Alles over…Make-up!

Ruim een jaar geleden schreef ik verschillende artikelen over make-up, dan vooral over de basis dingen. Bijvoorbeeld, ‘Alles over wenkbrauwen en tips & trucs’. Deze artikelen waren en zijn ideaal voor meiden die nog niet heel goed zijn met make-up en/of hier meer over willen leren. Het leek mij dus leuk om terug te blikken naar deze artikelen. Ik weet namelijk dat ik het afgelopen jaar veel nieuwe lezers erbij heb gekregen en ik kan mij voorstellen dat je deze artikelen niet hebt gelezen. Lees snel verder voor de links naar deze artikelen…

Make-up begint toch bij een goede basis en ik weet uit eigen ervaring dat het vinden van een juiste foundation nog best een lastige zoektocht kan zijn. Je hebt zoveel verschillende kleuren, finishes etc. dat je al snel de bomen door het bos niet meer ziet. Ik schreef een artikel over foundation en gaf de nodige tips & trucs…

Tegenwoordig ligt de focus behoorlijk op de wenkbrauwen. Was het een tijd terug hip om je wenkbrauwen zo dun mogelijk te hebben, nu zijn je wenkbrauwen een super belangrijk onderdeel in je gezicht. Ook het shapen van je wenkbrauwen is niet altijd even gemakkelijk en daarom schreef ik ook een uitgebreid artikel over het hebben van mooie wenkbrauwen

De meeste vrouwen zouden dit product, een mascara, meenemen naar een onbewoond eiland. Ook wel heel logisch want een goede mascara zorgt toch voor een mooi fris en wakker effect. Ik heb nog steeds niet de perfecte mascara gevonden maar ik heb wel een artikel geschreven over verschillende soorten mascara’s met de nodige tips en trucs, zodat je toch bijna perfecte wimpers kunt krijgen…

Ongeveer drie jaar geleden gebruikte ik nauwelijks tot geen blush. Nu kan ik niet meer zonder. Als ik geen blush draag voel ik mij kaal en lijkt mijn gezicht niet ‘af’. Je hebt heel verschillende soorten blushes, welke past nou goed bij jou? Hoe breng je blush aan en welke ‘vorm’ past bij jou gezicht? Ik schreef ook over blushes en gaf uiteraard fijne tip & trucs…

Als ik een full face make-up draag dan heb ik ook altijd oogschaduw op. Oogschaduw kan een heleboel doen voor je ogen maar je moet wel weten wat je doet. Je hebt heel veel soorten oogschaduw producten, zo heb je poeder, pigmenten, cream oogschaduw etc. etc. En hoe breng je het eigenlijk aan en welke kwasten gebruik je hiervoor? Ik vertel het je allemaal in dit artikel…

Maanden oefenen ging eraan vooraf, ik heb het over een lijntje aanbrengen op mijn bewegende ooglid. Ik probeerde allerlei producten, van kohl tot vloeibare eyeliner. Het was flink oefenen maar nu kan ik prima een strakke lijn zetten op mijn ooglid en zelfs met een wing. Het aanbrengen van eyeliner is dus niet heel makkelijk maar ook zeker geen rocket sience. Ik schreef een artikel ‘Alles over eyeliner en de tips & trucs’, hopelijk helpt dit je op weg…

Dit waren ze, al mijn artikelen over make-up en de tips & trucs. Ik hoop dat jullie het leuk vonden dat ik een aantal artikelen uit de ‘oude doos’ heb gehaald. Ik ben misschien van plan om dit misschien vaker te doen of speciale categorieën aan te maken voor dit soort artikelen zodat je het makkelijk na kunt lezen. Mocht je trouwens nog een leuke ‘Alles over….’ weten laat het mij dan weten bij de reacties!

86 Comments on Alles over…Make-up!

 1. Demi
  19 maart 2013 at 16:27 (9 jaar ago)

  Top! Leuke artikelen, ook erg handig.

 2. Belllezza
  19 maart 2013 at 16:50 (9 jaar ago)

  Handig artikel!

 3. martina
  19 maart 2013 at 17:06 (9 jaar ago)

  handig bij elkaar

 4. Edith
  19 maart 2013 at 17:40 (9 jaar ago)

  Super handig artikel!

 5. Axelle
  19 maart 2013 at 17:42 (9 jaar ago)

  oeh handig ! 🙂

 6. Kirsten
  19 maart 2013 at 18:23 (9 jaar ago)

  Erg handig!

 7. femketje
  19 maart 2013 at 18:34 (9 jaar ago)

  super leuk om te lezen 😀

 8. Sofie
  19 maart 2013 at 18:42 (9 jaar ago)

  Wat een leuk geschreven artikel! 😀

 9. Ashleey
  19 maart 2013 at 23:00 (9 jaar ago)

  heel handig artikel!

 10. Carin van den Heuvel
  19 maart 2013 at 23:06 (9 jaar ago)

  Bedankt! ik was opzoek naar uitleg over blush! Ik heb hem opgeslagen, ga hem morgen uitgebreid lezen!

 11. BeautyByTS
  20 maart 2013 at 17:08 (9 jaar ago)

  Handig om alles bij elkaar te hebben en leuk om te lezen!