Mijn favorieten voor de maand september & oktober

Vandaag heb ik voor jullie weer een video met daarin mijn favorieten voor september en oktober. De maand september was een beetje een gekke en drukke maand en daarom is het favorieten filmpje erbij ingeschoten, sorry! Maar ook in september heb ik fijne producten gebruikt/ontdekt en deze wil ik uiteraard ook graag nog even met jullie delen. Heel veel kijk plezier!

Mijn favorieten nog even op een rij:

 

Dit vind je vast ook leuk...

7 Comments on Mijn favorieten voor de maand september & oktober

 1. Joyce - Beamingbeautynl
  1 november 2014 at 10:53 (5 jaar ago)

  Mooie favorieten heb je! Batiste droogshampoo is ook een van mijn favorieten, moet m weer eens kopen!

  Beantwoorden
 2. Manon
  1 november 2014 at 11:12 (5 jaar ago)

  Wat een mooie favoriete heb je !

  Beantwoorden
 3. Lotje
  1 november 2014 at 19:42 (5 jaar ago)

  Mooie favorieten! Ik wil de lip pencils ook nog graag! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *