Filmen kan nu ook met Instagram!

Instagram maakt elke foto mooi, daarom ben ik er ook zo dol op en gebruik ik het regelmatig. Inmiddels heb ik al heel wat plaatjes geschoten en sinds gisteren is het ook mogelijk om ermee te filmen, hoe leuk is dat? Het is eigenlijk heel simpel, je kunt namelijk je Instagram updaten en dan is je app meteen klaar om een video te schieten. Ik nam gisteren al mijn allereerste video op…

Het is niet mogelijk om een hele lange video op te nemen, maximaal vijftien seconden. Ik had al een account aangemaakt bij Vine maar vond dit toch niet zo heel erg leuk en ik ben blij dat ik nu gewoon met Instagram korte video’s op kan nemen. Dit gaf mij trouwens meteen inspiratie voor een nieuw artikel op mijn site. Zoals jullie weten plaats ik regelmatig ‘Een kijkje in mijn leven’ doormiddel van foto’s en ik was er al een tijdje over na aan het denken om ook doormiddel van korte video’s jullie een kijkje te geven in mijn leven. Niet dat mijn leven zo spannend is hoor, maar misschien is het toch leuk om jullie meer te betrekken en zo kan ik bijvoorbeeld ook een keer een mini unboxing video doen, iets anders blog gerelateerd, een klein receptje met jullie delen etc.

Binnenkort kunnen jullie dus ook (in eerste instantie) maandelijks een artikel verwachten met al mijn korte filmpjes erin die ik op ga nemen via Instagram. Mocht je mij trouwens nog niet volgen op IG en lijkt het je wel heel leuk, klik dan hier. Thanks!

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

12 Comments on Filmen kan nu ook met Instagram!

 1. femketje
  21 juni 2013 at 09:16 (7 jaar ago)

  Ik moet denk ik nog de update er voor krijgen XD

  Beantwoorden
  • Tirza
   21 juni 2013 at 17:53 (7 jaar ago)

   jaa! ik ook

   Beantwoorden
 2. Monique
  21 juni 2013 at 09:32 (7 jaar ago)

  Dat klinkt leuk! leuke mini video ook, mooie teken style

  Beantwoorden
 3. lonneke
  21 juni 2013 at 11:17 (7 jaar ago)

  echt super leuk dat dat er nu is!
  Android moet nog een update krijgen helaas ; (
  Liefs Lonneke

  Beantwoorden
 4. Sacha
  21 juni 2013 at 11:30 (7 jaar ago)

  Ik had er al over gehoord inderdaad. Weet nog niet zo goed wat ik ervan moet denken. Op zich is het leuk dat je ook filmpjes kan maken nu, maar ik weet niet of het echt bij Instagram past…

  Beantwoorden
 5. Cynthiiaa
  22 juni 2013 at 00:39 (7 jaar ago)

  Ik zie het steeds meer verschijnen! Ergens vind ik het wel leuk, maar aan de andere kant vond ik Instagram zo geweldig omdat je alleen foto’s had en geen spammers ofzo. :’)

  Beantwoorden
 6. Anja
  22 juni 2013 at 09:12 (7 jaar ago)

  Erg leuk ja,jammer dat ze niet meteen aan android gebruikers hebben gedacht :(

  Beantwoorden
 7. Leontien
  22 juni 2013 at 22:18 (7 jaar ago)

  Ik heb nog geen update, voor android is het nog niet denk ik ??

  Beantwoorden
 8. jordan
  22 juni 2013 at 23:24 (7 jaar ago)

  Je kunt niet filmpjes die je al had erop zetten he dat is wel jammer

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *