New in: MAC Lustering & Supernova!

Hou je van make-up, dan hou je ongetwijfeld ook van MAC! Mijn allereerste MAC make-up kocht ik zo’n 5 jaar geleden en ik was er super blij mee. Nu vijf jaar later koop ik nog steeds wel producten van MAC, zo ben ik heel gek op de Prep + Prime, Studio Fix Foundation en ook de blushes vind ik vaak erg mooi. Al een behoorlijk tijdje stond een MAC lipstick, want die had ik nog niet, op mijn wishlist. Afgelopen zaterdag kwam natuurlijk de ‘Heavenly Creature’ collectie uit en ook de blush ‘Supernova’ stond hoog op mijn verlanglijstje. Wat doe je dan, inderdaad beide producten tegelijk bestellen en zo heb ik ook meteen bespaard op de verzendkosten (ik blijf nou eenmaal een Hollander)…

Vrijdag was de LE ‘Heavenly Creature’ al verkrijgbaar in de online shop van MAC. Snel deed ik ‘Supernova’ in mijn mandje en bij het afrekenen, was die uitverkocht! Ik baalde als een stekker. Gelukkig heb ik de volgende dag de blush alsnog gekocht bij de Bijenkorf en uiteraard belande er ook nog een lipstick in mijn digitale mandje. Ik vind de blush echt prachtig en ik voel al een ‘favorietje’ aankomen…

Zoals je kunt zien is de kleur roze erg ‘roze’, dus deze blush moet ik zeker met wat voorzichtigheid aan gaan brengen op mijn witte huid. Hieronder zie je een swatch en de gouden/oranje kleur zorgt ervoor dat de blush iets minder roze wordt en de kleur neigt nu iets meer naar rood…

Een hele mooie blush en zoals verwacht is ‘Supernova’ (geloof ik) helemaal uitverkocht…

Een MAC lipstick stond ook al erg lang op mijn verlanglijstje. Ik koos voor de kleur ‘Lustering’ een framboosroze kleur…

Op de foto lijkt de kleur net iets te rood, in het echt is die toch net ietsjes meer roze…

Een mooie lipstick die er tot nu toe erg goed uitziet, nu nog op mijn lippen uitproberen. Wat ik trouwens wel heel grappig vind is dat beide producten qua kleur best op elkaar lijken, echt puur toeval!

Beide producten gaan jullie binnenkort voorbij zien komen in een ‘LOTD’. Ik twijfel eigenlijk nog of ik een review wil doen over beide producten. Ik vermoed namelijk dat over deze MAC producten al vrij veel is geschreven en gezien ‘Supernova’ ook overal al is uitverkocht lijkt mij het vrij zinloos. Mochten jullie toch graag een review willen lezen over een of beide producten, laat mij dat dan vooral even weten bij de comments!