The Body Shop ‘Indian Night Jasmine’ eau de toilette!

Vanaf begin september vind je een nieuwe geurlijn bij The Body Shop, namelijk ‘Scents of the World’. Deze lijn bestaat uit vijf verschillende geuren die allemaal geïnspireerd zijn door plaatsen op de wereld. Afgelopen week kreeg ik de geur ‘Indian Night Jasmine’ en sindsdien draag ik de geur non-stop, wat een geweldige geur!

Eerst even wat meer over deze nieuwe eau de toilette lijn van The Body Shop:

Wij zijn de hele wereld over gereisd om voor jou de meest waardevolle natuurlijk extracten te vinden, afkomstig van bloemen en planten die met de grootste zorg handmatig geoogst worden. Die hebben we vermengd met 100% biologische community fair trade alcohol en samen met geurexperts verwerkt tot de mooiste collectie wereldse geuren die we ooit hebben gemaakt: Scents of the World.

Op een of andere manier vind ik de verpakking van een geurtje altijd vrij belangrijk. Ik vind namelijk een parfum altijd nog net wat leuker als de verpakking mooi is. De verpakking van de ‘Indian Night Jasmine’ ziet er vrij strak uit en vooral de bloemenprint en tempel die je door het glas heen zien vind ik erg mooi, het geeft meteen een ‘Indian feeling’. De verpakking is wat mij betreft goedgekeurd, ook al krijg ik geen ‘wow’ gevoel maar gelukkig maakt de geur dat wel weer helemaal goed!

Want eerlijk is eerlijk, het gaat uiteraard allemaal om de geur en die is echt zo lekker! Natuurlijk zijn geuren vrij persoonlijk, toch denk ik dat veel meiden en vrouwen dit een fijne geur vinden omdat het een vrij gangbaar luchtje is. Dit is wat The Body Shop zegt over de geur:

In India hul je jezelf in Indian Night Jasmin die bij volle maan tot bloei komt. Kruidig en verleidelijk: Noten van sandelhout en viooltjesblaadjes komen samen met oranje bloesem en jasmijn uit India.

Misschien als je de tekst hebt gelezen verwacht je een hele zware kruidige geur maar dat vind ik absoluut niet. Ik ben niet zo van de hele ‘zware’ geuren en deze is juist heerlijk ‘warm’ en een tikkeltje mysterieus. Wel vind ik ‘Indian Night Jasmine’ meer een geschikte geur voor in het najaar dan voor de zomermaanden. De geur vind ik vooral lekker na ongeveer een uurtje en ik blijf dan aan mezelf snuffelen…

Helaas blijft de geur niet al te lang hangen, na ongeveer twee uurtjes ruik je het geurtje nog maar amper en is het dus tijd om opnieuw wat op te spuiten (wat ik absoluut geen straf vind). Dat is eigenlijk het enige nadeel wat ik kan verzinnen en ik zou je vooral aanraden om een keertje de geur ‘Indian Night Jasmine’ te gaan ruiken.

Naast ‘Indian Night Jasmine’ heb je ook nog de geuren: Amazonian Wild Lily, Atlas Mountain Rose, Madagascar Vanille Island en Japanese Cherry Blossom. Voor een flesje van 50 ml eau de toilette uit de ‘Scents of the World’ lijn betaal je €22,-.

Naast eau de toilette verkoopt The Body Shop ook nog: Eau de Fraiche Cologne, Body Lotion, Body Wash en Perfume Oil in dezelfde geuren.

Ben jij ook zo benieuwd naar alle geurtjes uit de ‘Scents of the World’ lijn  van The Body Shop?

10 Comments on The Body Shop ‘Indian Night Jasmine’ eau de toilette!

 1. Charile
  28 augustus 2012 at 10:06 (8 jaar ago)

  Ziet er goed uit :) Wel jammer dat de geur niet zo lang blijft hangen, zeker voor die 22 euro!

  Beantwoorden
 2. daydreamers
  28 augustus 2012 at 11:35 (8 jaar ago)

  Jammer dat de geur niet lang blijft hangen dat is wel een beetje jammer als je er €22,- voor betaald

  Beantwoorden
 3. Joyce
  28 augustus 2012 at 12:21 (8 jaar ago)

  Oeh ik ben al jaren fan van Japanese Cherry Blossom, enig dat er meer geuren in deze lijn uitgebracht worden. Klinkt in ieder geval verrukkelijk!

  Beantwoorden
 4. Vera
  28 augustus 2012 at 13:39 (8 jaar ago)

  Lijkt me een heerlijke geur, maar ik heb toch liever iets wat iets langer blijft hangen :)

  Beantwoorden
 5. Suus
  28 augustus 2012 at 17:06 (8 jaar ago)

  Klinkt als een lekkere geur. Wel jammer dat de geur zo snel weggaat.

  Beantwoorden
 6. Esmay
  28 augustus 2012 at 18:10 (8 jaar ago)

  SOunds good! :D Snel ruiken @ tbs!

  Beantwoorden
 7. MySuperSweetLife
  28 augustus 2012 at 18:27 (8 jaar ago)

  Ze lijken me heerlijk, over een tijdje maar weer eens naar the bodyshop!
  Liefs

  Beantwoorden
 8. Kimberly
  28 augustus 2012 at 19:54 (8 jaar ago)

  Wat een leuke verpakkingen! Jammer alleen dat de geur zo snel vervliegt, dat heb ik ook bij mijn TBS geurtjes :(

  Beantwoorden
 9. Lies
  28 augustus 2012 at 20:59 (8 jaar ago)

  Lijken mij allemaal hele lekkere geuren. Ik ben er dus zeker heel nieuwsgierig naar. Al ben ik vorige week weer even na een tijdje bij de The Body Shop gaan snuffelen aan allemaal parfums en heb ik een behoorlijk wishlist gekregen met wat ik zeker nog een keer wil kopen haha.

  Beantwoorden
 10. Dilara
  29 augustus 2012 at 08:55 (8 jaar ago)

  Erg benieuwd naar! Leuke en duidelijke review sanne! İk ga denk ik eens even langs, wel jammer dat het zo gauw vervliegt, het geurtje.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *