Vandaag een review over twee lipsticks, de L’Oreal Caresse Lipstick & Maybelline ColorSensational Popsticks. Deze lipsticks zijn beide knallend van kleur en passen daarom ook heel goed bij de zomer. Ik ben niet een hele grote fan van lipstick, de laatste tijd wel steeds meer, maar ik moet zeggen dat ik over deze twee erg tevreden ben. Waarom, lees snel verder om daar achter te komen…

Beide lipsticks van zowel L’Oreal als Maybelline zien er leuk uit qua verpakking. De L’Oreal Caresse lipstick zit in een plastic huls maar ondanks dat vind ik de lipstick niet goedkoop ogen. De verpakking van de Maybelline ColorSensational Popsticks vind ik nog net iets leuker maar dat komt natuurlijk door de neonkleurige huls, love it!

De Maybelline Popstick heb ik in de kleur ‘060 Citrus Slice’ en de L’Oreal Caresse heb ik in de kleur ’07 Cheeky Magenta’. Beide kleuren zijn lekker fris maar de ene lipstick is wel meer dekkender dan de andere…

Dit is de Maybelline ColorSensational Popsticks in de kleur ‘Citrus Slice’. Zoals je wel kunt zien is de lipstick van zichzelf transparant en dat is die ook op de lippen. Eerst even wat meer info over deze vrij nieuwe lipstick van Maybelline…

Deze innovatieve lipstick geeft een natuurlijke en frisse glans alsof je net een waterijsje hebt gegeten (popsicle = waterijsje). Deze look ontstaat dankzij de glans-polymeren, zeer heldere vloeibare pigmenten en een ultra transparante formule zonder waxen. Samen resulteren deze ingrediënten in een unieke transparante stick die zacht aanvoelt op de lippen.

De lipstick is in 4 fruitige kleuren verkrijgbaar en ik heb de kleur ‘Citrus Slice’, een vrij oranje kleur maar als ik de lipstick swatch dan zie ik toch meer een rozige kleur. Wat mij eigenlijk meteen opviel is de heerlijke geur. De ColorSensational Popsticks ruikt heerlijk fruitig, een beetje zoals winegums. Eigenlijk had ik ook wel zo’n soort geur verwacht!

De lipstick is heel transparant, niet goed gepigmenteerd maar geeft eigenlijk meer een soort van glansje. Mijn lippen zijn van zichzelf best wel donker dus echt verschil zie je ook niet, misschien wel als je eerst je lippen wat lichter maakt met wat foundation (of liperaser). De lipstick is heel romig en is een klein beetje vergelijkbaar met een lipgloss alleen stukken minder plakkerig. Doordat die niet zo plakkerig is blijft die ook niet heel lang goed zitten maar voelt wel heel prettig aan op mijn lippen en de lipstick is gemakkelijk bij te werken.

Ondanks dat deze lipstick niet heel goed gepigmenteerd is, vind ik het toch een fijne lipstick die heel geschikt is voor overdag en geeft je lippen een verzorgd uiterlijk. Ook zou je deze lipstick over een andere lipstick kunnen doen voor wat meer glans.

De Maybelline ColorSensational Popsticks zijn verkrijgbaar in 4 tinten en kost 11,95 per stuk.

Dan de L’Oreal Caresse lipstick, ook een vrij nieuwe lipstick. Ik heb de kleur ‘Cheeky Magenta’ en uiteraard was ik meteen verliefd op deze prachtige kleur, ik hou nou eenmaal van roze. Eerst even wat meer info over L’Oreal Caresse…

Een nieuwe generatie lipstick met een sensationele applicate: zacht en smeltend op de lippen. De formule voelt licht aan en plakt niet. Caresse is verkrijgbaar in frisse, stralende en trendy kleuren. De gouden huls geeft de lipstick bovendien een very sophisticated uitstraling, een echte beauty musthave! Een sensuele kleur en een vederlicht gevoel op de lippen.

De L’Oreal Caresse Lipstick is in twaalf mooie kleuren verkrijgbaar. Deze lipstick is veel beter gepigmenteerd dan de Popsticks van Maybelline maar nog steeds niet zo dekkend als een ‘normale’ lipstick. Ook aan deze lipstick zit een lekkere zoete subtiele geur.

Meteen bij het aanbrengen viel me op hoe romig de lipstick is en het smelt echt op je lippen. De lipstick voelt ook heel prettig aan maar doordat die zo romig is blijft die niet heel lang zitten. De lipstick zelf heeft een ietwat andere vorm dan dat je misschien gewend bent. Normaal gesproken breng ik lipstick aan met behulp van een kwastje maar deze lipstick heb ik gewoon direct aangebracht op mijn lippen en dat werkt super goed, waarschijnlijk door de vorm.

De lipstick dekt niet heel goed maar ik vind dat juist wel heel erg mooi, dat geeft namelijk een wat meer natuurlijke uitstraling. Ook deze lipstick vind ik heel geschikt voor overdag omdat die toch vrij subtiel is maar valt ondanks dat toch ook wel weer op.

De L’Oreal Caresse Lipstick is in  twaalf kleuren verkrijgbaar en kost 14,95 per stuk.

Links ‘L’Oreal Caresse Lipstick Cheeky Magenta’ & rechts ‘Maybelline ColorSensational Popsticks Citrus Slice’

Swatch ‘Maybelline ColorSensational Popsticks’

Swatch ”Oreal Caresse Lipstick’

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik over beide lipsticks hartstikke tevreden. Ze zijn beide heel verschillend maar ik heb er zeker weer twee favorieten bij! Wat vind jij van de lipsticks zo op het eerste gezicht?