The Palette Challenge #2

Twee weken terug verscheen de allereerste ‘Palette challenge‘ en vandaag heb ik alweer de tweede voor jullie. Ik zal één keer in de twee weken een challenge online zetten zodat ik ook weer eens mijn andere palettes gebruik. Nu gebruik ik voornamelijk mijn Urban Decay Naked palettes maar af en toe wat meer kleur op mijn ogen mag best.

challenge4

Deze tweede deel is overigens niet heel spannend qua kleur, ik gebruikte voor deze look namelijk de ’15 warm palette’. Dit palette zit vol met bruintinten maar ik beloof dat de volgende challenge een stuk kleurrijker gaat zijn. Vandaag dus een hele veilige look maar daarom zeker niet minder mooi…

challenge1

Deze ooglook is helemaal perfect voor een ‘everyday look’ en dit is dus ook de look die ik de laatste tijd voornamelijk draag. Dat is ook één van de redenen dat ik deze look toch maar online heb geplaatst, ook al is die misschien een beetje basic en niet zo spannend. Ik gebruik de laatste tijd ook steeds minder een vloeibare eyeliner met wing maar kies steeds vaker voor een kohl potlood voor zowel in mijn waterlijn als boven mijn wimperrand. Dit geeft een mooi en donker oogopslag zonder dat het te heftig is. Daarnaast is het ook wel wat makkelijker en sneller te doen dan een eyeliner met wing, scheelt weer tijd in de ochtend.

challenge3challenge5

Ik ben benieuwd wat jullie van deze look vinden? De volgende challenge wordt een stuk kleurrijker en past perfect bij komende kerstdagen, so stay tuned!

 

Dit vind je vast ook leuk...

6 Comments on The Palette Challenge #2

 1. Beautydagboek
  25 november 2014 at 09:00 (6 jaar ago)

  Mooie neutrale look! Dit kun je inderdaad ieder dag dragen :). Het warm palette ziet er trouwens ook erg mooi uit, echt een ‘hebben’ palette!

  Beantwoorden
 2. Nicole
  25 november 2014 at 13:31 (6 jaar ago)

  Heel erg mooi palette, en wat een prachtige look!

  Beantwoorden
 3. Manon
  25 november 2014 at 21:13 (6 jaar ago)

  Wat een mooie look heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 4. Imke
  26 november 2014 at 01:22 (6 jaar ago)

  Leuk artikel. Lijkt me een mooi palette dat met plezier wordt gebruikt tenminste ik zie pan.

  Beantwoorden
 5. Jana
  28 november 2014 at 00:52 (6 jaar ago)

  Mooie look hoor, zeker iets wat ik zelf ook zou dragen.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *






Comment *