Een kijkje in mijn leven #21

Omdat ik mij voor kan stellen dat jullie vanwege het hele warme weer niet zo veel zin hebben in een uitgebreide review, besloot ik maar weer een keertje een kijkje in mijn leven te plaatsen. Inmiddels heb ik sinds de vorige keer aardig wat foto’s verzameld en het geeft een goed beeld van hoe mijn afgelopen weken zijn geweest. Het waren bijzondere weken de afgelopen tijd gezien ik erg druk bezig was met mijn webshop die jullie als het goed is inmiddels ook al hebben gezien…

Even een foto sturen naar mijn familie om te vragen wat ze zo op het eerste gezicht van mijn sieraden vinden. Ik had de armbandjes voor het gemak maar even om een rol ‘lademat’ gedaan van Ikea, haha.

Zo zag ons moestuintje er twee weken geleden uit, we hadden hier net o.a. bieslook, radijsjes, sla en rucola geplant. We pakken regelmatig kruiden uit onze eigen tuintje en dat is toch wel heel erg handig. Inmiddels hebben we al van onze eigen rucola gegeten, die was erg lekker!

Helemaal moe en uitgeteld op de bank…

Deze leuke foto van Puck vond ik op mijn Macbook. Hier was hij aan het logeren bij mijn ouders toen ik op vakantie was naar Oostenrijk. Hier heeft Puck een heel ander “kapsel”, ik vind z’n hoofdje er zo wel heel grappig uitzien.

Oké nu komen er heel veel eetfoto’s aan, sorry. Hier een lekker raketje, ik ben er dol op!

Mijn vriend heeft op dit moment Ramadan en dit betekent dat we elke avond rond 10 uur pas mogen eten. Voor mij op zich niet zo erg maar voor mijn vriend toch best pittig en helemaal nu met deze tropische temperaturen, want naast niet eten mag je dus ook niet drinken. Elke avond wordt er uitgebreid gekookt door ons beide en vooral Turkse gerechten komen veel voorbij. Hierboven zie je mante, dit ziet er misschien niet heel smakelijk uit maar dat is het wel! Het is gevulde deeg met gekruid gehakt erin. Het sausje (of soepje) wordt o.a. gemaakt met tomatenpuree.

Dit is ook heel lekker, Pilav met Karniyarik. Pilav is eigenlijk soort van rijst maar dan eerst gebakken en vervolgens gekookt in bouillon, normaal gesproken zit hier ook nog wat andere korrels doorheen. Karniyarik is een gevulde aubergine met o.a gehakt, uit, paprika en peterselie. Dit wordt eerst gebakken in olie en daarna in de oven, niet heel gezond maar wel heel lekker.

Een pakketje van Forever 21, altijd leuk!

Dit is ook heel lekker, geen idee hoe het heet trouwens. Het is in ieder geval een Turks broodje gevuld met  o.a. gehakt, rode puntpaprika, ui en peterselie.

Ook Baklava mag natuurlijk niet ontbreken als toetje. Ook al hou ik niet van mierzoet en kan ik niet alle Turkse toetjes even goed waarderen, deze Baklava van een bakker in Groningen is wel heel erg lekker en gelukkig niet heel erg zoet.

Mijn favo salade, Turkse met o.a. feta, rode uit, tomaat, paprika, komkommer, peterselie.

Mijn favo BB cream, haha! Ik ben zo blij met deze BB cream van Guerlain, het kostte een behoorlijke duit maar het is zeker het geld waard.

Dit is linzensoep, zo lekker! Dit is trouwens echt mijn lievelingssoep en hier kan ik nooit genoeg van krijgen.

En toen was mijn shop online en “open”. Ik was zo zenuwachtig toen ik mijn Tweet en blogpost plaatste dat mijn webshop was geopend, ik zat helemaal te trillen. Gelukkig kreeg ik heel snel veel positieve reacties en ebde mijn zenuwen snel weer weg. Ik ben best wel een beetje trots op mijn shop, vooral omdat ik eigenlijk bijna alles (op iDeal inbouwen na) zelf heb gedaan, terwijl ik best een noob op dit gebied ben, haha!

Dit is toch serieus het liefste koppie die je ooit hebt gezien? Oke, oke, ik weet dat het mijn hondje is en wellicht daardoor bevooroordeeld ben, maar dan nog…

Onze courgetteplant was binnen no time vet groot geworden en nu staat die inmiddels in onze moestuin, hopelijk kunnen we binnenkort eten van ons eigen verbouwde courgette, hoe leuk is dat?

Bezig met mijn eerste bestellingen, jeej!

Dit is kofte en is echt heel lekker! Hier bakken we het in de pan maar stiekem vind ik het op de barbecue nog een stukje lekkerder.

Mijn eerste bestellingen (JEEJ!), deze leuke pakketjes gaan trouwens nog in een bubbelenvelop.

Na heel wat uren werken, zo wat dag en nacht was ik er wel even aan toe om even uit te zijn. Als ik namelijk thuis ben vind ik het vrij lastig om mijn werk los te laten, gezien mijn thuis ook meteen mijn werkplek is. We waren deze avond uitgenodigd bij de neef van mijn vriend en mijn “zwager” om te komen barbecuen, lekker en gezellig!

Op de terugweg was het super mistig en zat ik dus met samengeknepen billen in de auto, hihi.

Het was lekker weer dus tijd om een jurkje uit de kast te trekken…

Als het wat warmer is heb ik nooit zo heel veel trek en eet ik liever veel fruit en salades. Dit was mijn ontbijt, niet slecht!

Nog een mooie dag en ik besloot mijn nieuwe playsuit van Forever 21 aan te trekken met ananasprint.

Ik kreeg verschillende horloges binnen voor Love, Pieces and Happiness, waaronder deze hele mooie mintgroene met rosé gouden details. Deze horloges vind ik erg leuk en staan ook super tof in combinatie met armbandjes.

Deze te gave tasjes zijn binnenkort ook verkrijgbaar in mijn shop. Ik heb allemaal zoveel mooie spullen in huis dat ik het bijna zonde vind dat ik het niet zelf kan houden, haha!

Deze fruitijsjes van Hero zijn heel lekker, volgens mij had ik deze ook al wel eerder laten zien? In ieder geval hele lekkere ijsjes die ook nog eens gezond zijn, wat wil je nog meer?!

Dit waren mijn afgelopen weken en ik heb op zich wel goede weken achter de rug. Ik heb het in ieder geval lekker druk gehad en ben heel erg blij met mijn shop. Ik ga vandaag lekker rustig aan doen en een koele plek in huis zoeken, warm weer en ik dat gaat niet zo heel goed samen maar het komt vast wel goed. Fijne dag en geniet van het mooie weer (en van je vakantie)! xxx

 

Dit vind je vast ook leuk...

33 Comments on Een kijkje in mijn leven #21

 1. Hasina
  22 juli 2013 at 02:38 (7 jaar ago)

  Het is echt leuk om te zien hoe jij al die Turkse eten maakt superleuk !!

  Beantwoorden
 2. MySuperSweetLife
  22 juli 2013 at 06:27 (7 jaar ago)

  Die tassen zijn gaaf, jammer dat er niet neon roze bij zit! Leuke foto`s meid!
  liefs

  Beantwoorden
 3. Martina
  22 juli 2013 at 07:00 (7 jaar ago)

  Heerlijk raketjes! Mag je vriend ook geen water drinken met 30 graden buiten?

  Beantwoorden
 4. Fatma nur
  22 juli 2013 at 07:37 (7 jaar ago)

  Hey superleuk dat je Turkse eten maakt ! Dat is trouwens gewoon kiymali borek dacht ik :)
  Verder leuke foto’s xx

  Beantwoorden
 5. Michelle
  22 juli 2013 at 09:16 (7 jaar ago)

  Ik vind je shop echt super gaaf! Ik ga binnenkort zeker iets bestellen, zit alleen nog te bedenken wat..

  Beantwoorden
 6. Eline
  22 juli 2013 at 09:54 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s allemaal!die armbanden zien er leuk uit, het is dat ik nooit armbanden om heb..

  Beantwoorden
 7. layla
  22 juli 2013 at 12:44 (7 jaar ago)

  Wat heb je gekocht bij forever21? En is je vriend turks?

  Beantwoorden
 8. Lies
  22 juli 2013 at 14:25 (7 jaar ago)

  Heel erg leuk om te zien! Raket ijsjes vind ik zelf ook altijd heel erg lekker en ook de dubbellikkers eet ik heel erg veel. De tasjes die je binnenkort gaat verkopen in je shop zijn echt heel erg leuk!

  Beantwoorden
 9. kitkatje
  22 juli 2013 at 14:31 (7 jaar ago)

  die playsuit is echt super leuk

  Beantwoorden
 10. Llucinxo
  22 juli 2013 at 16:46 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s zeg, ook lekker gevarieerd. Je hondje is ook nog eens super schattig! xxx

  Beantwoorden
 11. Lys
  22 juli 2013 at 19:10 (7 jaar ago)

  Die gerechtjes zien er allemaal zo lekker uit! En leuk playsuit van F21

  Beantwoorden
 12. Marloes
  22 juli 2013 at 20:24 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s en wat zijn die tasjes gaaf!

  Beantwoorden
 13. Evi
  22 juli 2013 at 21:47 (7 jaar ago)

  Wow superleuke armbandjes! Ik kan alleen die met dat lichtroze steentje niet vinden op je site?

  Beantwoorden
 14. Olga
  22 juli 2013 at 23:30 (7 jaar ago)

  Zo toevallig, mijn vriend en ik eten heel erg vaak rucola, maar zodra je een zakje open trekt is het binnen een dag verlept en vies. We vroegen ons deze week nog af of we dat ook zelf konden verbouwen op ons balkon. En zo te zien kan dat dus? Gaat dat met zaadjes of koop je babyplantjes? En zijn ze moeilijk te onderhouden?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 juli 2013 at 12:12 (7 jaar ago)

   Wij hebben het met zaadjes gedaan in de volle grond. Rucola is echt ontzettend makkelijk te “verbouwen” :)

   Beantwoorden
 15. Caro
  23 juli 2013 at 10:29 (7 jaar ago)

  Leuke foto’s om te zien!! :-)

  Beantwoorden
 16. Emine
  23 juli 2013 at 15:27 (7 jaar ago)

  Overlading turkse eten haha is je vriend turks??

  Beantwoorden
 17. Stephanie
  24 juli 2013 at 13:12 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien/lezen allemaal :). EN jaa die ijsjes zijn heerlijk!

  Beantwoorden
 18. Beautydagboek
  25 juli 2013 at 20:33 (7 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je webshop! Ik heb er net even gekeken en ik vind hem zo leuk! Ik ga binnenkort denk ik even iets bestellen, ik zag die leuke armbandje hierboven niet meer? De lichtblauwe met gouden ‘oogje’ een de armbandjes met lichtroze steen. Die zou ik heel graag willen bestellen :)

  Beantwoorden
 19. Sara
  26 juli 2013 at 21:49 (7 jaar ago)

  Ziet er weer leuk uit! Waar zit die bakker met baklava in Groningen? En heb je nog andere tips qua dat soort winkeltjes daar? Ik hou wel van lekker eten :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 juli 2013 at 12:15 (7 jaar ago)

   De Baklava wordt bij ons gewoon verkocht bij de c1000 in de Oosterpark en wordt geleverd door een Turkse bakker. In de Steentilstraat zit trouwens ook een echte Turkse bakker en daar kun je echt heel veel lekkere dingen kopen :)

   Beantwoorden
 20. Manon
  24 augustus 2013 at 17:02 (7 jaar ago)

  Het is echt erg leuk om een kijkje te nemen in jou leven ! Ik word ook altijd zo blij van al jou foto’s het is een super mooie kwaliteit en ook altijd zo’n mooie kleurtjes, gek hoe zoiets kleins mijn dag kan goed maken!!! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *