Modejury #1 met o.a. Jessica Alba & Kim Kardashian

Modejury #1 met o.a. Jessica Alba & Kim Kardashian

Een tijdje geleden alweer deed ik een oproep op mijn blog waarin ik vroeg of het jullie leuk zouden vinden om deel uit te maken van de WeAreFashion Modejury. Ik kreeg meteen super veel aanmeldingen en inmiddels hebben rond de vijftig meiden zich opgegeven. Wil jij ook nog meedoen, dat kan nog steeds en lees dan hier even mijn oproep terug…

Vandaag is het zover, de allereerste Modejury artikel! Vier meiden (en ook ik) hebben hun ongezouten mening gegeven over de outfits van vijf verschillende celebrity’s. Benieuwd naar de outfits en de meningen, lees dan snel verder…

Nikki: Die gele trui knalt er meteen uit en I love it! Jessica draagt er een goede broek bij met de juiste accessoires, maar dan zie ik ineens wat voor schoenen ze aan heeft…  Dat is nou jammer! Die schoenen staan totaal niet bij de rest van de outfit en zijn net te lomp. Als ze voor wat subtielere schoenen had gekozen was het een perfecte outfit geweest!

Katja: Ik hou hier zo van, heerlijk ongedwongen. Met haar prachtige bruine lokken kan ze de gele knal kleur makkelijk hebben. Statement necklace had voor mij niet gehoeven, voegt naar mijn mening ook niet echt waarde toe aan deze outfit. Misschien had een leuke sjaal beter gestaan? Verder valt er weinig over op te merken…gewoon goed voor een casual dagje!

Henrike: Algemene indruk: stijlvol slonzig of casual. De wat wijdere trui heeft een vrolijke kleur die me doet denken aan de lente. De trui is niet echt mijn stijl, maar het staat haar goed. Ideaal bij wat kouder weer. De ketting is leuk bij de trui, maar ik vind ‘m wat kinderlijk staan. De spijkerbroek vind ik erg leuk en past bij de stoere boots. De tas matcht ook goed bij de boots.

Priscilla: Het is eigenlijk net alsof ze halverwege besloot toch voor een andere stijl te kiezen die dag; de bovenkant met de trui en ketting zijn vrouwelijk en in combinatie met elkaar zelfs een beetje tuttig, maar de gescheurde jeans en boots zijn meer “biker chick” hierdoor vind het geheel niet zo goed bij elkaar passen. Zonder sieraden had het beter gekund maar dan was het weer een beetje saai geworden. Het haar, de zonnebril en de make-up vind ik wel erg mooi.

Ik: Op zich een leuke outfit, toch vind ik de ketting iets te truttig. Ik had liever een toffe stoere statement ketting gezien. De schoenen vind ik trouwens ook behoorlijk lomp, een iets subtielere bikerboot was mooier geweest!

Nikkie: Miley, this is just a NO! De rok vind ik nog wel leuk, alleen totaal niet bij Miley passen. Dan het ergste van de hele outfit, waarom een naveltrui met mickey mouse erop? Ik wil juist die stoere en edgy Miley, zeker nu met het korte haar! En die clutch past ook totaal niet bij de totale outfit. Jammer!

Katja: Sja, wat voor zinnigs valt hierover te zeggen? Leuke meid, maar dit moet ze zichzelf niet aan doen. Ze heeft een mooi figuurtje, maar voor blote buiken truitjes is gewoon geen excuus…hip of niet! De rok is daarin tegen prachtig en het is oh zo jammer dat ze deze mooie rok met dit truitje zo weet te verknallen. Ze had hier met recht een top outfit van kunnen maken, maar de plank heeft ze wat mij betreft faliekant misgeslagen. Op naar de volgende ronde Miley!

Henrike: Algemene indruk: strak en speels. De combinatie van kleuren is goed gekozen en staat haar erg leuk. Ik denk dat zelfs de kleur van haar lippen dezelfde roodtint is. De horizontale strepen op de rok  zijn een leuk contrast met de plooien van de rok en met het effen shirt. De Mickey Mouse op haar shirt is het speelse, net als het klassieke motief op het tasje. Ondanks dat het haar allemaal leuk staat, vind ik dat het shirt wat langer had gemogen. Nu staat het enigszins ordinair.

Priscilla: Oh nee, dit vind ik echt erg, sorry! En dan doel ik voornamelijk op de rok in combinatie met de tas. Ik vind de kleuren en de prints niet mooi bij elkaar passen. Het truitje van Mickey Mouse vind ik wel leuk maar had ik liever gecombineerd gezien met een jeans.

Ik: Oej, nee ik ben geen fan van deze outfit. De trui is grappig maar misschien leuker voor een meisje van 10? Ook de rok vind ik alles behalve mooi. Om mijn mening nog even wat positiever af te sluiten, ze draagt wel een mooie lipstick en sieraden…

Nikkie: Miranda je bent altijd een plaatje en nu weer! Zonnebril, check. Kleding, check. Schoenen, check. Tas, check! Alles klopt gewoon aan deze outfit.  Het is goed bij elkaar gekozen en het staat goed op haar killer body. I love het vestje dat je draagt. Het patroon en de kleuren maken het simpele vestje wat speelser.

Katja: Halleluja!! Deze dame weet hoe het moet. Alles verwerkt ze in deze super look, stijlvol, trendy, sjiek etc. Of je nu een goede of een slechte dag hebt, waar je ook naar toe gaat, met deze outfit scoor je altijd en overal. Nu weet ik niet of iedereen zich even happy zou voelen in een leren broek, maar ook een goeie donkere jeans zou hier prima bij kunnen. Hulde voor deze outfit in ieder geval!

Henrike: Algemene indruk: stoer! Het is dat de auto op de achtergrond geen onderdeel is van haar outfit, maar die staat er ook goed bij! Ik vind de zonnebril, tas, leatherlook broek en schoenen een goede match in stoerheid 🙂 Haar kapsel sluit daar ook bij aan. Ondanks dat ze basic kleuren gebruikt, is het vestje een echte eyecatcher met de kleur en de print. Hoe je van een simpele outfit toch iets leuks kan maken. Goed gekozen!

Priscilla: Dit vind ik een leuke combi! Lekker casual en toch verzorgd. Ik heb hier verder eigenlijk verder weinig op aan te merken, gewoon top!

Ik: Ik ben fan van Miranda, ze draagt namelijk altijd leuke outfits en een modemisser heeft ze volgens mij nog nooit gehad. Ook dit is wederom een leuk setje. Ik vind de combinatie van het ietwat ‘nette’ vestje heel tof staan met de leren broek. Haar sneaker wedges van Isabel Marant zijn natuurlijk ook adembenemend mooi, hebben!

Nikki: Kim van jou verwacht ik meer! Wat is dit een saaie outfit en je blouse om je heupen knopen kan echt niet, we zijn geen 8 meer. De houthakkers blouse kan weg inclusief het zwarte basic shirt. Ik had Kim liever in een wit t-shirt gezien met een printje met daarom een zwart jasje/blazer. Past veel beter bij haar!

Katja: Prachtig mens die Kim, heerlijkheid om naar te kijken. Alleen deze look snap ik niet helemaal van haar en doet haar ook alles behalve goed. De blouse om haar middel maakt het geheel zakkerig en accentueert haar mooie rondingen op de verkeerde manier. Het truitje oogt flodderig en de schoenen, daar kan ik niks positiefs over zeggen (misschien zijn ze wel geweldig bij de juiste outfit?!).  Iedereen heeft weleens een kleding off day en onze Kim had duidelijk  vandaag haar dag niet…zonde.

Henrike: Algemene indruk: zwart..Ik vind dat ze te veel zwart draagt. De kleur staat haar wel goed, maar dit is overdreven. Haar shirt heeft een vrij lage hals en lijkt wat strak. Ik vind dat een beetje ordinair. Ik ben niet heel dol op de leatherlook en ik denk dat de broek haar beter had gestaan als ze niet zoveel zwart droeg. De blouse om haar middel geeft wel weer een leuk kleuraccent en dat vind ik goed gekozen. Al met al is het een stoere outfit en de blouse is een leuk onderdeel daarvan.

Priscilla: Terwijl de leren broek Miranda juist zo mooi staat lijkt Kim er wel een worstje in. Hij zit echt te strak om haar benen, getuigen de horizontale plooien, ze had duidelijk een of twee maatjes groter moeten nemen. Dat haar top doorschijnt vind ik ook niet echt chique en de omgeknoopte houthakkers blouse is niet echt mijn ding; ze zijn zo fladderig waardoor het al snel rommelig oogt. Jammer want het is zo’n mooie vrouw.

Ik: Tja, zoals jullie weten ben ik best wel een fan van de Kardashians maar tegenwoordig wat minder van de kledingstijl van Kim. Ook deze outfit vind ik niet heel geslaagd. Alle items per stuk zijn best leuk, maar zo bij elkaar doet het niet veel goeds voor Kim en haar prachtige figuur. De broek is namelijk iets te strak en door de omgeknoopte blouse wordt de outfit een beetje slonzig, jammer!

Nikkie: Dit vind ik nou een leuke outfit! De leren kokerrok maakt het chic, maar toch wel stoer. Het shirtje past er goed boven, maar is toch speels met de vampiertanden. Door de keuze van haar schoenen en het haar rustig te houden is de outfit in balans tussen het stoere en chique in. Ashlee is dicht bij haar zelf gebleven en dat is toch waar het eigenlijk om gaat met fashion en je eigen kledingstijl.

Katja: Geweldige outfit!! Alles klopt en past perfect bij haar. Het kapsel, de outfit, de accessoires en de make-up…het is af en het is leuk! Je kan van deze stijl wel of niet houden, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand dit storend zal vinden om naar te kijken. Wat mij betreft 2 dikke duimen omhoog en als je dan toch een keer voor een look wilt gaan wat iets meer out of the box is…dan zou ik hier zeer zeker voor gaan!

Henrike: Algemene indruk: stijlvol strak. Bij deze outfit staat alles haar leuk! De make-up is goed en past bij haar. Leuk detail is de zwarte haarband in het blonde haar. Hoewel ik de rok iets te veel ‘leatherlook’ vind, staat het haar goed. Het zachtroze shirt past bij haar haar- en huidskleur en de print is erg grappig. Omdat de rok tot haar middel is, creëert ze zo een mooie taille.

Priscilla: Ashlee’s outfit past goed bij haar, vind ik. De leren rok (wel jammer van de kreukels), zwarte nagellak en de print op haar top geven het een rebels tintje terwijl het geheel toch erg vrouwelijk is. De kleur van de top past ook mooi bij de teint van haar gezicht, maar haar armen en benen had ze eigenlijk wel van make-upje mogen voorzien want ik vind het kleurverschil erg opvallend.

Ik: Hele leuke outfit van Ashlee! De rok had van mij trouwens wel net iets korter gemogen maar dat is slechts een detail. Ik vind de outfit heel goed op elkaar afgestemd en past ook heel goed bij de stijl van Ashlee. Over de make-up en haar nagels is ook goed over nagedacht…
Dit was alweer de eerste editie van de WAF Modejury, ik hoop dat jullie het leuk vonden! Ik wil de meiden heel erg bedanken voor hun bijdrage en bezoek trouwens ook vooral even de blog van Nikki, Henrike en Priscilla.
Tot de volgende keer!