Deel 1: 5 x Party outfits!

De glitters vliegen om je oren als je online aan het shoppen bent. Ik ben gek op de maand december, want naast de gezelligheid ben ik ook gek op alle glitters die bij deze maand horen. De webshops zijn rijkelijk gevuld met feestelijke items en ik kon het niet laten om wat partyproof outfits samen te stellen. Zoals je kunt zien aan de titel is dit deel 1 want met al dat moois moet er natuurlijk nog een vervolg komen. Voor nu alvast 5 x feestelijke outfits…

Bijna iedereen van de dames heeft wel een zwart jurkje in de kast hangen en zo niet, bij H&M heb je hele betaalbare. Een zwart jurkje is eigenlijk altijd goed en kan ook heel gemakkelijk wat feestelijker gemaakt worden, je voegt gewoon wat glitters toe aan het jurkje en daar is je kerst outfit!

Bij de outfit hierboven draait het vooral om het blauwe jurkje. Het jurkje is rijkelijk versierd met pailletten in een mooi patroontje. De blauwe jurk is echt de eyecatcher en daarom combineerde ik het met vrij simpele accessoires maar die er wel goed bij matchen…

Wauw, wauw en nog eens wauw, ik heb het over het jurkje. Ik vind het jurkje echt fenomenaal! Ik combineerde het jurkje met mooie nude kleurige accessoires en zo heb je een hele ‘lieflijke’ outfit die ook nog eens op en top feestelijk is.

Ook het jurkje hierboven vind ik prachtig, een beetje jaren 20 model. Het lichtroze jurkje combineerde ik met koraal tinten en ik vind dit een goeie match. Om het jurkje iets meer silhouet te geven leek het mij wel leuk om er een blazer op te dragen, hiermee krijg je namelijk iets meer taille. Zie je trouwens hoe goed de oorbellen bij het jurkje passen?

Nog steeds zie je veel jurken maar ook rokken die aan de voorkant wat korter zijn dan de achterkant. Het jurkje hierboven is naast dat die trendy is ook nog eens heel erg feestelijk. De jurk heb ik gecombineerd met een mooie statement ketting en de kleuren laat ik terug komen in de rest van de accessoires. Wat mij betreft ook een geslaagde outfit!

Wat is jouw favoriete outfit en ben jij van plan om je feestelijk aan te kleden tijdens kerst en oud & nieuw?

28 Comments on Deel 1: 5 x Party outfits!

 1. Laura
  10 december 2012 at 07:10 (8 jaar ago)

  Leeeuk! Ik vind het laatste jurkje het mooist :D Ik denk dat ik dit jaar maar weer voor een zwart jurkje ga.. dat is toch maar het veiligst haha.

  Beantwoorden
 2. kirsten
  10 december 2012 at 07:34 (8 jaar ago)

  Gaaf! Ik vind outfit 4 het mooist (: ik krijg echt al zin in kerst als ik dit zo zie hihi.

  Beantwoorden
 3. Debbie
  10 december 2012 at 07:56 (8 jaar ago)

  Ik vind outfit 2, met dat blauwe jurkje leuk!

  Beantwoorden
 4. Demi
  10 december 2012 at 08:10 (8 jaar ago)

  oeee ik vind deze posts altijd heeel leuk :D
  alleen zou je misschien ook een x een budget-versie kunnen doen?
  liefs, Demi

  Beantwoorden
 5. Beautydagboek
  10 december 2012 at 08:37 (8 jaar ago)

  Leuke inspiratie voor de feestdagen. Ik vind vooral het jurkje van Nelly met één schouder erg mooi!

  Beantwoorden
 6. Myrthe
  10 december 2012 at 08:55 (8 jaar ago)

  Héle mooie outfits! En inderdaad: WAUW dat jurkje van outfit 3! <3_<3

  Beantwoorden
 7. Maaike
  10 december 2012 at 10:02 (8 jaar ago)

  mooie outfits, ik zou 1 & 5 wel heel graag willen dragen met kerst ! :D

  Beantwoorden
 8. Michelle
  10 december 2012 at 12:42 (8 jaar ago)

  Ja ik wil! haha leuke outfits weer. Er zitten wee veel dingen tussen die ik graag zou willen hebben. Jammer dat ik nooit kleren op internet koop omdat het me meestal niet past, maar leuk zeg dit! Hopelijk vind ik nog een leuk kerstjurkje.

  Beantwoorden
 9. Vera
  10 december 2012 at 12:48 (8 jaar ago)

  De tweede outfit vind ik het leukst!

  Beantwoorden
 10. Ashley
  10 december 2012 at 17:58 (8 jaar ago)

  Jij maakt altijd zulke leuke outfitjes! Jij brengt mij op ideetjes! Te leuk!

  Beantwoorden
 11. Axelle
  10 december 2012 at 18:02 (8 jaar ago)

  Ik vind alle 5 de looks prachtig , maar het derde jurkje is toch wel topfavoriet ! wauw , wat een beauty :) xoxo

  Beantwoorden
 12. Tirza
  10 december 2012 at 18:38 (8 jaar ago)

  ik vind nummer 1 een beetje saai als ik eerlijk ben… maar wel leuk gecombineert
  bij 2 dacht ik al WAUW, wat een prachtige jurk en de assecoires zijn ook heel hip !
  en 3…. geweldigg, ik wil die echt (nou, ik heb al feestjurken gekocht!) hij is echt prachtigg
  4 vind ik ook wel cute alleen dat jasje vind ik niet zo leuk maar verder is ie heel leukk!
  en 5 vind ik de jurk wel heel hip maar de assecoires heb ik togg een klein beetje meer aandacht voor…

  super leuke outfitsss en je bent zo goed in het combineren van dit soort leuke outfits!
  xTirza

  Beantwoorden
 13. martina
  10 december 2012 at 20:30 (8 jaar ago)

  de nude outfit is echt een droom!! en dan vooral de jurk, al vind ik de laatste zwarte high-low dress ook mooi!

  Beantwoorden
 14. Shelly
  10 december 2012 at 20:40 (8 jaar ago)

  Leuke outifts, perfect om inspiratie vandaan te halen! Ik heb over een paar dagen namelijk kerstgala hahah =)

  Beantwoorden
 15. Lies
  10 december 2012 at 21:38 (8 jaar ago)

  Hele leuke outfits. Vooral de outfits 3 en 5 vind ik erg mooi.

  Beantwoorden
 16. Leontien
  10 december 2012 at 22:38 (8 jaar ago)

  Leuk gedaan!
  Ik ben ook gek op de glitters en pailletten!
  Die blauwe jurk is echt een eyecatcher
  Laatst bij de H&M nog een prachtige top met glitters gekocht…

  Beantwoorden
 17. Diana
  11 december 2012 at 10:19 (8 jaar ago)

  Outfit 1 & 3 zijn mijn favoriet. Zelf ben ik gek op dat goude glitter jasje, maar ik vind hem best nog wel prijzig voor de keren dat ik hem zou aantrekken.

  Beantwoorden
 18. Rosa
  11 december 2012 at 14:00 (8 jaar ago)

  De derde is echt supermooi!

  Beantwoorden
 19. Iris
  11 december 2012 at 20:26 (8 jaar ago)

  Hee Sanne!
  Mooi artikel! Love nummer drie en vier :D:D
  Liefs Iris

  Beantwoorden
 20. Joyce
  15 december 2012 at 12:38 (8 jaar ago)

  Alleen de laatste set vind ik minder (niet mijn smaak), de rest is heeeeel mooi! Je maakt echt toffe combinaties :) Goede inspiratie voor de feestdagen :D

  Beantwoorden
 21. Dina
  15 december 2012 at 22:21 (8 jaar ago)

  Heej, ehh zou je ook wat kleren kunnen posten voor kinderen want er zijn ook jongere mensen verslaafd zijn aan deze site (waaronder ik ;p.)x.

  Beantwoorden
  • Tirza
   17 december 2012 at 18:51 (8 jaar ago)

   Dina, ik ben ook verslaafdd & een kind ;dd

   Beantwoorden
 22. Liezeeeeeeeh
  16 december 2012 at 15:41 (8 jaar ago)

  Echt prachtig!!
  Ik wil ze allemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :D ;$

  Beantwoorden
 23. A
  30 december 2014 at 00:57 (6 jaar ago)

  Hey, ff een tip.
  Als de schoenen en de tas de zelfde kleur of de zelfde stof is, het een beetje too much en dat staat ook niet echt mooi. Misschien dat je daar rekening mee kan houden? Maar verder leuke outfits! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *