Mijn meest favoriete blushes van dit moment!

In 2011 schreef ik al een keertje een artikel over mijn favoriete blushes en ik vond het twee jaar later wel weer tijd worden voor een update. Ik gebruik bijna dagelijks blush en ik vind het een onmisbaar make-up product, zonder blush voel ik mij kaal en heb ik het gevoel dat mijn look niet compleet is. Met een lade vol blushes heb ik eigenlijk genoeg keuze, toch pak ik vaak dezelfde. Welke blushes dit zijn, dat laat ik vandaag in dit artikel aan jullie zien…

En dit zijn ze dan, mijn vijf favoriete blushes waar ik maar niet genoeg van kan krijgen. Met de klok mee en bovenaan beginnend zie je MAC Supernova Mineral Blush, MAC Azalea Blossom Blush Ombre, Gosh Natural Blush Flower Power, H&M Spring Flower blush en Too Faced Ultra Flush Powder Blush Who’s Your Poppy?. Ik gebruik deze blushes zeer regelmatig en tijdens het maken van een look bepaal ik welke blush ik wil gebruiken. Maak ik namelijk een ooglook met koele kleuren, dan kies ik vaak voor een koele (rozige) blush omdat ik dit beter bij elkaar vind passen. Heb ik een hele glitterige ooglook, dan hou ik mijn blush vaak rustig en kies ik vaak voor een blush met een matte finish.

Deze blush van MAC, de Supernova Mineral Blush, zat een tijdje geleden in een Limited Edition. Ik was op slag verliefd op deze prachtige blush, alleen al een plaatje om naar te kijken! De blush geeft een oranje gloed en heeft behoorlijk veel shimmer.

Ook de MAC Azalea Blossom Blush Ombre komt uit een Limited Edition en kocht ik alweer heel wat jaartjes terug. Ik gebruik de blush regelmatig en zoals je kunt zien is die erg zuinig in gebruik. Deze blush is roze met een flinke paarse ondertoon, een ideale blush voor bij een koele look en heeft een matte finish.

Deze blush van Gosh, de Natural Blush Flower Power heb ik nog niet zo heel lang in mijn bezit. Toch heb ik deze blush standaard in mijn ‘every day bakje’ liggen. De blush heeft een roze kleur maar met een wat warmere ondertoon en heeft een matte finish. Ik vind deze blush inderdaad heel natural, ideaal voor een natuurlijke look.

Heel eerlijk, deze H&M Spring Flower blush gebruik ik niet heel vaak maar behoort toch bij mijn favorieten omdat de blush er zo prachtig uitziet in het doosje. Wanneer je alle kleurtjes met elkaar mengt krijg je een koele roze kleur met een heel subtiel glittertje.

Ten slotte, de Too Faced Ultra Flush Powder Blush Who’s Your Poppy?, een blush die ik ook al wel weer een tijdje in mijn bezit heb. Aan de blush kun je ook duidelijk zien dat ik deze regelmatig gebruik. De kleur is oranje met een gouden gloed en heeft lekker veel shimmer, deze blush lijkt trouwens behoorlijk op Sleek Rose Gold Of NARS Orgasm.

Nog even wat swatches van mijn favoriete blushes, van links naar rechts: H&M Pink Flower, Too Faced Ultra Flush Powder Blush Who’s Your Poppy?, MAC Supernova Mineralize blush, MAC Azalea Blossom Blush Ombre en Gosh Natural Blush Flower Power.

Wat zijn jouw favoriete blushes van dit moment? 

102 Comments on Mijn meest favoriete blushes van dit moment!

 1. Martina
  14 november 2013 at 06:26 (9 jaar ago)

  Nars en Mac zijn mijn favorieten als het gaat om blush

 2. Sofie
  14 november 2013 at 06:57 (9 jaar ago)

  Wat een pareltjes!

 3. Kimberly
  14 november 2013 at 07:02 (9 jaar ago)

  Leuk om te zien dat het allemaal een beetje verschillende kleuren zijn en nie allemaal dezelfde! Je heb echt hele mooie blushes zeg, wauw!

 4. Ingeborg
  14 november 2013 at 07:07 (9 jaar ago)

  Prachtige blushes! Echt wauw <3

 5. Charile
  14 november 2013 at 08:18 (9 jaar ago)

  Mooie blushes!

 6. Beautydagboek
  14 november 2013 at 08:34 (9 jaar ago)

  Mooie blushes zijn het! De Azalea blush van MAC heb ik ook en die is zo mooi om naar te kijken, die moest ik destijds echt hebben 🙂

 7. Jana Vmh
  14 november 2013 at 09:37 (9 jaar ago)

  Je hebt echt een mooie collectie :)!

 8. femketje
  14 november 2013 at 13:20 (9 jaar ago)

  prachtige producten 😀

 9. Miranda
  14 november 2013 at 13:25 (9 jaar ago)

  Oh wauw wat een prachtige blushes. Ik hou echt van blush.

 10. Eline
  14 november 2013 at 15:33 (9 jaar ago)

  Leuk overzichtje, wat superleuk!

 11. Axelle
  14 november 2013 at 21:37 (9 jaar ago)

  ik vind die van h&m echt geweldig, hij is zo mooi!

 12. Esra
  14 november 2013 at 23:27 (9 jaar ago)

  Wauw, mooie blushes!

 13. Marloes
  15 november 2013 at 00:52 (9 jaar ago)

  Wat een mooie blushes zeg!

 14. Daniëlle Springer
  15 november 2013 at 14:52 (9 jaar ago)

  Die van Too Faced vind ik wel erg mooi.

 15. Paola
  20 november 2013 at 13:11 (9 jaar ago)

  Hele mooie blushes! Ik vind het ombre effect van de Mac blush zo leuk!