Mijn ‘De dochters van Piet’ bestelling!

Vorige week gaf ik jullie al een sneak peek van een pakje die ik van de leuke webshop ‘De dochters van Piet‘ kreeg. In mijn artikel ‘Een kijkje in mijn leven’ kon je al zien hoe leuk verpakt ik het ontving. Vandaag laat ik aan jullie zien wat er precies in het pakje zat en vertel ik jullie graag wat meer over deze leuke webshop. Oh en nog een leuk nieuwtje, binnenkort heb ik een leuke give away op mijn blog waar jij kans maakt op goodies van deze leuke shop…

Maar eerst wat meer over de webshop ‘De dochters van Piet’. De webshop is begonnen door Elize & Marloes, twee zussen die houden van leuke spulletjes en grappige accessoires. Een tijdje geleden besloten ze hun eigen webwinkel te openen met leuke betaalbare items. De webshop staat vol leuke sieraden zoals kettingen, armbanden, oorbellen en ringen maar ook DIY spulletjes en vele andere accessoires. Het is zeker een kijkje waard!

Ik kreeg thuis een ontzettend leuk pakketje op mijn deurmat, helemaal voorzien van leuk inpakpapier, etiket en fleurige tape. Een pakketje waar ik meteen helemaal vrolijk van werd en toen had ik de inhoud nog niet eens gezien, moet je nagaan. Hieronder zie je wat er in mijn pakketje zat…

Een mooi fijn gouden kettinkje met een sleuteltje eraan…

Een gouden kettinkje met een wishbone. Deze ketting heb ik bijna elke dag non-stop gedragen en hopelijk brengt het wat geluk!

Een prachtige neon armband die helemaal perfect past bij de trends van nu…

Een mooie gouden ‘bangle’ armband met een subtiel klein hartje, leuk!

Ten slotte nog een goudkleurige ‘blouse ketting’ die ik jullie binnenkort nog even wat duidelijker laat zien in een ‘OOTD’.

Zoals je hebt kunnen zien ben ik flink verwend en ik ben heel blij met deze leuke trendy sieraden. De komende tijd ga je deze sieraden vast veel voorbij zien komen in ‘Outfit of the day’ artikelen.

Mocht je wat willen bestellen dan is het nog wel even handig om te weten dat je via iDeal, PayPal en vooraf overboeken kunt betalen. Over het algemeen kun je de bestelling na betaling binnen 1 tot 3 werkdagen thuis in je brievenbus verwachten.┬áBen jij dus nog op zoek naar leuke trendy sieraden voor een klein prijsje, neem dan snel even een kijkje op ‘De dochters van Piet‘.

Binnenkort meer over deze webshop + een leuke winactie!

 

Dit vind je vast ook leuk...

34 Comments on Mijn ‘De dochters van Piet’ bestelling!

 1. femketje
  21 maart 2013 at 15:51 (7 jaar ago)

  oh wauw :D love die felgekleurde armband :3

  Beantwoorden
 2. martina
  21 maart 2013 at 16:00 (7 jaar ago)

  wat een superleuke items. die ketting met wishbone is mijn favoriet!

  Beantwoorden
 3. Marjolein
  21 maart 2013 at 16:28 (7 jaar ago)

  Ik vind je neon armband echt heeel erg leuk! Leuke bestelling :D

  Beantwoorden
 4. Joyce
  21 maart 2013 at 16:33 (7 jaar ago)

  Leuk dat kettingtje! Origineel ook!

  Beantwoorden
 5. Sofie
  21 maart 2013 at 16:58 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige sieraden zeg!

  Beantwoorden
 6. Layla
  21 maart 2013 at 16:58 (7 jaar ago)

  Die gekleurde armband is super leuk! Zoiets hebben ze ook bij de sacha!

  Beantwoorden
 7. Irene
  21 maart 2013 at 17:01 (7 jaar ago)

  Wauuwww..Super leuke sieraden

  Beantwoorden
 8. Michelle
  21 maart 2013 at 17:15 (7 jaar ago)

  Wat een leuke spullen! Ik ga gelijk even naar de shop kijken!

  Beantwoorden
 9. Janne
  21 maart 2013 at 17:24 (7 jaar ago)

  Wat een super toffe en schattige website! Ze verkopen er echte leuke spulletjes :D

  Beantwoorden
 10. Kimberly
  21 maart 2013 at 17:32 (7 jaar ago)

  Dat armbandje vind ik heel erg tof! Ik ga eventjes kijken in de webshop, ik denk dat ze nog veel meer leuke dingen hebben!

  Beantwoorden
 11. Axelle
  21 maart 2013 at 17:45 (7 jaar ago)

  je hebt echt heel leuke dingetjes uitgekozen!!

  Beantwoorden
 12. Mirjam
  21 maart 2013 at 19:15 (7 jaar ago)

  Wat leuk! Ben erg benieuwd naar je outfit met de blouse ketting. Zag er laatst ook 1 bij Primark, maar heb ‘m niet meegenomen omdat ik niet zo goed wist hoe en wat. Misschien dat ik overtuigd ben na jou OOTD!

  Beantwoorden
 13. Kim
  21 maart 2013 at 19:18 (7 jaar ago)

  Die armband! I’m in love!

  Beantwoorden
 14. Simone
  21 maart 2013 at 20:02 (7 jaar ago)

  Ik heb precies dezelfde neon armband gekocht via Ebay! Ook nog 1 in alleen neon geel. Ze zijn super vrolijk!

  Beantwoorden
 15. Jantje
  21 maart 2013 at 22:29 (7 jaar ago)

  Dat gouden armbandje met hartje is super leuk! Heb even op de webshop gekeken en zag dat ie maar 5 euro was, dus binnenkort maar even bestellen!

  Beantwoorden
 16. Edith
  22 maart 2013 at 13:36 (7 jaar ago)

  Mooie sieraden, ik ga zeker even op de webshop kijken!

  Beantwoorden
 17. dewi
  22 maart 2013 at 18:06 (7 jaar ago)

  echt hele leuke sieraden! :D

  Beantwoorden
 18. Hannah
  22 maart 2013 at 20:01 (7 jaar ago)

  Erg leuk! Ik neem zeker ook een kijkje :)

  Beantwoorden
 19. de dochters van Piet
  23 maart 2013 at 00:43 (7 jaar ago)

  Ola chickies!! Wat een leuke reacties allemaal! Hebben jullie allemaal al gezien dat wij ook een Facebook pagina hebben? Als je deze liked en deelt op je eigen pagina maak je kans op leuke accessoires! We verloten deze bij 250 likes! See you! De dochters van Piet

  Beantwoorden
 20. Suzanne
  23 maart 2013 at 12:04 (7 jaar ago)

  Leuke webshop maar jammer dat je die dingen op eBay voor een fractie van de prijs kunt vinden.

  Beantwoorden
 21. Jani
  7 juni 2013 at 22:03 (7 jaar ago)

  Hoe is de kwaliteit eigk? :) niet dat het zoveel uitmaakt tegenover de prijs, maar het leek me wel leuk om te weten :D xoxo

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *