Trendspotting: Ombre it is!

We zagen voor deze zomer al de ‘dip dye’ en ‘tie dye’ trend maar daar kunnen we ook nog de ‘ombre’ trend aan toevoegen. Het lijkt eigenlijk wel een beetje op ‘dip dye’ alleen bij ‘ombre’ zie je toch wat meer een kleurverloop en vaak ook met meerdere kleurtjes. Ik zag al best veel items in de online shops met een ‘ombre’ effect alleen heb ik het nog niet heel erg veel hier op straat gespot. Vooral de Britse winkelketens zoals: Topshop, Miss Selfrdidge en Asos hebben veel ‘ombre’ in het assortiment.

Wat vind ik ervan? Ik vind het eigenlijk wel heel erg leuk! Vooral als er gebruik wordt gemaakt van hele zoete kleurtjes zoals bijvoorbeeld de blazer (die mij trouwens een beetje aan een spekje doet denken). Het is een trend die ik heel zomers vind en ik zou best wel wat items in mijn kast willen hebben met dit effect en ik denk dat je eigenlijk ook heel gemakkelijk zelf het ‘ombre’ effect kan geven aan een kledingstuk. Ik vind trouwens de jeans ook super leuk, het is heel subtiel gedaan maar je ziet toch wel duidelijke een kleurverloop. Nu ben ik super benieuwd wat jij van deze zomertrend vindt, of heb je zelfs al een ‘ombre’ item in de kast hangen?

Voor verkoopinfo, lees je snel verder…

 1. Topshop €81,15
 2. H&M €9,95
 3. Topshop €49,94
 4. Topshop €34,95

24 Comments on Trendspotting: Ombre it is!

 1. Liliane
  1 juni 2012 at 01:04 (8 jaar ago)

  Die wit paarse rok die dat meisje aan heeft is wel heul erg gaaf!!

  Beantwoorden
 2. Cynthiiaa
  1 juni 2012 at 03:54 (8 jaar ago)

  De ombre blazer is echt oh my god.. ik wil die echt hebben!

  Beantwoorden
 3. Christel
  1 juni 2012 at 06:17 (8 jaar ago)

  Een tijdje terug vond ik het niks, maar nu vind ik ombre kleding eigenlijk wel heel erg leuk!

  Beantwoorden
 4. Fleur
  1 juni 2012 at 09:17 (8 jaar ago)

  Het is wel leuk en geestig, maar iets te trendgevoelig, volgend jaar is het vast weer uit. Ik koop nooit te trendy dingen want dat vind ik zonde van mijn geld.

  Beantwoorden
 5. Acia
  1 juni 2012 at 11:38 (8 jaar ago)

  Die trui op de foto, blauw naar wit! Echt mooi, ga ik ook proberen!

  Beantwoorden
 6. Esmay
  1 juni 2012 at 11:56 (8 jaar ago)

  Op zo’n shortje vind ik het wel leuk!

  Beantwoorden
 7. Nancy
  1 juni 2012 at 13:43 (8 jaar ago)

  Die blazer is echt mooi! Ik moest ook aan een spekje denken haha!

  Beantwoorden
 8. Menina
  1 juni 2012 at 16:40 (8 jaar ago)

  Dat wat die twee meiden aan hebben vind ik echt fantastisch!

  Beantwoorden
 9. Manon
  1 juni 2012 at 20:10 (8 jaar ago)

  ik hou het beter bij kleurijk :)
  die short en die blaser lijken me wel wat x
  ga ik eens proberen

  xx

  Beantwoorden
 10. Kelly
  1 juni 2012 at 23:14 (8 jaar ago)

  Ik vind de ombre trend erg leuk!

  Beantwoorden
 11. Louise
  2 juni 2012 at 18:52 (8 jaar ago)

  Leuke trend, die rok van de eerste blogger is echt super!

  xx

  Beantwoorden
 12. Lesje
  6 juni 2012 at 15:11 (8 jaar ago)

  Wat een leuke website heb je! kwam hier net via de comments van miss lipglos. ik vind je styl leuk en geniet van de trendspotting artikelen

  Beantwoorden
 13. Cynthia Carter
  23 juli 2020 at 03:23 (3 weken ago)

  Hi! I’m a Canadian Single Mom living in New Orleans, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 14. web hosting services
  10 augustus 2020 at 08:38 (5 dagen ago)

  I’m really enjoying the design and layout of your blog.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much
  more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to
  create your theme? Fantastic work!

  Beantwoorden
 15. Alvaro Pry
  12 augustus 2020 at 12:45 (3 dagen ago)

  I simply want to say I am just beginner to blogging and actually loved you’re web site. Most likely I’m going to bookmark your blog post . You amazingly have fantastic articles. Cheers for sharing your website.

  Beantwoorden
 16. best web hosting
  14 augustus 2020 at 03:40 (2 dagen ago)

  Heya i’m for the primary time here. I found this board and I in finding It really helpful & it helped me out much.

  I’m hoping to offer something again and aid others like you aided me.

  Beantwoorden
 17. Staci Bieber
  14 augustus 2020 at 07:52 (1 dag ago)

  I just want to say I am beginner to blogs and honestly savored you’re web-site. Likely I’m going to bookmark your website . You certainly come with perfect articles and reviews. Thanks for sharing your web-site.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *