Leuke items van Doorzo.nl

Vorige week ontving ik wederom een super leuk pakketje waardoor ik mij weer helemaal jarig voelde. Dit keer van de shop Doorzo.nl en de doos zat vol met leuke items, zo ontving ik o.a. een toffe horloge en een prachtige sjaal. Natuurlijk geef ik in dit artikel wat meer info over deze leuke webshop, heb ik een leuke kortingscode voor jullie maar laten we eerst maar eens gaan kijken naar mijn ontvangen goodies…

Eindelijk heb ik dan ook een zonnebril met spiegelglazen. Deze bril stond al een tijdje op mijn wishlist, je begrijpt, ik ben erg blij mee! Nu nog iets meer zon buiten zo dat ik de zonnebril ook daadwerkelijk kan gaan gebruiken…

Dit is echt een super toffe sjaal waar ik ook echt onwijs blij mee ben. De sjaal heeft een dierenprint en de kleurencombi neon groen en beige vind ik erg tof. De sjaal is vrij groot en dun en is dus ideaal op dagen als het iets koeler is of bijvoorbeeld voor in de avond…

Zoals jullie wel weten ben ik gek op horloges en dit exemplaar is een leuke toevoeging aan mijn inmiddels vrij grote horloge “stash”. Ik ben gek op rose goud en daarnaast vind ik koraal ook een erg mooie kleur, een gouden combi dus! Dit horloge gaan jullie ongetwijfeld nog wel voorbij zien komen in OOTD artikelen…

Ook statement kettingen vind ik op dit moment erg leuk en ik ben heel blij met deze gezien ik eigenlijk alleen maar gekleurde exemplaren in mijn bezit heb. Deze ketting staat bijvoorbeeld te gek bij een simpele witte top of blouse.

Ook ontving ik nog drie stoere armbandjes, iets wat ik misschien zelf niet snel zou uitkiezen maar wat eigenlijk best leuk is. De armband met de spikes (de zilveren) vind ik vooral heel tof en kan een outfit net iets stoerder maken voor een edgy look.

Ik ben heel blij met mijn ontvangen goodies en zoals je kunt zien is het aanbod van Doorzo.nl heel divers. Het leuke is ook dat de producten niet duur zijn, zo kun je eigenlijk voor weinig er leuk en trendy uitzien. Ze verkopen o.a. sjaals, horloges, sieraden, iPhone hoesjes, zonnebrillen, tassen etc. etc. Neem vooral even een kijkje in de shop!

Betalen kan op verschillende manieren, namelijk o.a. met: iDeal, Paypal, achteraf betalen en bank overboeking. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst op een werkdag vóór 16.00 uur, dan kun je ervan uitgaan dat je de volgende dag het pakketje in huis hebt. Woon je in België? Ook Doorzo verzend naar België de levertijd is alleen iets langer, namelijk 2 tot 3 werkdagen. Bestel je voor meer dan 20 Euro dan betaal je geen verzendkosten, fijn!

Zoals beloofd heb ik voor jullie ook nog een leuke kortingscode. De code: WAF-DOORZO-30 kun je gebruiken bij een  bestelling van boven de 30 Euro en is goed voor 5 Euro korting en is geldig t/m 31 juli 2013. Ik zou zeker even een kijkje nemen op Doorzo.nl.

 

Dit vind je vast ook leuk...

24 Comments on Leuke items van Doorzo.nl

 1. Myrthe
  5 juli 2013 at 13:43 (7 jaar ago)

  Wauwie vooral het horloge vind ik supermooi!

  Beantwoorden
 2. Eline
  5 juli 2013 at 13:57 (7 jaar ago)

  die zonnebril vind ik erg mooi!

  Beantwoorden
 3. Joyce
  5 juli 2013 at 14:25 (7 jaar ago)

  Alle items passen zo goed bij je Sanne! <3 Enig en heerlijk kleurrijk!

  Beantwoorden
  • Romina
   22 januari 2014 at 07:31 (6 jaar ago)

   22e35eeAs I web site possessor I belivee the content material here is rattling excellent , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck. 185

   Beantwoorden
 4. Maxime
  5 juli 2013 at 18:51 (7 jaar ago)

  Ik ben verliefd op de horloge…

  XO

  Beantwoorden
 5. Suzanne
  5 juli 2013 at 19:35 (7 jaar ago)

  Wauw, de bril, horloge en ketting zijn echt supertof! En de andere dingen ook ! :)

  Beantwoorden
 6. Monique
  5 juli 2013 at 21:04 (7 jaar ago)

  Leuke spulletjes, vooral de sjaal en zonnebril zijn erg mooi.

  Beantwoorden
 7. Ashleey
  6 juli 2013 at 08:44 (7 jaar ago)

  Super leuke items en vooral die zonnebril, like!

  Beantwoorden
 8. Caro
  6 juli 2013 at 10:03 (7 jaar ago)

  Dat horloge vind ik echt super gaaf! :-)

  Beantwoorden
 9. Mar
  6 juli 2013 at 10:23 (7 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je gehad zeg!
  Heb ook eventjes een kijkje genomen op de site en wat een leuke spulletjes hebben ze daar! Ik ga daar zeker een keer wat bestellen!

  Beantwoorden
 10. Romy
  6 juli 2013 at 17:13 (7 jaar ago)

  Erg leuke items! Vooral die zonnebril.

  Beantwoorden
 11. Bertine
  10 juli 2013 at 22:39 (7 jaar ago)

  wat een leuke dingen, ik vind alles leuk:)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *