Mijn favoriete sieraden van dit moment

Ook al heb ik een webshop waarin ik voornamelijk sieraden verkoop, ik draag zelf niet heel vaak en veel sieraden. Ik ben toch meer van ‘less is more’. Uiteraard draag ik wel sieraden, ze kunnen namelijk net je outfit “dat” beetje extra geven. Al eerder liet ik mijn favoriete sieraden aan jullie zien, alleen is dit al wel weer een hele tijd geleden. Ik vond het dus wel weer tijd voor een update, dus bij deze!

Zoals ik al schreef in mijn intro ben ik een echte ‘less is more’ type qua kleding, sieraden en accessoires. Je zou mij nooit zien met én een horloge om, armbanden om, ketting om en oorbellen in. Ik kies liever gewoon één sieraad uit, hoogstens twee (bijv. een horloge met wat losse armbandjes erbij). Misschien is dat ook wel de reden dat ik niet heel veel favoriete sieraden heb, gezien ik toch vaak maar één per keer draag…

Deze ketting, gekocht bij Mode Musthaves, vind ik erg tof. Het is een heel fijn, subtiel kettinkje en daarom juist zo leuk. Ook de tekst ‘make a wish’ vind erg leuk! Deze ketting heb ik nog niet zo heel lang maar heb ik al wel veel gedragen, hopelijk verkleurt de ketting niet…

Dit is mijn favoriete horloge, deze draag ik ontzettend vaak. Ten eerste zit het horloge aardig comfortabel en ten tweede past het horloge bijna overal bij. Of ik nou zilver of gouden details in mijn kleding heb (knoopjes, gespen etc.) het horloge kan in beide gevallen gedragen geworden. Dit horloge is o.a. in mijn shop verkrijgbaar!

Ook al hou ik van subtiele sieraden, statement kettingen daarentegen vind ik toch wel erg mooi. Deze ketting van Pull & Bear heb ik al een tijdje en ondanks de neon tinten vind ik de ketting ook nog leuk voor dit seizoen. Dit accessoire zorgt juist voor net wat meer kleur, en dus vrolijkheid!

Ook deze ketting is verkrijgbaar in mijn eigen shop en vind ik helemaal te gek. Deze statement ketting heeft een mooie kleur groen en petrol met gouden details. Door de spikes wordt deze ketting net wat stoerder en staat erg tof in combinatie met een blouse of een hooggesloten shirt.

Ook deze ring kun je kopen in mijn shop. Dit artikel begint een beetje te lijken op een reclame artikel voor mijn shop, alleen doe ik dit niet bewust. Ik verkoop nou eenmaal sieraden en accessoires die ik heel erg tof vind, het is immers mijn shop en ik wil graag dingen verkopen waar ik achter sta dus is het misschien wel logisch dat ze tot mijn favorieten behoren. Deze ring vind ik echt heel erg tof, vooral door de donkerblauwe steen en de druppelvorm. Ook past deze ring erg goed bij het najaar vanwege de donkerblauwe kleur.

Een hele grote trend het afgelopen jaar, de ‘above knockle’ ringen. Ik heb er een stuk of zes en af en toe draag ik ze. Deze ringen vind ik echt onwijs tof en geven een edgy feeling aan je look. De ringen vind ik niet altijd even comfortabel, na een aantal uren vind ik de ringen een klein beetje pijnlijk worden en doe ik ze het liefst weer snel af…

Tot slot nog dit mooie armbandje met facet kraaltjes en rosé gouden ketting. Dit armbandje is ook te koop in mijn shop (sorry!) en is vrij subtiel en staat daarom erg leuk in combinatie met een horloge.

Dit waren ze, mijn favoriete sieraden van dit moment. Hopelijk vonden jullie het leuk om dit weer een keer te zien. Heb jij ook een favo sieraad op dit moment, en wat voor één is dat?

17 Comments on Mijn favoriete sieraden van dit moment

 1. Isabel
  6 januari 2014 at 07:41 (7 jaar ago)

  Mooie sieraden! Vooral je armbandjes en het make a wish kettinkje zijn mooi! Maar die statement necklaces ook, wauuw :)

  Beantwoorden
 2. Tineke
  6 januari 2014 at 09:21 (7 jaar ago)

  Hele mooie sieraden, die eerste ketting is prachtig! En die ring met die steen is ook heel erg gaaf!
  Liefs

  Beantwoorden
 3. Sofie
  6 januari 2014 at 09:36 (7 jaar ago)

  Wat een mooie sieraden! De ringen vind ik heel mooi :)

  Beantwoorden
 4. Caro
  6 januari 2014 at 13:41 (7 jaar ago)

  Leuk om te zien! Ik ben ook gek op sieraden. Vooral je horloge vind ik mooi! :-)

  Beantwoorden
 5. Simone
  6 januari 2014 at 14:31 (7 jaar ago)

  Stuk voor stuk prachtige items!

  Beantwoorden
 6. Robin
  6 januari 2014 at 16:30 (7 jaar ago)

  Die ‘make a wish’ is mooi. De rest ook hoor <3

  Beantwoorden
 7. Carien
  6 januari 2014 at 16:55 (7 jaar ago)

  Mooie sieraden, vooral dat horloge en die ring!

  Beantwoorden
 8. Axelle
  6 januari 2014 at 16:59 (7 jaar ago)

  ik vind ze echt allemaal superleuk!

  Beantwoorden
 9. Ashleey
  6 januari 2014 at 20:35 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige sieraden stuk voor stuk!

  Beantwoorden
 10. Gaby
  11 januari 2014 at 13:38 (7 jaar ago)

  Die ring is zo mooi! Net zoals de statement ketting, wauw!

  Beantwoorden
 11. Miranda Harris
  22 juli 2020 at 07:59 (3 weken ago)

  Hi! I’m a Swiss Single Mom living in Indianapolis, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 12. Haisley Thompson
  29 juli 2020 at 02:08 (2 weken ago)

  I had some very expressive fine lines on my forehead and I really did not like the way I looked. I tried several products but unfortunately, they made the matters worse by leaving me with breakouts and subsequently some ugly spots on my face. This really gave a tough blow to my self-esteem. I stopped trying out other creams but when my cousin started telling me about lifecell and how good it was, I had no other choice but to try my hands on it. I purchased it and after applying it I noticed that the spots were fading away and my face was becoming very smooth. Also, the fine lines on my forehead were not very expressive. I just love how this product works and am going to use it for a long time; it¡¯s also a good moisturizer.

  Beantwoorden
 13. best web hosting sites
  10 augustus 2020 at 13:57 (22 uren ago)

  Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks,
  However I am going through issues with your RSS. I don’t know the reason why I cannot subscribe to it.
  Is there anybody else getting the same RSS problems?
  Anybody who knows the answer will you kindly respond?
  Thanx!!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *