Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #1

Vanaf vandaag heb ik voor jullie een nieuw item op mijn blog, namelijk: Mijn 5 favoriete dingen van dit moment. Je kent het vast wel, soms heb je gewoon bepaalde dingen, dat kan een horloge zijn maar ook een bepaald soort eten, wat je in een maand heel veel draagt of bijvoorbeeld eet. Ik heb die dingen in ieder geval wel en vanaf nu wil ik jullie elke maand vijf van die dingen laten zien, vandaag dus deel 1….

Hieronder zie je mijn roze met gouden horloge die ik een tijdje terug kocht bij Asos. Ik heb verschillende horloges maar dit is toch zeker een favoriet! Omdat ik toch vaak outfits aan heb waar roze mooi bij staat, is dit een hele leuke accessoire. Nu kan ik het horloge eventjes niet dragen, want de batterij is leeg…

Deze tamelijk nieuwe geur van The Body Shop, Indian Night Jasmine, draag ik in principe elke dag. Ik ben echt verliefd op de geur en past wat mij betreft erg goed bij de herfst. De geur is zoet, niet suikerzoet en heeft een warme ondertoon. Een geur die ik nog heel veel ga dragen de komende tijd…

Mijn iPhone is mijn ‘kindje’ en ik kan eigenlijk niet meer zonder en bescherm mijn telefoon altijd met iPhone hoesjes.  Maar dat is niet waar het omgaat, ik ben namelijk op dit moment helemaal verliefd op het onderstaande roze hoesje. Dit leuke roze glitterige hoesje zit trouwens ook in mijn goodiebags die je kunt winnen. Ik vind het hoesje in ieder geval heel erg leuk, mijn iPhone wordt er meteen een stukje minder saai van!

In mijn Bourjois review van laatst schreef ik al heel enthousiast over het onderstaande lakje. Dit lakje heb ik de laatste tijd ontzettend vaak gedragen. Ten eerste omdat het een mooie kleur is, ten tweede omdat het lakje fijn lakt en ten derde omdat die erg lang goed blijft zitten. Jep, ook dit is een absolute favoriet!

Ten slotte nog iets wat ik heel veel heb gedragen, namelijk mijn tube sjaal van H&M. Ik hou ervan om mij niet zo heel warm te kleden, ik ben van nature nogal warmbloedig, maar een sjaal vind ik wel altijd een fijn accessoire. De kleur lichtroze van de sjaal past natuurlijk heel goed bij mij en kan ik ook leuk combineren met de meeste van mijn kleding…

Natuurlijk ben ik super benieuwd wat jullie van dit nieuwe ‘item’ vinden en vertel ook even wat je van mijn favorieten vindt!

25 Comments on Mijn 5 favoriete dingen van dit moment #1

 1. Myrthe
  6 november 2012 at 08:09 (8 jaar ago)

  Mooie spulletjes, die sjaal lijkt me echt fijn! Ik ben helemaal weg van mijn Hema sjaals, zo lekker warm ^^

  Beantwoorden
 2. Maury
  6 november 2012 at 08:43 (8 jaar ago)

  Ik snap waarom je alles zo fijn vindt! Het is weer tijd voor de sjaal!

  Beantwoorden
 3. Linda
  6 november 2012 at 09:41 (8 jaar ago)

  Vind ‘t een heel leuk item! ‘k snap ook wel waarom je deze producten koos, ze zien er allemaal heel fijn uit!

  Beantwoorden
 4. Jessy
  6 november 2012 at 09:45 (8 jaar ago)

  Super leuke items! Ik ben benieuwd naar het lakje van bourjois. Ik ga wel binnenkort weer lakjes shoppen haha :)

  Beantwoorden
 5. Milou
  6 november 2012 at 10:17 (8 jaar ago)

  Oh heerlijk die warme sjaal! En dat iPhone hoesje: like it!

  Beantwoorden
 6. Kimberly
  6 november 2012 at 10:26 (8 jaar ago)

  Je iPhone hoesje is erg leuk! :) Love it!

  Beantwoorden
 7. Laura
  6 november 2012 at 11:11 (8 jaar ago)

  Dat iPhone hoesje is leuk! Ik denk dat ik toch maar een iPhone ga kopen, haha :’) Voor de HTC zijn er nooit zulke leuke hoesjes verkrijgbaar!

  Beantwoorden
 8. Ilja
  6 november 2012 at 11:14 (8 jaar ago)

  Dat is inderdaad een heerlijke geur ♥

  Beantwoorden
 9. Lies
  6 november 2012 at 12:19 (8 jaar ago)

  Heel leuk om te zien! De Indian Night Jasmine van de tbs lijkt mij zo lekker en je horloge is ook erg mooi.

  Beantwoorden
 10. Mariska
  6 november 2012 at 12:24 (8 jaar ago)

  Leuk hoesje voor je telefoon, I like :) maar die nagellak vind ik ook erg mooi!

  Beantwoorden
 11. martina
  6 november 2012 at 13:03 (8 jaar ago)

  ik heb de iphone 5, daar zijn nog niet zoveel leuke hoesjes voor….
  de 4 hoesjes kunnen niet want de maten zijn net wat anders,… maar dat zal vast snel komen!

  Beantwoorden
 12. Esther - Mango Sorbetto
  6 november 2012 at 15:43 (8 jaar ago)

  Wat een leuk hoesje voor je iphone! En zo’n tube sjaal is idd heerlijk nu. Ik heb een grijze gebreide, en draag hem iedere dag als ik naar buiten ga. Heerlijk warm!

  Beantwoorden
 13. Joanydvv
  6 november 2012 at 16:34 (8 jaar ago)

  Wat een leuk item. Leuke favorieten ook :)

  Beantwoorden
 14. Kelsey
  6 november 2012 at 17:27 (8 jaar ago)

  leuke dingen

  Beantwoorden
 15. BeautyByTS
  6 november 2012 at 17:41 (8 jaar ago)

  Het lakje van Bourjouis vind ik zo’n mooie kleur!!

  Beantwoorden
 16. Maaike
  6 november 2012 at 17:41 (8 jaar ago)

  tube sjaals zijn heel fijn voor in de winter, ik kan niet tegen kou in m’n nek :( Bourjois nagellakken zijn ook heel fijn! Leuke favorieten, het zouden zomaar de mijne kunnen zijn ! :)

  Beantwoorden
 17. kitkatje
  6 november 2012 at 17:58 (8 jaar ago)

  mijn 5 favorieten van het moment zijn;
  op nummer 1 natuurlijk; kop latte macchiato met slagroom
  2; mijn hele warme trui van de h&m
  3; mijn warme ugggieess
  4; mijn laptopje, can’t live without you ( heel overdreven ja )
  5; mijn armbandje, die ik al 2 jaar draag zonder hem af te doen ( speciale betekenis )

  Beantwoorden
 18. Eva
  6 november 2012 at 19:07 (8 jaar ago)

  Mooie sjaal, en wat een prachtig hoesje voor je mobiel!

  Beantwoorden
 19. Safannah
  6 november 2012 at 20:07 (8 jaar ago)

  oewh wat een heerlijkemooie sjaal, ik heb er 1 van only & kan ook haast niet zonder <3

  Beantwoorden
 20. lonneke
  6 november 2012 at 21:41 (8 jaar ago)

  wat een prachtige favoriete !
  Can’t wait op de uitslag van de goodiebag., dat hoesje is zo leuk!
  xx

  Beantwoorden
 21. Dat Zit Wel Snor
  6 november 2012 at 21:59 (8 jaar ago)

  Wat een leuk intro plaatje. Ik vind je telefoonhoesje ook heel mooi.
  Roze en glitters. Wat wil een meisje nou nog meer.
  Liefs, Renate

  Beantwoorden
 22. Mirjam
  6 november 2012 at 23:47 (8 jaar ago)

  Wat een leuk item! Vaker doen wat mij betreft! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *