Mijn filmptips!

Dat is alweer een hele tijd geleden dat ik een blogpost schreef met daarin filmtips en vandaag heb ik voor jullie vijf stuks. Ik vond het wel weer tijd worden gezien ik leuke films heb gezien die ik graag met jullie wil delen. Maar gezien de herfst ook is begonnen is het natuurlijk heerlijk om in de avond op de bank te ploffen voor een leuke film. Lees snel verder…

De eerste film is ‘Into the Wild’ en dat vond ik echt een prachtige film. Het leuke is dat deze film ook is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film gaat over Christopher die zijn leven laat voor wat het is en van plan is om de wildernis van Alaska te bezoeken. Dit doet hij heel erg back to basic, namelijk zonder bezittingen, geld etc. De film volgt zijn avontuurlijke ‘reis’ en ik vond de film best aangrijpend…

Heb je zin in horror + humor, dan is de film ‘Cabin in the Woods’ misschien wel wat voor je. Deze film gaat over vijf twintigers die besluiten om een weekend in een hut te gaan zitten ergens midden in een afgelegen bos. Het wordt uiteraard niet een gewoon weekendje weg, het wordt een weekend wat bestaat uit allerlei bizarre belevenissen…

Heb je meer zin in drama/romantiek dan vind je de film ‘To the Wonder’ vast en zeker een leuke film. De film vertelt het verhaal van Neil die een relatie heeft met een buitenlandse vrouw ‘Marina’. Op een gegeven moment dreigt haar visum te verlopen en Neil wordt min of meer verplicht om een huwelijksaanzoek te doen zodat ze kan blijven. Deze situatie zorgt voor een hoop spanningen en lijkt de relatie compleet te doen mislukken…

De film ‘And soon the darkness’ keek ik alweer een behoorlijk tijdje geleden maar ik moest er ineens weer aan denken en eigenlijk was het best wel een leuke film. De film gaat over twee vriendinnen die op fietsvakantie zijn in Argentiniรซ. Op een gegeven moment liggen ze heerlijk te zonnen en ineens verdwijnt een van de meisjes. Zij is ontvoerd door een psychopaat en de vraag is of ze ooit weer terug gevonden wordt?

Ook de film ‘Forgetting Sarah Marshall’ keek ik alweer een tijdje geleden maar zag ik laatst voor de tweede keer. Het is een heerlijke makkelijke wegkijk film met de nodige humor. De film gaat over Peter en Sarah, die eerst een gelukkige koppel vormen maar ze gaan uit elkaar. Peter is hier helemaal kapot van en besluit op vakantie te gaan naar een resort in Hawaii. Maar dan blijkt ook Sarah op vakantie te zijn in hetzelfde hotel met jawel, haar nieuwe vriend. Tja, en dit zorgt natuurlijk voor de nodige ongemakkelijke en grappige situaties…

Dat waren mijn filmtips voor nu en heb jij de laatste tijd ook nog een toffe film gezien die ik gewoon moet zien, laat het mij weten bij de comments!

98 Comments on Mijn filmptips!

 1. Maaie
  27 september 2012 at 11:06 (10 jaar ago)

  Leuke tips! Heb ze allemaal nog niet gezien, maar ze leuke me wel mooi/leuk, dus ik ga ze snel opzoeken want ik hou van films ๐Ÿ™‚ dankje!

 2. charile
  27 september 2012 at 12:06 (10 jaar ago)

  Leuke filmtips ๐Ÿ˜€

 3. Lies
  27 september 2012 at 12:37 (10 jaar ago)

  Van deze films heb ik er zelf nog geen 1 gezien. Terwijl ik toch eigenlijk wel heel veel films kijk. Ik ga ze zeker eens opzoeken om te kijken.

 4. Kimberly
  27 september 2012 at 14:24 (10 jaar ago)

  Ik zoek nog een aantal films om te gaan kijken, dus deze post komt zeker van pas ๐Ÿ™‚

  • Sanne van Huis
   28 september 2012 at 14:41 (10 jaar ago)

   Ik hoop dat je er wat aan hebt!

 5. Esmay
  27 september 2012 at 15:39 (10 jaar ago)

  Ik ken er geen een haha! Maar ze klinken leuk ๐Ÿ˜€

 6. daydreamers
  27 september 2012 at 16:18 (10 jaar ago)

  In to the wild is echt een super mooie film!
  liefs, x

 7. MarCreaties
  27 september 2012 at 16:50 (10 jaar ago)

  Ik ken ze allemaal niet, maar door je leuke beschrijvingen heb ik er wel een paar die ik maar eens ga opzoeken, vooral into the wild, and soon the darkness en to the wonder lijken me erg leuk!

 8. Mara
  27 september 2012 at 18:21 (10 jaar ago)

  Into the wild vond ik nogal eh, vreemd. Niet dat de film slecht is of het idee.
  Maar op gegeven moment heb je zo’n scene dat ‘ie gaat jagen met een GEWEER.
  En hoe komen we aan een geweer? Oja, met centjes! Voor mijn gevoel klopte dat niet zo, maar ik ben misschien te kritisch haha.

  • Sanne van Huis
   28 september 2012 at 14:40 (10 jaar ago)

   Haha, dat was mij niet eens echt opgevallen of in ieder geval niet zo bij nagedacht.

 9. Cynthiiaa
  27 september 2012 at 18:34 (10 jaar ago)

  Ik ken ze niet, maar toevallig werd er vanmiddag over Cabin in the woods gesproken, hoorde dat hij heel nep was. ;s Ted wil ik zien!

 10. Amanda
  27 september 2012 at 18:58 (10 jaar ago)

  Die eerste twee films lijken me leuk!

 11. Jana
  27 september 2012 at 20:19 (10 jaar ago)

  Leuke tips ๐Ÿ˜€ x

 12. Chantal
  27 september 2012 at 21:50 (10 jaar ago)

  Ik heb al heel veel films gezien, maar deze allemaal nog niet. Thanks for sharing!

 13. Janique
  30 september 2012 at 22:48 (10 jaar ago)

  Ik ben gisteren naar de film it was good/ voor ik doodga geweest in de voorpremiere.
  Hij draait vanaf donderdag in de bios. en het is echt een aanrader!
  Wel een beetje raar om met een vriend/ date heen te gaan haha, maar echt een heel mooi verhaal. Gelukkig vond de jongen het ook een mooie film..