De hipste jassen voor dit najaar

Zoals jullie weten ben ik een echte herfstliefhebber en hoe het er nu uitziet qua weersvoorspelling is het najaar nu eindelijk echt begonnen. Maar deze koude temperaturen vragen wel om een jas wanneer je naar buiten gaat. Mocht je nog geen lekkere warme jas in huis hebben en wil je er graag eentje kopen, dan kan dit artikel je mogelijk helpen. Vandaag kun je namelijk lezen wat de trends zijn op het gebied van jassen.

Oversized

Go big or go home, dat geldt zeker voor deze trend. Ga voor een oversized model jas. Deze heb je in veel verschillende vormen, van een oversized gewatteerde tot aan een manteljas.

jassen1

Van links naar rechts: Pull & Bear €39,99 / ZARA €129,- / H&M €49,99

Teddy coat

Heb je zin in een knuffelige jas, dan is de ‘Teddy’ trend voor jou heel geschikt. Je ziet jassen volledig gemaakt van Teddy of alleen de binnenzijde, één ding is zeker met deze jas krijg je het sowieso niet koud.

jassen2

Van links naar rechts: Come Get Fashion €89,99 / Scotch & Soda €699,95 / My Jewellery €89,99

Regenjas

Voor deze trend hoeft het niet per se te regenen, deze jas kun je ook gewoon op een mooie droge herfstdag aan. Deze jassen kun je kopen in talloze kleuren en staat erg leuk in combinatie met een sportieve stijl.

regenjas

Van links naar rechts: America Today €49,99 / Vila €74,99 / Wehkamp €95,-

Double-breasted

Ook zie je heel veel jassen met een dubbelrij knopen, oftewel ‘double-breasted’. Dit is een klassieke en tijdloze jas en je ziet de trend dan ook elk jaar weer terugkomen.

doublebreasted

Van links naar rechts: Peter Hahn €659,95 / Mango €99,99 / River Island €107,-

Fake Fur

Natuurlijk geen echt bont, maar de de ‘fake fur’ trend in jassen is volop aan de gang. Van korte tot aan lange modellen en van dierenprints tot aan effen kleuren, je ziet het allemaal!

fakefur

Van links naar rechts: Miinto €99,99 / Only €99,99 / Little Soho €277,-

Dit zijn de belangrijkste trends op het gebied van jassen voor dit najaar. Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de oversized en de ‘double breasted’ jassen. Ik ben heel benieuwd welke trend jij de leukste vindt?