VVDD: Budget of duur?

Vandaag heb ik een ‘vraag van de dag’ voor jullie, namelijk: Heb je meer budget of meer dure make-up in je stash? Na de verhuizing was ik namelijk heel erg druk bezig met het uitzoeken van mijn make-up en ik kwam al snel tot de conclusie dat ik meer budgetmerken in mijn stash heb zitten dan high end merken en daarom leek het mij wel een leuke vraag waar ik ook erg benieuwd naar ben…

Als je kijkt naar mijn stash dan bezit ik voornamelijk budget en drogisterijmerken. Groot gedeelte van mijn stash bestaat uit: Catrice, Essence, Bourjois en Rimmel. Natuurlijk heb ik ook wel wat duurdere merken zoals: MAC, Urban Decay, Benefit en Too Faced maar echt high end als in: Dior, Chanel en Sisley heb ik niet in mijn stash. Het grappige is wel nu ik wat ouder word, ik toch vaker kies voor de wat duurdere merken. Zo vind ik het bijvoorbeeld nu leuker om een mooie MAC lipstick in mijn stash te hebben dan vier van Catrice (ook al zijn die ook heel fijn!).

Nu ben ik heel erg benieuwd, bestaat je stash meer uit budget of uit duurdere merken? En waarom is dat, geloof je bijvoorbeeld meer in de duurdere merken, geef je juist liever niet al te veel geld uit aan make-up etc. etc. Ik ben er heel nieuwsgierig naar jullie antwoorden!