Sans Soucis 10 in 1 BB Blemish Balm

Sans Soucis 10 in 1 BB Blemish Balm

Inmiddels heeft bijna elk beautymerk wel een BB cream in het assortiment zitten. Heel fijn, want zo heb je ruim de keus. Wat ik om me heen hoor en lees maar ook zelf ondervind is dat het vinden van een goede BB cream nog best lastig kan zijn. Een hele tijd terug kreeg ik de ‘Sans Soucis 10 in 1 BB Blemish Balm’ in de kleur ‘Bronze’ toegestuurd. Helaas is de kleur voor mij veel te donker maar ik wou dit product toch graag testen voor een review. Want wie weet is het wel gewoon een hele fijne BB cream?

Maar eerst wil ik jullie wat meer vertellen over de ‘Sans Soucis 10 in 1 BB Blemish Balm’. Dit alles-in-één product is door Sans Soucis bedacht omdat vrouwen het steeds drukker krijgen en daardoor minder tijd overhouden om met huidverzorging en make-up bezig te zijn. Om het wat makkelijker te maken voor de vrouw van nu, bedacht Sans Souchis de ’10 in 1 BB Blemish Balm’. Wat doet deze BB cream allemaal?

  1. Verbergt pigmentvlekjes en roodheden van de huid
  2. Verbergt onregelmatigheden van de huid en tekenen van vermoeidheid
  3. Past zich aan de huidskleur aan
  4. Voegt vocht toe aan de huid
  5. Vermindert lijnen en rimpels
  6. Verbetert de stevigheid van de huid
  7. Beschermt met SPF15 tegen schadelijke Uv-stralen
  8. Gaat vrije radicalen tegen
  9. Voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid door milieu-invloeden
  10. Zorgt voor een stralende huid.

Dat zijn nogal wat dingen, klinkt goed toch? Maar wat zijn mijn eigen bevindingen?

De BB cream zit in een witte tube van 40 ml. De verpakking ziet er simpel uit, het oogt vrij klinisch. Beautyproducten die verpakt zitten in een tube vind ik altijd een groot pluspunt, het werkt namelijk hygiënisch en makkelijk.

De BB cream is vrij dun van structuur en brengt daarom erg makkelijk en prettig aan. Normaal gesproken breng ik gezichtsmake-up aan met een kwast, deze cream vind ik juist fijn om aan te brengen met mijn vingers. De geur van de crème zou ik willen omschrijven als een ’typische make-up geur’, als je begrijpt wat ik bedoel. De geur is niet storend en eenmaal aangebracht op mijn gezicht, is de geur snel vervlogen.

Zoals je wel kunt zien is de kleur ‘Bronze’ voor mijn gezicht veel te donker, ik krijg er echt een behoorlijke ‘foute’ teint van. De Sans Soucis Blemish Balm is verkrijgbaar in twee tinten, namelijk: Naturel en Bronze en ik vermoed dat ‘Naturel’ meer een kleur voor mij is. De BB cream schijnt wel op de kleur van je huid aan te passen, maar ik denk dat ‘Bronze’ gewoon echt te donker is. Toch heb ik er wel voor gekozen om de BB cream aan jullie te laten zien op mijn gezicht (alles voor de blog!) omdat je zo toch een beter beeld krijgt van het product…

Ondanks de ‘foute’ kleur is de BB cream wel heel prettig omdat die namelijk erg prettig aanvoelt op mijn droge huid. De crème laat geen plakkerig laagje achter en voelt ook niet trekkerig, fijn! De dekking van de BB cream is medium maar is eventueel wel op te bouwen in meerdere laagjes. De crème zorgt voor een egalere teint maar pukkeltjes laat die niet helemaal verdwijnen. Toch vind ik de dekking voor mijn huid voldoende. In de crème zitten ook lichtreflecterende deeltjes en het zorgt ervoor dat je huid een subtiele glow krijgt. Deze BB cream is wat mij betreft een erg geschikt product voor in de zomer voor als je wel een klein beetje dekking wilt maar niet too much.

Conclusie: Ondanks de verkeerde kleur ben ik wel heel tevreden over dit product en dat is ook de reden waarom ik een review heb geplaatst. Ook al is de kleur voor mij niet goed, er zijn vast meiden met een donkere huid die deze kleur wel goed kunnen hebben en de BB cream is uiteraard ook nog in een lichtere variant verkrijgbaar. Eigenlijk ben ik erg benieuwd geworden naar de lichtere kleur en ben ik aan het overwegen om deze te gaan kopen.

De Sans Soucis 10 in 1 BB Blemish Balm kost €23,95. Bekijk hier de verkooppunten.