Leuke kortingen bij Kortingscode.nl

Wij als Hollanders zijn gek op kortingen en ook ik hoor daar bij! Vaak voordat ik een online bestelling plaats zoek ik eerst nog even een eventuele korting op zodat mijn bestelling wat voordeliger wordt. Je kunt dit natuurlijk doen via een zoekmachine maar eigenlijk is het veel handiger als je dit via één site kunt doen waar je alles overzichtelijk kunt vinden. Gelukkig bestaat er zo’n site, namelijk Kortingscode.nl.

Deze site bestaat al een tijdje maar heeft een make-over ondergaan waardoor de site nu nog handiger en overzichtelijker is. De site werk heel gemakkelijk want je kunt een winkel zoeken in het daarvoor bestemde vakje maar ook heb je aan de rechterkant categorieën waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk is de categorie ‘mode’ voor mij het meest aantrekkelijk en zo vind je regelmatig toffe kortingen voor o.a. Asos, Zalando en Vimodos. Zo wordt online shoppen eigenlijk nog leuker!

Wil je nog meer kortingen ontvangen dan zou je ook Kortingscode Member kunnen worden. Je vindt namelijk op de site verschillende pagina’s  met daarop verschillende Member Only Codes. Deze codes zijn alleen zichtbaar voor Members en zo krijg je met deze code’s nog hogere kortingen. Ik kan mij voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de vernieuwde site van Kortingscode.nl dus neem snel een kijkje!

72 Comments on Leuke kortingen bij Kortingscode.nl

 1. Danielle
  26 februari 2013 at 15:06 (10 jaar ago)

  Lijkt op de site van Actie Code. Maar wel handig!

 2. Belllezza
  26 februari 2013 at 15:55 (10 jaar ago)

  Ik kon hem al, erg handig!

 3. Ashley
  26 februari 2013 at 16:27 (10 jaar ago)

  Super leuk korting is altijd leuk, dank je wel Sanne!

 4. Sanne
  16 maart 2013 at 17:35 (10 jaar ago)

  Ik gebruik altijd Actiecode, maar het lijkt of hier meer codes opstaan. Dankjewel!

  x Sanne

 5. Linda
  23 december 2013 at 21:46 (9 jaar ago)

  Ik vind Actiepagina een prettige kortingssite, daar staan ook echt veel kortingscodes op.