Mijn ‘De dochters van Piet’ bestelling!

Mijn ‘De dochters van Piet’ bestelling!

Vorige week gaf ik jullie al een sneak peek van een pakje die ik van de leuke webshop ‘De dochters van Piet‘ kreeg. In mijn artikel ‘Een kijkje in mijn leven’ kon je al zien hoe leuk verpakt ik het ontving. Vandaag laat ik aan jullie zien wat er precies in het pakje zat en vertel ik jullie graag wat meer over deze leuke webshop. Oh en nog een leuk nieuwtje, binnenkort heb ik een leuke give away op mijn blog waar jij kans maakt op goodies van deze leuke shop…

Maar eerst wat meer over de webshop ‘De dochters van Piet’. De webshop is begonnen door Elize & Marloes, twee zussen die houden van leuke spulletjes en grappige accessoires. Een tijdje geleden besloten ze hun eigen webwinkel te openen met leuke betaalbare items. De webshop staat vol leuke sieraden zoals kettingen, armbanden, oorbellen en ringen maar ook DIY spulletjes en vele andere accessoires. Het is zeker een kijkje waard!

Ik kreeg thuis een ontzettend leuk pakketje op mijn deurmat, helemaal voorzien van leuk inpakpapier, etiket en fleurige tape. Een pakketje waar ik meteen helemaal vrolijk van werd en toen had ik de inhoud nog niet eens gezien, moet je nagaan. Hieronder zie je wat er in mijn pakketje zat…

Een mooi fijn gouden kettinkje met een sleuteltje eraan…

Een gouden kettinkje met een wishbone. Deze ketting heb ik bijna elke dag non-stop gedragen en hopelijk brengt het wat geluk!

Een prachtige neon armband die helemaal perfect past bij de trends van nu…

Een mooie gouden ‘bangle’ armband met een subtiel klein hartje, leuk!

Ten slotte nog een goudkleurige ‘blouse ketting’ die ik jullie binnenkort nog even wat duidelijker laat zien in een ‘OOTD’.

Zoals je hebt kunnen zien ben ik flink verwend en ik ben heel blij met deze leuke trendy sieraden. De komende tijd ga je deze sieraden vast veel voorbij zien komen in ‘Outfit of the day’ artikelen.

Mocht je wat willen bestellen dan is het nog wel even handig om te weten dat je via iDeal, PayPal en vooraf overboeken kunt betalen. Over het algemeen kun je de bestelling na betaling binnen 1 tot 3 werkdagen thuis in je brievenbus verwachten. Ben jij dus nog op zoek naar leuke trendy sieraden voor een klein prijsje, neem dan snel even een kijkje op ‘De dochters van Piet‘.

Binnenkort meer over deze webshop + een leuke winactie!