Mijn MAC Tropical Taboo wishlist!

Het merk MAC is één van mijn favoriete make-up merken. Ik heb al behoorlijk wat producten van MAC in mijn stash en vooral de mineralize blushes en lipsticks vind ik heel erg fijn. Wat ik ook heel leuk vind aan MAC zijn de vele limited collecties die ze meerdere malen per jaar uitbrengen. Vanaf 6 juli is de ‘Tropical Taboo’ collectie verkrijgbaar en bij het zien van de persfoto’s werd ik meteen heel erg hebberig. Dit is een collectie bestaande uit hele mooie kleurrijke make-up producten. Ik ga dan ook heel erg mijn best doen om wat van deze collectie te bemachtigen. Benieuwd wat er op mijn wishlist staat, scroll dan snel naar beneden…

 1. Dit zijn prachtige Cremesheen Glass lipgloss in de kleuren ‘Calypso Beat & Fever Isle bright’. Misschien zijn beide glossjes iets te veel van het goede maar ik zou sowieso heel graag ‘Calypso Beat’ willen hebben omdat dit volgens mij echt de perfecte nude kleur is. €22,-
 2. Dit is een mooie Mineralize Skinfinish in de kleur ‘Adored’. Dit lijkt mij een hele mooie warme kleur waar je vast en zeker goed mee kunt shapen. €28,-
 3. Deze Mineralized Blush in de kleur ‘Sweet Samba’ moet ik zeker weten hebben. Dit gaat ook het eerste product worden wat (hopelijk) in mijn winkelmandje verdwijnt, daarna zie ik wel veer verder. Ik vind deze blush heel erg mooi en ik ben eigenlijk altijd heel tevreden over de Mineralize blushes van MAC, dus dit moet ook een topper zijn! €24,-
 4. Ten slotte zou ik deze prachtige Mineralize Rich Lipstick in de kleur ‘Lady at Play’, een prachtige koraalroze kleur, ook nog wel aan mijn stash willen toevoegen. Echt een mooie kleur en volgens mij  ook heel goed te combineren met de ‘Fever Isle Bright’ lipgloss. €23,-.
Dit is mijn wishlist en ik denk niet dat ik alles ga kopen want ik heb helaas nog steeds geen geldboom in de tuin staan.  Wat vind jij van deze collectie en ga je ook wat kopen? De collectie is verkrijgbaar vanaf 6 juli bij alle MAC verkooppunten en op maccosmetics.nl.

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on Mijn MAC Tropical Taboo wishlist!

 1. Sacha
  25 juni 2013 at 17:03 (7 jaar ago)

  Ik vind deze collectie er op het eerste oog ook geweldig uitzien. Vooral de oogschaduws en skinfinishes. Mac vind ik alleen iets te duur helaas.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   25 juni 2013 at 23:32 (7 jaar ago)

   Het is inderdaad ook wel duur hoor, geef ik je helemaal gelijk in!

   Beantwoorden
 2. Eline
  25 juni 2013 at 17:04 (7 jaar ago)

  Die skinfinish en blush zien er heel mooi uit!

  Beantwoorden
 3. Xan
  25 juni 2013 at 19:17 (7 jaar ago)

  Mooie wishlist. De blushes van deze collectie zien er inderdaad geweldig uit. Ik twijfel nog over de blush die ik wil. Vind ze alledrie wel prachtig.
  Love,

  Beantwoorden
 4. Jana
  25 juni 2013 at 19:34 (7 jaar ago)

  Oké nr 3 moet ik hebben :D x

  Beantwoorden
 5. Charile
  25 juni 2013 at 20:11 (7 jaar ago)

  Het liefst haal ik alles haha, maar ik ga over twee maanden studeren en heb net m’n boeken besteld. Dag geld haha. Dus even geen make-up kopen :(

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   25 juni 2013 at 23:31 (7 jaar ago)

   Aaah dat is altijd zo duur, studieboeken :( Maar wel een goede investering voor de toekomst :)

   Beantwoorden
 6. Axelle
  25 juni 2013 at 20:29 (7 jaar ago)

  nummer 3 lijkt me echt heel mooi!

  Beantwoorden
 7. Lies
  25 juni 2013 at 22:07 (7 jaar ago)

  Hele mooie producten! Vooral de lipstick en blush zou ik zelf wel willen hebben, maar helaas zal ik ze aan mij voorbij moeten laten gaan door het prijskaartje wat eraan zit.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   25 juni 2013 at 23:30 (7 jaar ago)

   Het is inderdaad wel prijzig :( daarom ga ik ook zeker niet alles kopen op mijn wishlist want dan raak ik failliet ben ik bang ;)

   Beantwoorden
 8. Marloes
  25 juni 2013 at 22:55 (7 jaar ago)

  Wat een mooie collectie! De lipstick en msf lijken me erg mooi!

  Beantwoorden
 9. Lianne
  25 juni 2013 at 23:05 (7 jaar ago)

  De blush en de lipstick vind ik erg mooi!

  Beantwoorden
 10. Ashleey
  26 juni 2013 at 07:28 (7 jaar ago)

  Aaaw die producten, daar gaat mijn hartje wel wat sneller van kloppen heel leuk!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *