Mijn Pull & Bear bestelling

Mijn Pull & Bear bestelling

Zoals jullie wel weten ben ik gek op online shoppen. Een van mijn favoriete webshops is Pull & Bear, ik ben echt gek op deze Spaanse winkelketen. De prijzen zijn oké, ze verkopen super leuke trendy kleding, accessoires en schoenen en deze items zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Wat wil je nog meer? Afgelopen donderdag plaatste ik een bestelling en gisteren (dinsdag) kreeg ik mijn pakketje binnen…

Je zag ze al op mijn wishlist staan, ik heb de camel kleurige sneaker wedges gekocht! Al een hele tijd wou ik sneaker wedges kopen alleen voldeden veel toch net niet aan mijn eisen. Natuurlijk vind ik de ‘echte’ van Isabel Marant super tof, maar toch ook wel heel erg duur. Tja, 400 Euro voor een paar schoenen vind ik toch wel erg veel geld en dan betaal ik toch liever €59,99. Gelukkig heb ik nu mijn eigen paar sneaker wedges, en wat ben ik er blij mee. Online bestellen is best wel tricky soms qua maten en ik was dan ook wel een beetje ongerust of ze niet te klein zouden zijn, gelukkig zitten ze als gegoten…

Ook op mijn wishlist, een statement ketting. Ik twijfelde nog wel, toch stopte ik deze mooie neon kleurige ketting in mijn winkelmandje. Ik ben ook hier super blij mee! Er komen trouwens nog meer statement kettingen mijn kant op, ik bestelde namelijk ook nog een paar bij eBay voor een prikkie.

Ten slotte nog een heel leuk en stoer army jasje/blouse. Ik zag al wel vaker dit soort leuke blouses maar eigenlijk twijfelde ik altijd of het mij wel zou staan. Toch ben ik de laatste tijd wel meer van een stoere stijl en dan mag zo’n blouse als deze eigenlijk niet ontbreken. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze blouse zijn de details, de aztec geprinte stof en de kraaltjes maakt dit kledingstuk nog net wat specialer.

Ik ben blij met mijn bestelling en uiteraard gaan jullie de bovenstaande items nog wel in OOTD’s voorbij zien komen.. Wat vind jij van mijn bestelling en wat vind jij van Pull & Bear?