WeAreFashion HQ inspiration!

Over drie weken krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, super spannend! We zijn al druk bezig met inpakken, schoonmaken, nadenken over vloeren, gordijnen, verlichting etc etc. De komende tijd heb ik het er maar druk mee maar ondanks dat heb ik er wel erg veel zin in! Inmiddels heb ik in mijn hoofd ons nieuwe huis al compleet ingericht en ik verwacht dat het heel erg leuk gaat worden.

Hierboven zie je een afbeelding van mijn toekomstige werkkamer en deze wil ik natuurlijk helemaal in mijn smaak en op mijn eigen manier inrichten. Ik heb al onwijs veel leuke ideeën, eigenlijk te veel voor 14 m2. Op de volgende pagina vind je allerlei afbeeldingen die ik inspirerend vind…

Veel verschillende stijlen maar ik denk dat je zo een goed beeld krijgt waar ik van hou en wat mijn stijl is. Ik heb vrij strakke meubelen maar daarnaast wil ik wel dat de ruimte een gezellige sfeer uitstraalt. Ik ben sowieso van plan om een deel van een muur te gebruiken voor foto’s, afbeeldingen, quotes etc., een soort van inspiratie muur. Dit is niet alleen handig maar staat ook nog eens heel tof. Verder wil ik graag dat mijn toekomstige werkruimte netjes opgeruimd is, anders wordt ik veel te veel afgeleid dus ik wil ook graag veel opbergdozen hebben. Ik denk dat ik de muren gewoon wit laat want in een kleine ruimte staat dit toch wat rustiger. Ook wil ik nog een aparte hoek vrijhouden voor het opnemen van video’s en ik moet nog even zien welke hoek qua belichting het beste is…

Ik heb al een Malm kast van de Ikea en hier zitten al mijn make-up en andere beauty spulletjes in. Op deze kast zet ik mijn grote (barokachtige) witte spiegel en andere leuke gezellige spulletjes zoals mooie parfumflesjes, kaarsjes en andere prullaria.

Mijn werkplek op dit moment is of de bureau van mijn vriend, of heel lui op de bank (erg slecht voor mijn rug). Ik moet dus nog een bureau kopen en die hierboven van de Ikea vind ik echt heel tof! Ook heel handig want zo heb ik meteen meer opbergruimte voor mappen en bijvoorbeeld producten die nog getest moeten worden. Ik zie mezelf al helemaal zitten aan dit bureau en ik denk dat mijn rug er ook wel blij van gaat worden.

Zoals je ziet heb ik echt genoeg ideeën en heb ik ook heel erg veel zin om mijn kantoortje mooi in te gaan richten. Ik ben heel blij dat ik een aparte werkkamer krijg omdat ik dan waarschijnlijk automatisch een beter werkritme krijg waardoor ik ook wat meer tijd vrij hou voor mezelf. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte en wanneer de ruimte helemaal klaar is kunnen jullie zeker weten een roomtour verwachten. Mocht je trouwens nog leuke ideeën hebben, vertel het mij dan vooral bij de comments!

 

Dit vind je vast ook leuk...

29 Comments on WeAreFashion HQ inspiration!

 1. Marloes
  1 mei 2012 at 15:20 (8 jaar ago)

  Ik heb zelf dat bureau van Expedit. Alleen zit hij bij mij wel aan een 5 x 5 vaks kast vast.
  Ik ben echt super blij met mijn bureau.
  Het blad is lekker groot en er past nog een ladekastje onder als je dat wilt. Ben er echt heel blij mee.

  Beantwoorden
 2. Marieke
  1 mei 2012 at 15:21 (8 jaar ago)

  Dat bureau lijkt me een heel goede investering! Al die vakjes lijken me heel handig om dingen in op te bergen. Dan kun je de rest van je bureau vrij leeg houden. Laptop erop, en een vaas met bloemen ofzo!

  Beantwoorden
 3. Esmay
  1 mei 2012 at 15:25 (8 jaar ago)

  Leuke inspiratie! Ik ben benieuwd hoe het uiteindelijk word!

  Beantwoorden
 4. charile
  1 mei 2012 at 15:43 (8 jaar ago)

  Dat bureau is echt een item waar ik al jaren naar kijk haha, echt een super leuk bureau!

  Beantwoorden
 5. CreaBeaBlog
  1 mei 2012 at 15:45 (8 jaar ago)

  Wij hebben gekozen voor Ikea bureau’s die je in hoogte kunt verstellen (niet dagelijks, gewoon als je ‘m installeerd zeg maar). Daarnaast allebei een dure, ergonomische bureaustoel. Ook wij hebben niet zo’n handige rug…herkenbaar dus. Investeren in goede spullen is de moeite waard!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 mei 2012 at 16:50 (8 jaar ago)

   Inderdaad! Bij mij kan het al snel beter gezien ik 9 van de 10 keer op de bank zit te werken :S niet heel goed voor me :)

   Beantwoorden
 6. Kirsten
  1 mei 2012 at 15:54 (8 jaar ago)

  Het bureau heb ik ook, aan de 4×4 kast. Ik heb in sommige vakjes de bijpassende laatjes en ik heb in totaal 4 deurtjes, waarvan 2 spiegeldeurtjes. Ideaal!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 mei 2012 at 16:51 (8 jaar ago)

   Oja deurtjes kun je er ook in doen. Ik denk dat ik ga voor leuke mandjes met spulletjes erin :)

   Beantwoorden
 7. Beautyblogger Iris
  1 mei 2012 at 15:54 (8 jaar ago)

  Ben benieuwd hoe je werkkamer er uit gaat zin! Ga je een filmpje maken van je nieuwe huis?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 mei 2012 at 16:52 (8 jaar ago)

   Ik weet nog niet zeker of ik een video ga maken van het hele huis (omdat ik ook nog een vriendje heb waar ik rekening mee moet houden). Een video van mijn werkkamer ga ik zeker weten maken. En ik denk dat ik ook nog wel foto’s ga plaatsen van de huiskamer als die helemaal af is!

   Beantwoorden
 8. Amanda
  1 mei 2012 at 17:02 (8 jaar ago)

  Dat bureau lijkt me inderdaad erg handig!

  Beantwoorden
 9. Myrthe
  1 mei 2012 at 17:12 (8 jaar ago)

  Supermooie inspiratie! Het lijkt me wel erg moeilijk om alles uit te kiezen, maar het gaat vast heel mooi worden :)

  Beantwoorden
 10. Cherel
  1 mei 2012 at 18:04 (8 jaar ago)

  Leuke inspiratie! Dat bureau op de laatste foto is echt geweldig!

  Beantwoorden
 11. Roos en Laura
  1 mei 2012 at 20:47 (8 jaar ago)

  Oooh ziet er super tof uit! Ik moet denk ik mijn kamer nog eens onder handen nemen! x Roos

  Beantwoorden
 12. Janneke
  1 mei 2012 at 22:55 (8 jaar ago)

  Leuk! We hebben wel een beetje dezelfde smaak. Volgens mij had je eerder al een artikel met zulke foto’s geplaatst toch?
  Het zijn in ieder geval mooie bekende Pinterest foto’s :-) Erg handig!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 mei 2012 at 16:53 (8 jaar ago)

   De laatste foto zat inderdaad ook bij mijn vorige artikel en op Pinterest staan ook inderdaad veel van de foto’s die ik heb gebruikt :)

   Beantwoorden
 13. Cynthiiaa
  2 mei 2012 at 00:28 (8 jaar ago)

  Dat is echt een leuk bureau, lekker ruim ook! Zelf heb ik ook een Malm kast, handig, lekker groot en kan veel in.

  Beantwoorden
 14. natasja
  2 mei 2012 at 09:24 (8 jaar ago)

  is het een huur of koop huis en hoogbouw of laagbouw gewoon rijtjes woning met tuin

  Beantwoorden
 15. Ruth
  2 mei 2012 at 12:44 (8 jaar ago)

  Leuke smaak heb je! Dat bureau lijkt me ook erg handig en mooi. De Malm-kast wil ik ook al een tijdje, maar zijn die lades stevig genoeg voor alle make-up? Dat ze niet doorzakken, zeg maar? Sterkte met verhuizen!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 mei 2012 at 16:54 (8 jaar ago)

   Ik heb behoorlijk veel make-up erin zitten en gelukkig is mijn kast nog niet ingestort, haha

   Beantwoorden
 16. Femke
  2 mei 2012 at 13:17 (8 jaar ago)

  hihi, wij hebben echt dezelfde smaak! Deze items zou ik ook precies hebben uitgekozen ^^

  Beantwoorden
 17. Esther - Blosh Time
  2 mei 2012 at 13:51 (8 jaar ago)

  Ooh heerlijk inrichten! Ik heb gisteren mijn woonkamer en slaapkamer helemaal omgegooid. Geen nieuwe meubels maar gewoon alles verplaatst haha

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 mei 2012 at 16:54 (8 jaar ago)

   Dat kan soms ook al zo fijn zijn, geeft toch een beetje een ‘nieuw’ gevoel!

   Beantwoorden
 18. Naomi
  3 mei 2012 at 16:53 (8 jaar ago)

  Super leuk dat we een beetje kunnen zien wat jou stijl is en dat we je beter kunnen leren kennen wat het lezen een stuk leuker maakt! Ik heb het bureau zelf ook en het is heel erg handig, je kunt zittend bij alle kastjes en dat is dus erg handig. Veel succes met het inrichten! xx

  Beantwoorden
 19. sarah
  4 mei 2012 at 22:09 (8 jaar ago)

  Ik heb dat bureau van IKEA ook, en het is echt geweldig! Zoveel plek voor boeken of je kan er schabben voor kopen ed, ik heb zelfs nog plek over. En het werkblad is lekker breed waardoor je met echt wel plek genoeg hebt. Ik ben der enorm tevreden van! :D

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *