Bourjois ‘Rouge Edition’ Lipsticks

De lipstick heeft een grote comeback gemaakt, dat zie je niet alleen op de catwalks maar ook op straat. Steeds meer vrouwen dragen lipstick en je hebt ze natuurlijk in heel veel verschillene kleuren, finishes, texturen etc. Ook Bourjois komt weer met een nieuwe collectie, namelijk: Rouge Edition. Dit zijn prachtige kleuren lipsticks in 18 verschillende IT-tinten, die weer onderverdeeld zijn in drie kleurfamilies. Benieuwd naar de lipsticks, scroll dan snel naar beneden…

Ik ontving twee tinten uit deze nieuwe collectie, namelijk: ’08 Rose Studio & 18 Violine Strass’. Uiteraard heb ik ze uitvoerig getest maar eerst even wat meer over de lipsticks zelf.

Bourjois presenteert: Rouge Edition. de 100% fashion lipstick! Met deze nieuwe lipstick getest en goedgekeurd door moderedactrices, neemt Bourjois je mee naar de top van de modewereld. Pure en schitterende kleuren, een kant en- klare, ultiem smeltende textuur, gladde en goed gehydrateerde lippen, in 18 IT-tinten!

 

De lipsticks zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en bevatten 1/4 aan rijke kleurpigmenten. De dekking is becheiden maar de kleuren zijn wel op te bouwen. In de lipstick zit orchideebloem- extract en dit zorgt voor een verrassende smeltende textuur, glad en een comfortabel gevoel wat zorgt voor 10 uur lange hydratatie.

Dat klinkt allemaal heel veelbelovend, maar vind ik ze ook fijn? Laten we eerst eens kijken naar de verpakking. Ik vind de liptsticks er qua verpakking  goed uitzien. Meteen aan de buitenkant kun je zien welke kleur je te pakken hebt, dat is erg handig. De verpakking gaat makkelijk open en dat is zeker een dikke pluspunt! Ook passen de hulsen perfect bij het ‘fashion theme’…

Ik vind dat de collectie bestaat uit 18 prachtige tinten, ook weet ik bijna wel zeker dat er voor iedereen wel een kleurtje bij zit. Ik ontving de kleuren ’08 Rose Studio’ een prachtige felroze kleur en ’18 Violine Strass’, dit is een mooie dieprode kleur die goed past bij dit najaar en vooral bij de modetrends van nu. Het zijn allebei kleuren die zowel mijn mode als mijn beauty hartje sneller laten kloppen…

De lipsticks brengen gemakkelijk aan en voelen erg fijn op mijn lippen. Ze geven gelukkig niet een vervelend uitdrogend gevoel, eerder alsof ze mijn lipppen verzorgen. Ook al staat in het persbericht dat de lipsticks ” een bescheiden dekking geven”, ik ben het daar niet helemaal mee eens. Ik vind de lipsticks goed dekken en je kunt merken dat ze goed gepigmenteerd zijn. Hieronder zie je de twee kleuren lipsticks op mijn lippen.

De bovenstaande kleur ’18 Violine Strass’ is mijn absolute favoriet. De kleur is net wat anders dan anders en past nogmaals perfect bij de mode trendkleur van dit moment, namelijk bordeauxrood

De ‘Rouge Edition’ lipsticks blijven goed op mijn lippen zitten en zelfs na een hapje en drankje blijven lippen mooi gekleurd. Al met al ben ik super tevreden over deze nieuwe lipsticks en vind ik ze ook echt een aanrader als je van beauty en mode houdt!

Aankomende maandag komt er trouwens een hele leuke winactie online waarin de Bourjois Rouge Edition lipsticks een belangrijke rol spelen…Spannend!

De Bourjois Rouge Edition Lipsticks liggen nu in de winkels en kost €12,99.

 

 

Dit vind je vast ook leuk...

17 Comments on Bourjois ‘Rouge Edition’ Lipsticks

 1. Lies
  16 november 2012 at 14:02 (7 jaar ago)

  Wat een mooie lipsticks! Ook erg fijn dat ze geen uitdrogend gevoel geven op de lippen. Dat doet mijn lippen dan namelijk geen goed en heb ik ook binnen no time geen lippenstift meer op, omdat ik dan automatisch langs mijn lippen blijf likken.

  Beantwoorden
 2. Tedje
  16 november 2012 at 15:02 (7 jaar ago)

  oeeeh die tweede vind ik mooi!

  Beantwoorden
 3. Polish Alcoholic
  16 november 2012 at 15:03 (7 jaar ago)

  Ik vind de wijrode prachtig. Echt een kleurtje voor de tijd van het jaar!

  Beantwoorden
 4. ana
  16 november 2012 at 16:31 (7 jaar ago)

  Het viel mij op dat je je lippen boven het randje van je lip hebt ingekleurd.. doe je dit voor een effect?
  Beetje nieuwsgierig haha. De rode kleur vind ik echt prachtig!

  Beantwoorden
 5. Axelle
  16 november 2012 at 19:31 (7 jaar ago)

  Wauw supermooi allebei ! xoxo

  Beantwoorden
 6. Cynthiiaa
  17 november 2012 at 02:05 (7 jaar ago)

  Mooie romige lipsticks, ze zien er echt verdomd goed uit!

  Beantwoorden
 7. kelsey
  17 november 2012 at 12:14 (7 jaar ago)

  mooie kleurtjes

  Beantwoorden
 8. Liezeeeeeeeh
  17 november 2012 at 16:41 (7 jaar ago)

  prachtig!
  die rode vind ik leuk voor met de feestdagen :)

  Beantwoorden
 9. Linda
  18 november 2012 at 01:08 (7 jaar ago)

  Hele mooie kleurtjes! Staat je goed! :) En lipsticks vind ik ook veel fijner dan lipgloss oid. :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *