Deel 1: 5 x Party outfits!

Deel 1: 5 x Party outfits!

De glitters vliegen om je oren als je online aan het shoppen bent. Ik ben gek op de maand december, want naast de gezelligheid ben ik ook gek op alle glitters die bij deze maand horen. De webshops zijn rijkelijk gevuld met feestelijke items en ik kon het niet laten om wat partyproof outfits samen te stellen. Zoals je kunt zien aan de titel is dit deel 1 want met al dat moois moet er natuurlijk nog een vervolg komen. Voor nu alvast 5 x feestelijke outfits…

Bijna iedereen van de dames heeft wel een zwart jurkje in de kast hangen en zo niet, bij H&M heb je hele betaalbare. Een zwart jurkje is eigenlijk altijd goed en kan ook heel gemakkelijk wat feestelijker gemaakt worden, je voegt gewoon wat glitters toe aan het jurkje en daar is je kerst outfit!

Bij de outfit hierboven draait het vooral om het blauwe jurkje. Het jurkje is rijkelijk versierd met pailletten in een mooi patroontje. De blauwe jurk is echt de eyecatcher en daarom combineerde ik het met vrij simpele accessoires maar die er wel goed bij matchen…

Wauw, wauw en nog eens wauw, ik heb het over het jurkje. Ik vind het jurkje echt fenomenaal! Ik combineerde het jurkje met mooie nude kleurige accessoires en zo heb je een hele ‘lieflijke’ outfit die ook nog eens op en top feestelijk is.

Ook het jurkje hierboven vind ik prachtig, een beetje jaren 20 model. Het lichtroze jurkje combineerde ik met koraal tinten en ik vind dit een goeie match. Om het jurkje iets meer silhouet te geven leek het mij wel leuk om er een blazer op te dragen, hiermee krijg je namelijk iets meer taille. Zie je trouwens hoe goed de oorbellen bij het jurkje passen?

Nog steeds zie je veel jurken maar ook rokken die aan de voorkant wat korter zijn dan de achterkant. Het jurkje hierboven is naast dat die trendy is ook nog eens heel erg feestelijk. De jurk heb ik gecombineerd met een mooie statement ketting en de kleuren laat ik terug komen in de rest van de accessoires. Wat mij betreft ook een geslaagde outfit!

Wat is jouw favoriete outfit en ben jij van plan om je feestelijk aan te kleden tijdens kerst en oud & nieuw?