Sneak Peek beauty artikelen #5

Op dit moment zit mijn ‘review doos’ bomvol met de meest prachtige beautyproducten, van budget tot wat duurdere merken. Ik ben de laatste tijd dus druk bezig met het testen van deze producten zodat ik voor jullie een zo goed en uitgebreid mogelijk review kan schrijven. Een selectie van deze beautyproducten heb ik voor jullie gefotografeerd zodat jullie alvast een sneak peek krijgen, zo weet je ook al een beetje wat je de komende tijd op mijn blog kunt gaan verwachten…

De ‘Magic Nail Polish Remover’ van Bourjois zag je al voorbij komen in mijn favorieten video deze week. Uiteraard komt hier ook nog een review over maar gezien dit product in mijn ‘favorieten video’ zat weet je alvast dat die in ieder geval erg fijn is!

Een behoorlijke tijd geleden (ik denk zo’n 3 jaar) schreef ik al een artikel over de MAC Prep + Prime. Toch leek het mij een goed idee om een nieuwer en uitgebreider artikel te schrijven over twee van mijn favoriete producten van MAC.

Ook dit product zag je al voorbij komen in mijn ‘favorieten video’, fijn is deze foundation van Catrice in ieder geval. Toch willen jullie vast wel weten hoe die er bijvoorbeeld op mijn huid uitziet, binnenkort dus een review…

Ik ben gek op Bdellium tools en dit setje oogschaduwkwasten is speciaal voor het maken van ‘smokey eyes’. Of het fijne kwasten zijn en of je er een mooie ooglook mee kunt maken, dat kun je binnenkort op mijn blog lezen en zien!

De ‘NYC Applelicious Glossy Lip Balm’ heb je ongetwijfeld al op een heleboel blogs voorbij zien komen. Toch wil ik dit product ook nog wat aandacht geven op mijn blog…

Ook kreeg ik deze week verschillende producten van Gosh binnen uit de herfstcollectie, waaronder dit palette speciaal voor het maken van ‘smokey eyes’. Ik ben super benieuwd naar de nieuwe producten van Gosh en ik kan niet wachten om ze eens uitgebreid te gaan testen…

Het biologische beauty merk ‘Cattier’ is in Nederland vrij nieuw en ik heb een paar producten mogen uittesten voor een review, waaronder deze eau de toilette. Benieuwd naar dit nieuwe merk, hou dan vooral mijn blog in de gaten…

Ten slotte nog lipgloss van Bourjois, namelijk de ‘Effect 3D MAX gloss’. Ik kan alvast verklappen dat het hele fijne lipgloss is maar uiteraard wil ik over deze lipgloss nog wat meer dingen kwijt en jullie willen vast ook wel ‘lip swatches’ zien…

Dit was de sneak peek alweer en zoals je hebt kunnen zien krijg ik het de komende tijd hartstikke druk met het uittesten van deze producten. Naar welke product ben jij het meest nieuwsgierig?

75 Comments on Sneak Peek beauty artikelen #5

 1. Milou
  17 augustus 2012 at 10:20 (10 jaar ago)

  Oee wat een spannende dingen allemaal! 🙂

 2. Vera
  17 augustus 2012 at 10:23 (10 jaar ago)

  De bourjois nagellakremover wil ik erg graag een keer proberen 🙂

 3. Samantha
  17 augustus 2012 at 10:45 (10 jaar ago)

  Oeh, wat een leuke dingen allemaal. 🙂

 4. Sara
  17 augustus 2012 at 10:55 (10 jaar ago)

  Leuke producten, ik ben benieuwd naar de reviews! 😀

 5. Charile
  17 augustus 2012 at 11:45 (10 jaar ago)

  Leuke producten, ben benieuwd!

 6. Mariska
  17 augustus 2012 at 12:44 (10 jaar ago)

  Die nagellakremover is echt heel goed!

 7. Miranda
  17 augustus 2012 at 13:44 (10 jaar ago)

  Mooie producten, ik ben benieuwd;D

 8. Nikita
  17 augustus 2012 at 14:21 (10 jaar ago)

  leuke producten, ik ben vooral na de foundation nieuwsgierig

 9. Esmay
  17 augustus 2012 at 16:49 (10 jaar ago)

  Ik zie erg leuke dingetjes ^^ Ben benieuwd naar de reviews!

 10. Jana
  17 augustus 2012 at 21:51 (10 jaar ago)

  Ik ben benieuwd 😀 x

 11. Lies
  17 augustus 2012 at 22:13 (10 jaar ago)

  Erg leuk om een sneak peek te zien! De nagellak remover en foundation ben ik wel heel benieuwd naar.

 12. Cynthiiaa
  18 augustus 2012 at 02:25 (10 jaar ago)

  Mooie producten, ik ben benieuwd naar de kwasten, maar ook de GOSH oogschaduw!

 13. Kimberly
  18 augustus 2012 at 08:22 (10 jaar ago)

  Mooie producten zitten ertussen, ik ben benieuwd naar de artikels!

 14. Fleur
  18 augustus 2012 at 12:46 (10 jaar ago)

  Ik ben vooral nieuwsgierig naar het biologische merk Cattier.

 15. Joany
  18 augustus 2012 at 19:46 (10 jaar ago)

  Genoeg om naar uit te kijken dus. Ik ben erg benieuwd naar de nailpolish remover van Bourgois.