Collage: Inspiratie voor het nieuwe huis!

Deze week iets meer ‘lifestyle’ artikelen dan normaal en hopelijk vinden jullie dat ook leuk! Halverwege de dag komt er ook gewoon een beauty artikel online. Ik maakte afgelopen week een collage in Photoshop voor ons nieuwe huis en eigenlijk was het niet de bedoeling om deze te plaatsen maar ik vond de collage zo goed gelukt, dat ik toch heb besloten er een artikel aan te wijden. Nieuwsgierig lees dan snel verder…

Dit is dus de stijl waar we voor gaan en natuurlijk gaan we niet exact alles kopen maar we vinden dit wel heel leuk. Sommige spulletjes hebben we al maar de meeste spullen moeten we nieuw kopen. Ik hou van strak, industrieel, gezellig, oosters, tikkeltje kitsch en rustig en dat zie je heel goed terug komen op deze moodboard. Wat vind jij van de  stijl en spulletjes?

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Collage: Inspiratie voor het nieuwe huis!

 1. charile
  4 mei 2012 at 09:34 (8 jaar ago)

  Ik vind het echt super leuk! Ik ben echt benieuwd hoe het huis eruit ziet als het helemaal klaar is :D

  Beantwoorden
 2. Priscilla
  4 mei 2012 at 09:39 (8 jaar ago)

  Heel erg leuk! Mooie combinatie van kleuren! Wij gaan hopelijk ook snel verhuizen dus ik vind dit erg leuk om te zien!

  Beantwoorden
 3. Hannelore
  4 mei 2012 at 09:52 (8 jaar ago)

  Heel leuke en mooi spullen! Ook leuke kleurencombinatie. Zelf ben ik ook aan het werken om mijn appartement klaar te krijgen. Heb ook een gele kleur gekozen voor in de woonkamer. Niet echt knal geel, meer naar het oker geel maar echt heel mooi. Ben benieuwd hoe het er bij jou zal uitzien :)

  Beantwoorden
 4. Cherel
  4 mei 2012 at 09:59 (8 jaar ago)

  Volgens mij gaat jouw huis heel leuk worden :D

  Beantwoorden
 5. Mariska
  4 mei 2012 at 10:41 (8 jaar ago)

  De bank en dat tafeltje vind ik echt heel erg leuk zeg .. de rest is niet zo mijn smaak :)

  Beantwoorden
 6. Esmay
  4 mei 2012 at 10:45 (8 jaar ago)

  Ik denk dat de inrichting heel leuk word als ik dit zo zie!

  Beantwoorden
 7. CreaBeaBlog
  4 mei 2012 at 10:56 (8 jaar ago)

  Wij hebben ook zo’n heerlijke grijze bank, iets lichter van kleur. Doen!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   4 mei 2012 at 12:27 (8 jaar ago)

   Die bank gaan we sowieso kopen :) Tenminste als die lekker zit maar volgens mij wel :D

   Beantwoorden
 8. Fleur
  4 mei 2012 at 12:28 (8 jaar ago)

  Ik hou van niet van groen en geel in huis, maar de bank, de lijstjes en gordijnen vind ik erg mooi. Zo’n bank wil ik ook al een hele poos.

  Beantwoorden
 9. Mirjam
  4 mei 2012 at 13:12 (8 jaar ago)

  Heel mooi! Leuke stijl hebben jullie. Ben benieuwd naar het resultaat!

  Beantwoorden
 10. Cynthiiaa
  4 mei 2012 at 19:41 (8 jaar ago)

  Ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien, vast prachtig, maar still a little bit curious. :)

  Beantwoorden
 11. Diana
  5 mei 2012 at 10:20 (8 jaar ago)

  Mooie bank en foto lijstjes (ikea? =P), de rest ben ik niet zo weg van.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *