Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

Dit product zagen jullie al voorbij komen in mijn ‘Favorieten filmpje’, hierin vertelde ik dat ik hartstikke enthousiast ben over dit product. Ik zag meerdere reviews op andere blogs voorbij komen over de ‘Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster’ en ik was meteen erg onder de indruk. Vandaar dat ik besloot deze BB cream te kopen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad…

Dit is wat Guerlain zegt over het product:

De illusie van een perfecte natuurlijke teint, een gevoel van frisheid in het begin van de zomer. Guerlain herdefinieert het concept van een droomachtige perfecte teint en creëerde: Lingerie de Peau Beauty Booster. Voor de illusie van een perfecte natuurlijke teint, heeft Guerlain de Lingerie de Peau Beauty Booster gecreëerd. Deze beauty booster belooft een perfecte teint dankzij de combinatie van 5 acties: hydratatie, bescherming, glans, correctie en egale teint. Ongrijpbaar en geheim smelt Lingerie de Peau BB samen met de huid voor een resultaat mooier dan ooit. Het geheim: de Bio-Fusion micro-netwerk, een combinatie van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vormt.

Klinkt allemaal heel goed en erg veelbelovend, gelukkig komt wat mij betreft Guerlain al deze beloftes na…

Het product zit in een sjiek doosje met gouden details, dit geeft mij echt een luxe gevoel. De BB cream zit in een mooie tube van 40 ml en dit is een gemiddelde hoeveelheid. Bovenop de tube zit een pompje, zo kun je makkelijk doseren en het werkt natuurlijk heel hygiënisch.

De Beauty Booster is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk: Light en Medium. Dit vind ik wel een nadeel want ik denk dat voor veel meiden deze twee kleuren of te licht of te donker zal zijn, het was beter geweest als er meerdere tinten waren uitgebracht. Gelukkig is de kleur Light perfect voor mijn huidskleur en is het echt een hele goede match!

De BB cream ruikt lekker, wel vrij sterk geparfumeerd en ik vermoed als je een hele gevoelige huid hebt dat dit een nadeel kan zijn. Ondanks dat mijn huid vrij gevoelig is heb ik er geen last van. Het product is vrij vloeibaar en dekt ontzettend goed. Het liefste breng ik de Beauty Booster aan met mijn buffing brush, dit werkt snel en het geeft een mooi natuurlijke resultaat. Ondanks dat deze BB cream hydrateerd gebruik ik nog wel een moisturizer vooraf, anders krijg ik toch een beetje last van schilfertjes. Hieronder zie je de BB cream op mijn gezicht (in mijn laatste video draag ik trouwens ook deze BB cream).

Zoals ik al schreef, het product dekt ontzettend goed maar niet op een onnatuurlijke manier. Ik vind dat mijn huid er (bijna) flawless uitziet. Mijn poriën worden een stuk minder zichtbaar, ik hoef in principe geen concealer meer te dragen en de BB cream smelt samen met mijn huid en geeft ook nog eens een mooie glans. Dit product blijft ook heel goed zitten gedurende de dag, zelfs op warme dagen. Wat ik ook een groot pluspunt vind is dat deze BB cream SPF 30 heeft, zo weet ik zeker dat mijn huid goed beschermd wordt.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik hartstikke enthousiast over dit product. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de prijs, de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster kost namelijk 47,50 Euro (bij Douglas) en dat is een behoorlijk bedrag. Toch heb ik het er wel voor over en ik vermoed dat ik vrij lang met dit product kan doen.

 

Dit vind je vast ook leuk...

11 Comments on Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

 1. Lies
  18 juli 2013 at 00:42 (7 jaar ago)

  Ik vind hem er wel goed uitzien, maar ik denk niet dat het iets voor mij is. Ik heb toch wel een hele gevoelige huid en denk dat die het niet leuk gaat vinden als ik zo’n sterk geparfumeerde BB cream ga aanbrengen haha.

  Beantwoorden
 2. Michelle
  18 juli 2013 at 08:39 (7 jaar ago)

  Ziet er goed uit maar ik vind de prijs wel erg hoog!

  Beantwoorden
 3. Vera
  18 juli 2013 at 20:50 (7 jaar ago)

  Klinkt goed, jammer van de prijs idd en ik weet niet of de kleur geschikt voor mij zou zijn.

  Beantwoorden
 4. Angelique
  19 juli 2013 at 02:57 (7 jaar ago)

  Ziet er goed uit! Mooie egale huid heb je trouwens wow!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *