The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

tbs701

The Body shop komt in navolging van hun bestseller ‘Drops of Youth’ met de ‘Drops of Youth Eye Concentrate’. Dit nieuwe product, verkrijgbaar vanaf 22 september 2014, is ideaal voor het tegengaan van wallen en donkere kringen en vervaagt lijntjes en tekenen van vermoeidheid. Nu ik wat ouder word krijg ik steeds meer fijne lijntjes rondom mijn ogen en af en toe heb ik van vermoeidheid wat dikke ogen. Tja dat hoort er nou eenmaal bij maar het positieve hiervan is dat ik dit product wel kan testen en dat heb ik dus ook gedaan…

De Drops of Youth Eye Concentrate is verrijkt met stamcellen van de Edelweiss, een zeldzame plant die profiteert van de zuivere lucht in de Alpen. De krachtige en vernieuwende eigenschappen van de veerkrachtige Edelweiss ondersteunen de vernieuwing van de huid, waardoor deze er gladder en jonger uitziet. Klinkt goed!

tbs702 tbs703

Het product zit in een mooie pompflacon met bovenop een metalen balletje waarmee je heel makkelijk en snel de crème aan kunt brengen. Het flesje bevat 10 ml wat zo op het eerste gezicht niet zo heel veel lijkt, toch kun je lang met dit flesje doen gezien je per keer slechts één pompje nodig hebt.

De Drops of Youth Eye Concentrate heeft een redelijk aanwezige geur van alcohol die redelijk snel verdwijnt na het aanbrengen. De crème voelt heel koel aan en dit komt ook o.a. door het metalen balletje.

tbs705

Het aanbrengen van de crème doe je voor het aanbrengen van je dagcrème en/of oogcrème. Slechts één keer pompen is voldoende en daarna breng je de crème aan met behulp van de roller waarmee je een horizontale 8 maakt. Vervolgens kun je het product voorzichtig met je vingertoppen in je huid kloppen. Na het aanbrengen blijft er een plakkerig laagje over en het is ook de bedoeling dat je de restjes eraf haalt voordat je verder gaat met de rest van je routine.

Zoals ik al eerder aangaf voelt de crème heerlijk koel aan en dit geeft direct een heel verfrissend effect, je wordt er echt wakker van! Na het aanbrengen voelt mijn huid wat strakker aan, helaas zie ik de fijne lijntjes rondom mijn ogen nog wel. Misschien moet ik het product ook wel wat langer testen voordat dit echt zichtbaar wordt. Het is een wel een heel fijn product als je last hebt van ‘puffy’ ogen, ik heb echt het idee dat mijn oogopslag na gebruik er minder vermoeid uitziet. Ik kan wel merken dat er alcohol in het product zit, af en toe gaat mijn huid heel lichtjes prikken.

tbs704

Dit product van The Body Shop vind ik best fijn. Mijn fijne lijntjes rondom mijn ogen zijn dan misschien niet verdwenen, het is wel een prettige crème als je in de ochtend wat last hebt van dikke ogen en je wordt er ook meteen wat wakkerder van. The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate is vanaf 22 september verkrijgbaar en zal rond de 24 Euro kosten.