OOTD: A little bit of spring!

OOTD: A little bit of spring!

Tijdens het maken van deze foto’s (afgelopen woensdagochtend) scheen de zon flink. Ik kreeg meteen weer de lente in mijn bol. Helaas is het buiten nog steeds erg koud maar het zonnetje maakt de wereld wel meteen een stukje mooier. Omdat ik de lentekriebels kreeg besloot ik een outfit aan te trekken die goed past bij het voorjaar. Ik trok mijn peachy kleur skinny uit de kast (die een stuk beter past dan vorig jaar) en daarop droeg ik mijn (ietwat kreukelige) denim blouse. Ik vond de outfit leuk genoeg voor een ‘OOTD’ artikel dus maakte mijn vriend voordat we weggingen nog even wat foto’s, zie hieronder het resultaat…

Denim blouse H&M/ Ketting eBay (hier lees je binnenkort meer over)/ Hemdje Hema/ Skinny jeans Pull & Bear/ Horloge Fashionine.nl (ook hier lees je binnenkort meer over)/ Armandjes Bazou.nl/ Tas Froukjes fashion/ Sneaker wedges Pull & Bear.