Boektip: Once upon a time i was…

once2

Wie mijn blog al wat langer volgt weet dat ik gek ben op invulboekjes. Ik heb al meerdere op mijn wishlist gehad maar daar is het niet bij gebleven, inmiddels heb ik verschillende leuke boekjes aangeschaft. Er was nog eentje die ik heel graag wou kopen en dat is: Once upon a time i was…, met dit leuke boek kun je heel makkelijk een autobiografie schrijven.

once3

once4

Voor ‘Once upon a time i was…’ heb je geen schrijftalent nodig, je maakt namelijk heel makkelijk je eigen autobiografie door simpelweg veel vragen te beantwoorden. Inmiddels ben ik al begonnen in mijn boekje en het is erg leuk om te doen. Maar wat ik stiekem nog leuker vind is dat je een boek krijgt met veel info over jezelf wat natuurlijk heel tof is om later terug te lezen. Kortom; het is echt een te gek boek!

Niet alleen zijn de opdrachten leuk, ook de vormgeving van het boek ziet er erg mooi uit. Het boek is naar mijn weten nog niet in het Nederlands verschenen maar als je een klein beetje Engels kan dan is het prima te doen. Daarnaast kun je natuurlijk gewoon in het Nederlands de vragen beantwoorden.

once6 once5

Het boek bestaat uit 142 bladzijden en je kunt je er dus uren mee vermaken. Je hoeft natuurlijk niet alleen maar te schrijven, er is ook veel ruimte voor plaatjes, foto’s en tekeningen. Op die manier kun jij je eigen autobiografie heel persoonlijk maken!

once7

Ik kocht het boek voor mijzelf maar het boek is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen aan iemand, dan heb je in ieder geval een heel origineel cadeau. Once upon a time i was… is o.a. te koop bij Bol.com en kost op dit moment €17,49.

11 Comments on Boektip: Once upon a time i was…

 1. Mandy
  3 september 2014 at 13:57 (6 jaar ago)

  Super leuk!! Ik hou van dit soort boeken. Meestal geef ik ze cadeau.

  Beantwoorden
 2. Jessica
  3 september 2014 at 14:11 (6 jaar ago)

  Dit soort boeken zijn leuk! Deze spreekt me ook heel erg aan.

  Beantwoorden
 3. Ellis
  3 september 2014 at 17:40 (6 jaar ago)

  Ah! Dat ziet er onwijs leuk uit. Grappig xD

  Beantwoorden
 4. Claud Santillana
  12 augustus 2020 at 04:50 (4 dagen ago)

  I simply want to tell you that I’m very new to blogging and really enjoyed your web page. Probably I’m planning to bookmark your website . You actually come with fabulous articles and reviews. Thanks for sharing with us your web page.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *