Mijn favoriete adresjes voor baby/kinderkleding

Shoppen voor Emre vind ik één van de leukste dingen om te doen, leuker dan voor mezelf kleding kopen. Waarschijnlijk nu ook omdat ik zwanger ben en dus sowieso wat minder kleding voor mezelf koop. Nu baby 2 ook nog op komst is kan ik helemaal los gaan. Ik had mijzelf eigenlijk voorgenomen om niet te veel te kopen maar al die lieve kleine baby kleertjes zijn nu eenmaal té leuk om te laten liggen (oeps). Mochten jullie het trouwens leuk vinden om deze newborn kleertjes te zien, laat het mij dan even weten en wie weet kan ik hier een video over opnemen. Voor het kopen van baby/kinderkleding heb ik in ieder geval zo mijn favoriete adresjes en deze wil ik heel graag met jullie delen…

zarakids

ZARA

Mijn meest favoriete adres om kleertjes te scoren is sowieso Zara. Zara heeft een onwijs leuk en betaalbare collectie en deze wisselt ook nog eens enorm vaak. Niet zo goed voor mijn portemonnee maar die afwisseling is wel heel erg leuk. Qua maten valt het mij op dat de collectie van 1 tot 12 maanden klein valt, terwijl de collectie 3 maanden tot 4 jaar juist weer een beetje groot valt? Zo heb ik laatst truien en broekjes in maat 86 gekocht en Emre past deze nu nog niet aan. Het kan natuurlijk ook zijn dat Emre ietsjes kleiner is dan gemiddeld maar het valt in ieder geval niet klein. Eén nadeel(tje), qua meisjeskleding hebben ze een iets groter aanbod en dat is best jammer…

MANGO

Ook Mango heeft vaak hele leuke kinderkleertjes in het assortiment. Voor newborn kleding shop ik liever ergens anders maar voor Emre’s leeftijd hebben ze erg leuke en stoere kleding. Zo kocht ik een tijdje geleden een leuk okergeel jasje en die is echt favoriet. Ook Mango is erg betaalbaar en qua prijzen vergelijkbaar met Zara. De maten vallen best wel klein uit, iets om zeker even  rekening mee te houden. Ook Mango heeft helaas meer meisjeskleding in de collectie.

next

NEXT DIRECT

Waar ik ook graag shop is Next Direct. Ook deze online winkel heeft hele leuke hippe kleding die ook nog eens lekker betaalbaar is. Ik moet wel zeggen dat ik niet alles leuk vind en dat het wel een beetje per keer verschilt. Soms zie ik alleen maar leuke dingen,  terwijl ik een andere keer niks leuks zie. Wat ik een groot voordeel vind aan Next Direct is dat de newborn kleding best klein valt. Zo had ik bij de geboorte van Emre een pakje in maatje 50 (0-1 maand) en deze paste perfect terwijl kleertjes van de H&M en Hema nog veel te groot waren in diezelfde maat. Dus verwacht je een iniminie baby’tje, dan is Next Direct zeker een goed shopadres. Hoe de maten verder vallen vind ik wat lastig te zeggen en verschilt ook een beetje per kledingstuk, zo heeft een Emre een t-shirt in maat 86 en deze is nog wel wat aan de grote kant terwijl hij ook een truitje heeft in maat 80 en deze is zo goed als te klein.

NOPPIES

Ik ben zo’n iemand die liever niet heel veel geld uitgeeft aan babykleertjes. Niet omdat ik zo’n krent ben maar wel omdat kleine kindjes enorm snel groeien en voor je het weet zijn ze uit hun kleertjes gegroeid. Ik vind het dus enorm zonde om bijvoorbeeld 60 Euro uit te geven aan een truitje. Een merk die ik leuk vind maar wat duurder is dan de bovenstaande winkels, is Noppies. De kleding van Noppies vind ik enorm leuk voor een newborn omdat ze vaak basic kleertjes hebben, gemaakt van fijne en zachte stofjes. Volgens mij valt Noppies qua maat normaal, tenminste dat is mijn ervaring.

Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe adresjes voor babykleertjes. Mocht jij dus nog een leuk shopadresje hebben, deel deze dan zeker even hieronder bij de comments!

Comments are closed.