Leuke warme winterse outfits #2

In november zagen we al de eerste sneeuwvlokjes. nu het echt winter is geworden zijn de temperaturen ineens een stuk zachter. Maar als het goed is wordt aan het einde van de week weer wat kouder, dus de warme truien, sjaals, mutsen en wanten mogen weer uit de kast. Vandaag heb ik voor jullie ‘Leuke warme winterse outfits’ deel 2 en hopelijk geeft het je wat inspiratie…

Bordeaux is natuurlijk de trendkleur van dit seizoen en ik moest dan ook uiteraard een outfit maken waarin deze kleur voorkomt. Ik vond al snel een super leuke gebreide trui met hart en daar moest natuurlijk een jeans in dezelfde kleur bij. De outfit is helemaal compleet met de stoere laarsjes, de tas, horloge en een bijpassend lakje…

Met deze donkere dagen mag en kan je outfit best wat kleur gebruiken, daarom koos ik voor een knaloranje jasje. Maar niet alleen het jasje is een ware eyecatcher ook de broek mag er zijn. Prints zijn natuurlijk helemaal hip en een jeans met print nog meer. De rest van de outfit heb ik simpel gehouden met een basic shirt, simpele laarsjes, basic horloge en sjaal. Een leuke outfit voor naar kantoor bijvoorbeeld…

Ten slotte nog echt een lekkere casual outfit, ook hartstikke geschikt voor school. De outfit is vrij rustig door de kleuren maar ook de kleding is vrij basic. De outfit maakte ik wel een beetje meer van ‘nu’ door het te combineren met sneaker wedges, een duffle bag en een schattige ketting met doodshoofdjes. Dit is een typische outfit die ik graag zou dragen!

Wat vind jij van de bovenstaande outfits? En welke van de drie is jouw favoriet, laat het mij vooral weten bij de reacties…

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

21 Comments on Leuke warme winterse outfits #2

 1. Sofie
  8 januari 2013 at 07:18 (7 jaar ago)

  Leuke items! Ik vind vooral de kleding van het eerste plaatje super leuk.

  Beantwoorden
 2. Ashleey
  8 januari 2013 at 07:34 (7 jaar ago)

  Ik vind de eerste en de laatste het leukste! Bij de eerste vind ik de broek en de trui erg leuk bij elkaar staan en die tas is super wijs!!! De laatste vind ik erg leuk omdat het een simpele trui is met een skinny en deze tas is ook apart en daarom onwijs leuk!

  Beantwoorden
 3. Myrthe
  8 januari 2013 at 07:52 (7 jaar ago)

  Leuke outfits weer, ik doe altijd inspiratie op van jouw leuke collages! Nummer 3 is dit keer mijn favoriet (:

  Beantwoorden
 4. Milou
  8 januari 2013 at 12:37 (7 jaar ago)

  Super gaaf.. vooral de trui met het hart!! :) gaaf.

  He Sanne: vraagje, op Bloglovin zie ik de foto van de collage, maar als ik hier kom is je begin foto anders. Hoe kan dit, kun je dit instellen ?? :) liefs

  Beantwoorden
 5. Kimberly
  8 januari 2013 at 12:57 (7 jaar ago)

  Hele leuke outfits! Ik zou ze allemaal zo aan doen :)

  Beantwoorden
 6. Emma
  8 januari 2013 at 15:08 (7 jaar ago)

  Erg leuk! Vooral de laarsjes op de 1e en die broek op de 3e! :)

  Ik vind trouwens dat die foto’s bovenaan de artikelen ook heel leuk zijn, sfeervol!

  Beantwoorden
 7. Pasqualle
  8 januari 2013 at 15:25 (7 jaar ago)

  de kleren op het eerste plaatje vind ik echt super gaaf!

  Beantwoorden
 8. Rosanne
  8 januari 2013 at 17:01 (7 jaar ago)

  Wauw , de eerste twee outfits! de trui met het hart,de oranje blazer en de zwart witte geprinte broek. Gotta love it!

  Beantwoorden
 9. Axelle
  8 januari 2013 at 20:11 (7 jaar ago)

  die eerste outfit is echt superschattig ! :)

  Beantwoorden
 10. Joyce
  8 januari 2013 at 20:35 (7 jaar ago)

  Die laatste spijkerbroek is mooi! Maar wel prijzig, maar wel mooi haha! :D

  Beantwoorden
 11. Lies
  8 januari 2013 at 22:11 (7 jaar ago)

  Hele leuke outfits! Vooral de laatste vind ik erg mooi. Al is de eerste ook wel heel leuk met het hartje op de trui en de stoere schoenen.

  Beantwoorden
 12. Esther - Mango Sorbetto
  9 januari 2013 at 17:13 (7 jaar ago)

  Leuke outfits! Ik vind het in de winter altijd zo moeilijk om er leuk uit te zien én het niet koud te hebben ;-) hoewel het nu een stuk makkelijk is nu de cable knits helemaal hip zijn. Ik hou van die truien!

  Beantwoorden
 13. Aurelie
  9 januari 2013 at 19:06 (7 jaar ago)

  Die laatste zou ik echt heel graag willen hebben én aandoen!

  Beantwoorden
 14. selma
  9 januari 2013 at 21:45 (7 jaar ago)

  leuk

  Beantwoorden
 15. Myrthe
  12 januari 2013 at 15:46 (7 jaar ago)

  Wat een mooie winterse outfits! En leuke setjes heb je gemaakt :)

  Beantwoorden
 16. Linsey
  16 januari 2013 at 17:06 (7 jaar ago)

  Outfit 3 vind ik het leukst :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *