Leuke warme winterse outfits #2

In november zagen we al de eerste sneeuwvlokjes. nu het echt winter is geworden zijn de temperaturen ineens een stuk zachter. Maar als het goed is wordt aan het einde van de week weer wat kouder, dus de warme truien, sjaals, mutsen en wanten mogen weer uit de kast. Vandaag heb ik voor jullie ‘Leuke warme winterse outfits’ deel 2 en hopelijk geeft het je wat inspiratie…

Bordeaux is natuurlijk de trendkleur van dit seizoen en ik moest dan ook uiteraard een outfit maken waarin deze kleur voorkomt. Ik vond al snel een super leuke gebreide trui met hart en daar moest natuurlijk een jeans in dezelfde kleur bij. De outfit is helemaal compleet met de stoere laarsjes, de tas, horloge en een bijpassend lakje…

Met deze donkere dagen mag en kan je outfit best wat kleur gebruiken, daarom koos ik voor een knaloranje jasje. Maar niet alleen het jasje is een ware eyecatcher ook de broek mag er zijn. Prints zijn natuurlijk helemaal hip en een jeans met print nog meer. De rest van de outfit heb ik simpel gehouden met een basic shirt, simpele laarsjes, basic horloge en sjaal. Een leuke outfit voor naar kantoor bijvoorbeeld…

Ten slotte nog echt een lekkere casual outfit, ook hartstikke geschikt voor school. De outfit is vrij rustig door de kleuren maar ook de kleding is vrij basic. De outfit maakte ik wel een beetje meer van ‘nu’ door het te combineren met sneaker wedges, een duffle bag en een schattige ketting met doodshoofdjes. Dit is een typische outfit die ik graag zou dragen!

Wat vind jij van de bovenstaande outfits? En welke van de drie is jouw favoriet, laat het mij vooral weten bij de reacties…