New in: Beaver Bril

Vandaag en morgen worden Tropische temperaturen verwacht dus ik kan mij maar beter goed voorbereiden. Dus gewapend met zonnebrandmelk, luchtige kleding, heel veel ijsjes en een zonnebril kom ik deze twee dagen vast wel door. Omdat verwacht wordt dat de zon flink gaat schijnen kan ik natuurlijk niet zonder zonnebril naar buiten en dat komt goed uit want ik heb net een nieuwe, namelijk: de ‘Beaver Bril’…

Mijn zonnebril komt van Beaverbril.nl en hier verkopen ze houten zonnebrillen. Deze brillen worden dus echt gemaakt van hout, hoe te gek is dat?! De zonnebrillen worden gemaakt van Bamboe en dit is een hele lichte houtsoort waardoor de bril super comfortabel draagt. Het leuke aan de ‘Beaver Bril’ is dat ze allemaal verschillend zijn qua houtpatroon, kleine kans dus dat je iemand anders spot met precies dezelfde bril. Inmiddels is de houten bril al een grote trend in Amerika en verwacht wordt dat ook in Nederland de houten zonnebril hip & happening gaat worden!

De bril is te verkrijgen in drie varianten, namelijk: licht montuur met lichte (gradiënt) glazen (die heb ik), licht montuur donkere glazen en donker montuur met donkere glazen. Verder bieden de glazen UV-bescherming, zijn ze Polariserend, is de bril erg licht (slechts 20 gram), zijn ze handgemaakt en ten slotte worden ze gemaakt van gekeurd hout.

BB van Beaver Bril

‘Because beavers love wood’

Uiteraard ook nog even wat foto’s waar ik de bril op heb…

Ik vind het een super leuke bril en doordat die zo licht is draagt die inderdaad super comfortabel. De kleur van de hout vind ik ook goed matchen met mijn haar/huidskleur. Jep, deze zonnebril gaat mee in mijn tas zodat wanneer de zon schijnt, ik de bril op kan zetten.

De Beaver Bril kost 39 Euro en is online verkrijgbaar bij Beaverbril.nl. Betalen kan met iDeal en overschrijving, elke dag worden de brillen verstuurd. Wat vind jij van de houten zonnebril trend?

20 Comments on New in: Beaver Bril

 1. Sacha
  18 juni 2013 at 08:41 (7 jaar ago)

  Het is niet echt iets voor mij, maar hij heeft wel iets. Hij staat je ook heel gaaf :)

  Beantwoorden
 2. Maxime
  18 juni 2013 at 08:47 (7 jaar ago)

  Hij is gaaf! alleen een beetje breed

  XO

  Beantwoorden
 3. Pytrik
  18 juni 2013 at 10:11 (7 jaar ago)

  Wat super gaaf!

  Beantwoorden
 4. Lies
  18 juni 2013 at 10:29 (7 jaar ago)

  Ik vind hem er heel erg leuk uitzien en staat jou ook goed. Alleen of de houten brillen trend iets voor mij is daar twijfel ik over.

  Beantwoorden
 5. Jana
  18 juni 2013 at 19:32 (7 jaar ago)

  Wow deze is zo leuk, het is net eens anders :) x

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *