Een kijkje in mijn leven #25

Vandaag alweer een kijkje in mijn leven nummer 25. Ik heb dit keer niet heel veel foto’s maar dat komt vooral omdat ik het erg druk heb en daarom nog wel eens vergeet om foto’s te maken. Zoals ik al eerder vertelde ben ik weer druk bezig met therapie vier dagen in de week en de resterende dagen ben ik voornamelijk aan het bloggen en andere leuke dingen aan het doen. Zoals jullie misschien ook wel hebben gemerkt heb ik de laatste tijd nog maar één artikel per dag want het lukt op dit moment niet om twee te doen en ik hoop dat jullie dit niet al te vervelend vinden. Benieuwd wat ik de afgelopen weken heb uitgespookt, kijk snel hieronder…

0001

Een paar weken geleden maakte ik poffert, dit is een heel lekker oud Gronings recept. Het is een beetje te vergelijken met warm krentenbrood wat je eet met gesmolten boter en bruine suiker. Het is niet een heel gezond gerecht maar wel heel erg lekker!

0002

En dan kom je thuis en dan is de schutting weggewaaid…

0003

Hier ben ik o.a. spinazie aan het wokken voor een gnocchi recept.

0004

Bijna elke ochtend eet ik havermout met magere kwark en een klein beetje suiker. Ik vind dit een heel lekker ontbijt en vaak doe ik er ook nog wat nootjes bij. Naast dat het lekker is, blijf ik er ook heel lang een vol gevoel van houden en is het een lekkere bodem voor ‘s ochtends.

\0005

Bij mijn vriend op zijn kantoor zat ik in de kantine te wachten totdat hij klaar was. Ik vind trouwens dat ze hele leuke stoeltjes hebben.

0006

Sinds kort hebben ze ook een blikjesautomaat en ik kon de verleiding niet weerstaan, ik vind Dr Pepper erg lekker maar niet te vaak.

0007

De laatste tijd eet ik steeds vaker American Pancakes in plaats van gewone Hollandse. Ik vind de Amerikaanse variant erg lekker en ook mijn vriend is er dol op.

0008

Dit is zo’n leuk boekje! In dit boekje kun je vijf jaar lang op één regel in het kort wat schrijven over je dag. Leuk om later weer terug te lezen. Heel grappig idee en ik vind het boekje er ook wel heel tof uitzien.

0009

We maakten ook weer eens een keer lekkere mini pizza’s met pita broodjes. Dit is heel lekker en ook zo simpel om te maken en het hoeft ook niet zo lang in de oven.

0010

Elke donderdagmiddag voordat ik aan het werk ga bij mijn vriend op kantoor gaan we een broodje eten bij Subway. Dit is best wel een lastige oefening voor mij maar het gaat best goed en hopelijk kunnen we binnenkort echt uiteten want dat hebben we al heel lang niet meer gedaan.

00011

Ik vind het de laatste tijd zo ontzettend leuk om te bakken en te koken, ik word er helemaal zen van. Hier maakte ik quiche met o.a. crème fraische, gerookte kip en prei en het was heel lekker, al zeg ik het zelf.

00012

Dit zijn hele fijne oogschaduw producten van Bourjois, ik schreef er ook al een review over…

00010

Vorige week moest ik bloedprikken, niet alleen voor onderzoek maar ook als oefening want ik vind dit echt verschrikkelijk eng. Binnenkort mag ik nog een keer, jeej…

0011

Deze ietwat onduidelijke foto vond ik tussen mijn mail, hier ben ik aan het springen samen met Bentley. Ik zou heel graag wanneer ik weer beter ben een pony of paard willen kopen, hopelijk gaat dit lukken!

00014

Ik was ook heel zielig (grapje), ik had de griep en lag dus lamlendig op de bank…

00015

Zo blij met 3000 Bloglovin Followers, dank jullie wel!

0014

Puckje was weer naar de kapper geweest en ik had helemaal een schoon en fluffie hondje.

Dit waren mijn afgelopen twee weken in foto’s, tot de volgende keer!

x

 

Dit vind je vast ook leuk...

17 Comments on Een kijkje in mijn leven #25

 1. Myrthe
  19 november 2013 at 06:27 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Mag ik vragen wat voor recept je gebruikt hebt voor de quiche? Het ziet er heerlijk uit :D

  Beantwoorden
 2. Kim
  19 november 2013 at 07:32 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Knap dat je al heel wat dingen hebt gedaan die je al lang niet meer gedaan hebt en waarvoor je schrik hebt :) Nog veel succes met je therapie! en die quiche ziet er heerlijk uit :)

  Beantwoorden
 3. Charile
  19 november 2013 at 07:34 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! Wat goed dat je allemaal van die dingen doet om je angst te overwinnen, super!

  Beantwoorden
 4. Tineke
  19 november 2013 at 10:16 (6 jaar ago)

  Hele leuke foto`s! Gefeliciteerd met je 3000 volgers! Die pannekoeken zien er zo lekker uit!
  Liefs

  Beantwoorden
 5. Michelle
  19 november 2013 at 12:42 (6 jaar ago)

  Die mini pizza’s zien er erg lekker uit!
  Goed dat je je angsten aan het overwinnen bent!

  Beantwoorden
 6. Robin
  19 november 2013 at 15:36 (6 jaar ago)

  Ach gossie die laatste foto maakt het af, wat ‘n cutie <3
  Je mag er trouwens echt trots op zijn wat je nu allemaal doet, zoals dat bloedprikken..

  Beantwoorden
 7. Kimberly
  19 november 2013 at 16:13 (6 jaar ago)

  Bloedprikken is altijd zo brrr! Goed dat je het toch hebt gedaan ondanks je angsten, je bent echt een topper!

  Beantwoorden
 8. Mireille
  19 november 2013 at 17:09 (6 jaar ago)

  Mmmm het food ziet er allemaal heel lekker uit! Ik moest ook bloedprikken haha, echt naar. En gefeliciteerd met het bereiken van 3000 volgers!

  liefs Mireille

  Beantwoorden
 9. Kelly
  19 november 2013 at 19:31 (6 jaar ago)

  Leuke foto’s! &wat heb je een leuke blog! Ik volg je vanaf nu via bloglovin.

  Beantwoorden
 10. martina
  19 november 2013 at 19:46 (6 jaar ago)

  ik hoop dat je snel lekker uit eten kunt!

  Beantwoorden
 11. Olga
  19 november 2013 at 20:59 (6 jaar ago)

  Ik ben de laatste tijd ook echt verslaafd aan pita pizzabroodjes. Vanmiddag nog gemaakt!

  Beantwoorden
 12. Lies
  19 november 2013 at 22:03 (6 jaar ago)

  Ik had zelf nog nooit van poffert gehoord, maar het lijkt mij wel heel erg lekker. Ik vind het ook knap dat je zelfs nog eerst een broodje gaat eten bij de Subway voordat je aan het werk gaat bij je vriend op kantoor en ik hoop ook voor je dat je binnenkort lekker met hem uit eten kan gaan. Ook van harte gefeliciteerd met het behalen van de 3000 volgers!

  Beantwoorden
 13. Tuin afscheiding
  10 maart 2015 at 13:32 (5 jaar ago)

  obviously much like your website nevertheless, you use a look at the spelling in a few of your content regularly. A few of options are filled having spelling problems and that i in locating this really irritating to be honest however We’ll certainly can come once again again.. Tuin afscheiding

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *