Miss Sporty Clubbing Colours nagellak

Miss Sporty Clubbing Colours nagellak

Vandaag heb ik voor jullie een hele fijne budgettip, namelijk de Miss Sporty Clubbing Colours nagellak. Lakjes die je koopt voor slechts €1,99 en die ik bijzonder prettig vind! De kleuren zijn misschien niet heel spectaculair maar ze zijn wel heerlijk vrolijk en passen goed bij de zomer. Ook zijn de flesjes vrij klein waardoor ze heel handig zijn om mee te nemen op vakantie…

Dit zijn ze dan, ik ontving vijf verschillende kleuren (van links naar rechts): 465, 464, 462, 463 & 460. Jammer dat de kleuren geen namen hebben, ik vind dit altijd net wat handiger dan nummers.  De flesjes zijn vrij klein, een flesje bevat 7 ml nagellak. Qua looks vind ik de lakjes er leuk uitzien en ik moet eigenlijk ook meteen denken aan Miss Sporty.

De kleur ‘465’ was qua dekking het slechtste van de vijf. Hier draag ik drie dunne laagjes en nog steeds zie ik een klein beetje mijn nagels erdoorheen.

De kleur ‘464’ (die in het echt toch ietsjes groener is) vind ik een erg mooi kleurtje. Deze lak dekte wel meteen heel goed en hier draag ik slechts twee dunne laagjes.

Dit is een heel mooi kleurtje, ‘462’ is lekker roze met een heel subtiel glittertje die je eigenlijk alleen ziet wanneer de zon op je nagels schijnt. Dit lakje dekte ook in twee dunne laagjes.

Ook dit vind ik een prachtige kleur, dit is ‘463’ een hemelblauwe kleur die mij doet denken aan zon, zee en strand. Deze nagellak dekt prima en hier draag ik twee dunne laagjes.

Ten slotte nog de kleur ‘460’, een feloranje kleur die ook erg goed past bij de zomer! Hier draag ik drie dunne laagjes…

Naast dat de kleuren er mooi uitzien, werken de lakjes ook erg fijn! Qua dikte vind ik ze precies goed en de kwastjes zijn vrij breed en lopen aan de onderkant een klein beetje rond waardoor het heel makkelijk lakt bij de nagelriemen. Ik droeg de kleur ‘462’ (met topcoat) een aantal dagen op mijn nagels en na ongeveer 1,5 dag begon mijn nagellak licht te chippen. De lakjes zijn qua houdbaarheid dus niet heel fantastisch maar des te meer redenen om de andere kleurtjes uit te proberen!

Miss Sporty vind je o.a. bij Etos & DA drogisterijen.