MAC ‘Heavenly Creature’ Mineralize Eye Shadow & Skinfinish!

Eerder deze week plaatste ik al een artikel waarin ik alle producten uit de ‘MAC Heavenly Creature‘ collectie liet zien. Persoonlijk vind ik het een hele toffe limited edition, vooral omdat de producten er zo ontzettend mooi uitzien! Vandaag laat ik twee producten uit deze LE zien, namelijk een Mineralize Eye Shadow in de kleur ‘Magnetic Attraction’ en Mineralize Skinfinish in de kleur ‘Earth Shine’…

 

De producten zien er prachtig uit en doen mij stuk voor stuk denken aan kleurrijke planeten. Ik heb dus een Mineralize eyeshadow en skinfinish ontvangen. De Mineralize producten van MAC zijn bijzonder populair, dus mocht je wat willen hebben van deze collectie dan is mijn advies om morgen lekker vroeg je bed uit te gaan…

Dit is de Mineralize Eye Shadow in de kleur ‘Magnetic Attraction’, een oogschaduw met eigenlijk drie verschillende kleuren. Zo zie je een prachtige roze, oranje en geel/gouden kleur…

Hierboven zie je de swatch van de oogschaduw, de kleur is roestbruin/oranje en de pigmentatie is top! Ik vind het een erg mooie kleur en is heel goed te combineren met bijvoorbeeld bruine tinten. Binnenkort ook nog een ooglook met deze oogschaduw…

De Mineralize Eye Shadow in de kleur ‘Magnetic Attraction’ kost €19,50. 

Dit is een goed voorbeeld van een make-up product waar ik bij wijze van uren naar kan staren, echte eyecandy! Dit is de ‘Mineralize Skinfinish’ in de kleur ‘Earth Shine’. Deze MSF heeft verschillende kleurtjes, namelijk paars, goud, en oranje. Hieronder zie je de kleuren apart van elkaar geswatched…

Dit is de kleur als je alle kleurtjes met elkaar hebt gemengd, een vrij donker bruine kleur met subtiele glittertjes. Ik heb een vrij lichte huid dus voor mij is deze skinfinish aan de donkere kant, toch kan ik dit product prima dragen en is vooral heel geschikt om mee te shapen.

Hieronder draag ik de MSF, ik heb het product heel subtiel aangebracht. Toch denk ik wel dat deze kleur het mooiste staat bij een wat meer donkere huid. Natuurlijk kun je de skinfinish ook prima gebruiken als oogschaduw.

De Mineralize Skinfinish in de kleur ‘Earth Shine’ kost €27,50.

De MAC ‘Heavenly Creature’ is vanaf 7 juli (morgen) bij alle MAC verkooppunten en ook in de online shops (Maccosmetics.nl, de Bijenkorf en Douglas) verkrijgbaar. Het is een Limited Edition dus hou er rekening mee dat deze collectie maar tijdelijk verkrijgbaar is!

Er is eigenlijk nog een product die ik graag uit deze collectie wil hebben en dat is de Mineralize blush in de kleur ‘Supernova’, dus ik zet mijn wekker morgenvroeg om de blush hopelijk te kunnen scoren. Wil jij ook nog iets uit deze collectie kopen?

16 Comments on MAC ‘Heavenly Creature’ Mineralize Eye Shadow & Skinfinish!

 1. Roos en Laura
  6 juli 2012 at 10:04 (10 jaar ago)

  Staat je heel goed! De kleuren zijn mooi en goed gepigmenteerd! Awesome ;D

 2. Claire
  6 juli 2012 at 10:10 (10 jaar ago)

  super mooi. helaas is vroeg opstaan niet echt mijn ding 😉 haha!

 3. charile
  6 juli 2012 at 10:12 (10 jaar ago)

  Ik ga morgen naar de Bijenkorf om een MSF te halen. De producten zijn nu al online te koop bij MAC

 4. Amanda
  6 juli 2012 at 10:18 (10 jaar ago)

  Ze zijn echt prachtig!

 5. Myrthe
  6 juli 2012 at 10:19 (10 jaar ago)

  Wauw, wat een prachtige producten! <3

 6. Femke
  6 juli 2012 at 10:32 (10 jaar ago)

  Prachtige producten!

 7. Lies
  6 juli 2012 at 10:33 (10 jaar ago)

  De oogschaduw vind ik wel heel erg mooi. Zelf zou ik er alleen niks van kopen, omdat het voor mij toch iets te prijzig is.

 8. Lien
  6 juli 2012 at 11:24 (10 jaar ago)

  Prachtige producten! 🙂

 9. Nikita
  6 juli 2012 at 11:58 (10 jaar ago)

  de kleuren zijn echt prachtig !

 10. Lie
  6 juli 2012 at 12:41 (10 jaar ago)

  Heel mooie producten! Staat je mooi Sanne! Maar wat heb je je ogen donker aangezet, wel heftig.

 11. Cynthiiaa
  6 juli 2012 at 19:30 (10 jaar ago)

  Oh my god, wat zijn ze prachtig! Ik heb ze al meerdere keren voorbij zien komen.. echt.. I love it!

 12. Esmay
  6 juli 2012 at 20:19 (10 jaar ago)

  Oeh die oogschaduw is trés pretty! En die MSF, prachtig voor de zomer!

 13. Jana
  6 juli 2012 at 22:16 (10 jaar ago)

  Echt prachtig 😀 x

 14. Lisa
  6 juli 2012 at 23:00 (10 jaar ago)

  Ik vind je makeup look te fel, vooral je eyeliner, persoonlijke mening tuurlijk maar als jij het mooi vind 🙂

 15. fije en lynn
  7 juli 2012 at 11:14 (10 jaar ago)

  Prachtig! ik wil graag een blush van de collectie 🙂

 16. Lie
  19 juli 2012 at 12:34 (10 jaar ago)

  Ik heb een van de oogschaduws gekocht via douglas.nl. Helaas is door het transport de oogschaduw ‘gebroken’ waardoor het er niet echt mooi meer uitziet, maar ook minder makkelijk te gebruiken is. Erg jammer, zeker vanwege de prijs. Volgende keer maar naar naar de winkel.