3 x Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish

Bij de bekendmaking van de nieuwe Catrice collectie voor 2014 zag ik meteen producten die ik heel graag wou gaan testen, waaronder de ‘Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish’. Afgelopen week bezocht ik een Kruidvat in de buurt en ik kocht daar o.a. drie verschillende kleuren Lip Polish. Omdat ik al vanaf het begin erg nieuwsgierig was naar dit product, besloot ik om ze maar meteen te gaan testen. Wat vind ik ervan?

De Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Ik kocht de kleuren: 030 Strawberry’s Secret, 050 Megan Fuchsia & 060 Mission PINKpossible. De Lip Polish heeft drie voordelen in één lipproduct, namelijk: de kleurintensiteit van een lipstick, een lange houdbaarheid van een lipstain en glans van een lipgloss. Op de dop staat dat de kleuren wel tot 8 uur blijven zitten. Een hoop beloftes, kan Catrice deze waarmaken?

De verpakking ziet er naar mijn mening goed uit! Aan de buitenkant krijg je alvast een sneak peek van de kleur, al komt deze niet helemaal overeen met de werkelijke kleur. De Lip Polish bevat 6 ml en dit is een gemiddelde hoeveelheid. Op de huls vind je de naam van het product, leuk dat Catrice de kleuren altijd originele namen geeft en dit vind ik een stuk leuker dan alleen bijvoorbeeld een nummer.

De applicators zijn vrij klein en mooi gevormd, daardoor kun je er snel en precies mee werken. Doordat de applicator ook nog eens flexibel is, gaat dit nog makkelijker! Wanneer je de Lip Polish aanbrengt op je lippen moet je wel meerdere keren eventjes ‘dippen’…

Dit zijn de kleuren, van links naar rechts: 030 Strawberry’s Secret, 060 Mission PINKpossible & 050 Megan Fuchsia. De kleuren zijn ontzettend goed gepigmenteerd, er komt erg veel kleur vanaf. Op mijn arm zit redelijk wat verschil tussen de kleuren, op mijn lippen is dit verschil wat minder groot en dat kun je goed zien hieronder…

De kleur ‘030 Strawberry’s Secret’ heeft een oranje/roze kleur en is redelijk naturel, vooral als je het vergelijkt met de kleuren hieronder. Deze kleur blijft qua houdbaarheid wat minder lang op mijn lippen zitten, het lijkt alsof deze kleur wat minder ‘stained’ maar dat kan ook komen omdat de kleur best lijkt op mijn eigen lipkleur…

Dit is de kleur ‘060 Mission PINKpossible’, een heftige roze kleur met een blauwige ondertoon. Ik vind deze kleur echt te gek, zeker mijn favoriet!

De kleur ‘050 Megan Fuchsia’ is net iets minder knallend dan ‘060 Mission PINKpossible’ maar komt toch best overeen qua tint. Ik vind de kleuren van deze Lip Polishes op mijn lippen erg op elkaar lijken. Deze kleur is alleen iets minder roze en neigt wat meer naar rood. Ook een hele mooie kleur.

De kleuren zijn in ieder geval te gek! Ook vind ik de lipproducten ontzettend fijn in gebruik. Het product kun je snel en precies aanbrengen, de pigmentatie is top, het product heeft een mooie glans, een fijne geur (smaak), je voelt het niet op je lippen zitten en het product blijft inderdaad tot wel 8 uur (met eten en drinken tussendoor) goed zitten. Ik merk wel na een aantal uren dat de glans er wat vanaf gaat, de kleur daarentegen ‘stained’ behoorlijk en ik moest ’s avonds flink boenen met een remover om de kleur van mijn lippen af te krijgen. Het is dus tussendoor wel even aan te raden om de lip polish bij te werken zodat je lippen glanzend blijven.

Kortom, ik ben heel erg tevreden en zelfs onder de indruk over de ‘Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish’. Ze liggen nu bij Kruidvat en kosten €4,99 per stuk. Welke van de drie kleuren is jouw favoriet?

108 Comments on 3 x Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish

 1. Laura
  7 maart 2014 at 06:44 (8 jaar ago)

  Wauw, mooie pigmentatie alleen jammer dat de kleuren een beetje op elkaar lijken. Wel weer fijn dat ze goed blijven zitten! 🙂

 2. Sofie
  7 maart 2014 at 06:48 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige, intense kleuren!

 3. Martina
  7 maart 2014 at 07:07 (8 jaar ago)

  Die roze kleur is echt heel erg mooi!

 4. Charile
  7 maart 2014 at 08:35 (8 jaar ago)

  Prachtige kleuren!

 5. Svenja
  7 maart 2014 at 08:43 (8 jaar ago)

  Ik vind ze zoooo mooi <3 Ik ga hier ook snel een paar van kopen 🙂

 6. Beautyjuf
  7 maart 2014 at 08:52 (8 jaar ago)

  Prachtige kleuren! Al lijken deze wel ietwat op je lippen te liggen in plaats van in te trekken. Dat lijkt mij niet heel erg fijn…

 7. Elise
  7 maart 2014 at 09:27 (8 jaar ago)

  Ik heb ze beide ook, wat zijn ze geweldig. Ik kocht er eerst een maar ben meteen meer gaan halen haha. Zo fijn dat ze lang blijven zitten!

 8. Daphne
  7 maart 2014 at 09:28 (8 jaar ago)

  Wauw, ze staan je goed!

 9. Miranda
  7 maart 2014 at 10:20 (8 jaar ago)

  Wat een mooie kleuren, staan je goed 😀

 10. nikita van de beauty tosti!
  7 maart 2014 at 11:05 (8 jaar ago)

  Ik vind deze lip polishes echt super mooi en ze geven ook een subtiele glans aan je lippen en wauw je hebt echt super veel lakjes het is denk ik wel 20 keer zo groot als mijn stash 🙂

 11. Mariska
  7 maart 2014 at 12:40 (8 jaar ago)

  De eerste vind ik je heel mooi staan, staat je goed!

 12. Mandy
  7 maart 2014 at 14:54 (8 jaar ago)

  Mission PINKpossible staat je super mooi! Fijn dat ze ook zo lang blijven zitten.

 13. Nikki
  7 maart 2014 at 15:19 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren!

 14. Axelle
  7 maart 2014 at 18:10 (8 jaar ago)

  supermooie kleurtjes!

 15. Bianca
  7 maart 2014 at 20:07 (8 jaar ago)

  Mooie kleuren, lekker fel 🙂

 16. Michelle
  7 maart 2014 at 20:45 (8 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren! Ze staan je alledrie heel erg leuk. Ik vind de middelste het leukst staan.
  Liefs, xx