Sephora Suprise Beauty Crackers!

Sephora Suprise Beauty Crackers!

Elk jaar komt Sephora met een speciale collectie voor kerst, ook dit jaar weer. Dit jaar heeft Sephora het thema ‘Psychedelic Party’ en dat is meteen al te zien aan de uitbundige verpakkingen. Ik ontving meerdere producten uit de kerstcollectie en vandaag laat ik jullie alvast een heel feestelijk product zien, namelijk: Sephora Suprise Beauty Crackers. Een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom!

In de doos zitten vier verschillende ‘crackers’, dit zijn hele speciale verpakkingen die je als ware open ‘popt’ en dan komt je cadeautje tevoorschijn. In de ‘crackers’ zitten ook nog zilveren sterretjes die voor een nog meer feestelijk effect zorgen! De verpakking vind ik er heel tof uitzien en origineel is het zeker.

Op de achterkant kun je alvast zien wat er in de ‘crackers’ zit. Wil je echt verrast worden dan kun je beter niet op de achterkant van de doos spieken…

En zo ziet het eruit als je de cracker open ‘gepopt’ hebt, een cadeautje plus een heleboel zilveren sterren…

En dit zat in mijn eerste cracker, super schattige zwarte speldjes die tijdens de feestdagen nog wel van pas gaan komen…

Ook zit er een mini vijl/buffer in om je nagels mee te verzorgen. De vijl is super klein en daarom heel handig om mee te nemen in je tas!

Wauw, een super mooie (mini) oogschaduw. Een donkergrijze kleur met een heleboel glittertjes, past ook perfect bij de feestdagen.

Uiteraard maakte ik ook nog eventjes een swatch, zoals je kunt zien is er met de pigmentatie helemaal niks mis…

Ten slotte zit er nog een mini ‘Creme body Wash’ in. De geur is heel erg lekker en wie weet koop ik een keertje de fullsize variant!

Ik vind de ‘Sephora Suprise Beauty Crackers’ een super leuk en origineel product en erg leuk om cadeau te doen. Dit product ligt nu bij Sephora en kost €19,-.

Aankomende vrijdag laat ik jullie trouwens nog meer Sephora ‘Psychedelic Party’ producten zien.