbaar met een lipbalm. De lipstick heeft een hele romige structuur en brengt daardoor erg makkelijk en snel aan. De kleur, zoals ook al eerder genoemd, vind ik erg mooi. Zoals je kunt zien is de lipstick goed gepigmenteerd en geeft die behoorlijk wat kleur af. De smaak van de lipstick vind ik wel ietsjes minder, het smaakt een beetje naar vaseline en een vanille ‘smaakje’ was fijner geweest.

Ik heb de lipstick een hele dag gedragen en long lasting is die niet, toch vind ik dit geen probleem gezien dat verder ook niet gezegd wordt. De ‘ck one shine lipstick’ blijft redelijk goed op de lippen zitten totdat je bijvoorbeeld wat gaat eten en/of drinken. Na het eten en drinken is het wel even tijd om je lippen weer bij te werken. Doordat de lipstick zo romig is gaat dit eigenlijk heel makkelijk, net alsof je een lipbalm aanbrengt. Hieronder zie je een full face foto zodat je goed kan zien hoe de kleur eruit ziet…

Ik ben super tevreden over deze lipstick en hoort nu zeker bij mijn favorieten. De ‘ck one shine lipstick’ kost €18,- en is in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar, van lichtroze tot aan donkerbruine kleuren en alles daar tussenin. Je vindt deze ck one lipstick bij Douglas Kalverstraat 71 in Amsterdam of in de online shop van Douglas.