Mijn favo series, films & docu’s (& game) #8

Het is weer eens tijd voor een nieuwe ‘mijn favo series, films & docu’s', dit is alweer nummer acht. De laatste tijd heb ik niet zo heel veel films en series gekeken. Maar ik merk wel nu het weer slechter wordt dat het toch wel fijn is om in de avond lekker voor de buis te hangen. En omdat ik dacht dat ook jullie waarschijnlijk wel wat meer tijd voor de televisie doorbrengen besloot ik mijn favo’s van de afgelopen weken met jullie te delen…

sims4

Dit keer speel ik een klein beetje vals want natuurlijk is Sims 4 geen film, serie of docu. Maar het is wel zeker een favoriet van de afgelopen tijd en ik wou graag even mijn mening over dit spel met jullie delen.

Al vanaf dat ik heel jong ben speel ik de Sims. Ik vond het altijd al een super leuk spel en was er in fases soort van verslaafd aan. Ik twijfelde of ik de Sims 4 zou kopen, ik besloot het toch maar te doen omdat ik heel nieuwsgierig was. Toch kan ik alvast verklappen dat ik de Sims 3 leuker vind. Vooral omdat Sims 4 heel basic is en ik denk dat de uitbreidingen die gaan komen(?) het spel een stuk leuker zullen maken. Ondanks dat ik 3 leuker vind, is Sims 4 ook zeker wel vermakelijk! Het maken van de poppetjes is bijvoorbeeld erg leuk en qua kleding, haar en make-up is het er wat mij betreft op vooruit gegaan. Ook het bouwen van de huizen is leuker en makkelijker en de meubeltjes en spullen waar je uit kunt kiezen zijn ook erg leuk. Maar als ik een familie heb gemaakt en het huis is klaar, merk ik dat ik na een uurtje eigenlijk wel uitgespeeld ben. Ik ben heel benieuwd naar de uitbreidingen, als die er überhaupt al gaan komen…

teenmom

Ik hou van de serie Teen mom en vooral de tweede. Op dit moment is Teen Mom 2 seizoen 5 al afgelopen maar de serie is uiteraard terug te zien op het www. Ik vind het heel leuk om te zien hoe de meiden zich ontwikkelen, waar ze zich nu mee bezig houden en natuurlijk hoe het met de kindjes gaat. Ook seizoen 5 ging uiteraard niet zonder drama maar stiekem maakt dat de serie natuurlijk ook wel een beetje interessant…

td1

De serie True Detective kijk ik sinds kort en ik hou van deze serie. Dit is een hele spannende crime serie die slechts één seizoen heeft met acht afleveringen. Er komt nog wel weer een nieuw seizoen maar dan met een hele andere cast, uiteraard ben ik hier ook heel benieuwd naar. Wat ik vooral heel goed vind aan True Detective zijn de acteurs maar ook het verhaal is erg interessant, vanaf aflevering één was ik geboeid. Het verhaal gaat over detectives Rust Cohle en Martin Hart tijdens een 17 jaar durende klopjacht naar de dader van een moord in Louisiana.

howtobeaman

De film ‘How to be a man’ vond ik erg leuk! Het is misschien een wat “groffe” film maar ook wel grappig, het is wel een film waar je qua humor van moet houden. De film gaat over voormalige komiek Mark McCarthy die denkt een zeldzame vorm van borstkanker te hebben. Hij huurt een jonge cameraman in om lessen die hij voor zijn ongeboren zoon te filmen, in deze lessen laat hij zien hoe je een echte man wordt…

tsn

De film ‘The Spectacular Now’ vond ik erg mooi. Het is een komedie/drama film en gaat over twee middelbare scholieren Sutter Keely en Aimee Finicky. Beide zijn erg verschillend, ondanks dat voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. De film is qua verhaal niet alleen interessant maar ook de acteurs zijn erg goed en dat maakt de film nog net wat leuker…

thatawkward

Ten slotte nog een heerlijke ‘wegkijk’ film, zoals ik dat noem. Ik heb het over ‘That Awkward Moment’, een film over drie vrijgezelle vrienden die besluiten een pact te vormen om allemaal single te blijven en deze tijd gebruiken om het er nog even goed van te nemen. Toch is dat niet zo heel makkelijk…

Mochten jullie nog een leuke serie, docu of film weten, laat het mij dan vooral weten in de comments…

3 Comments on Mijn favo series, films & docu’s (& game) #8

 1. Sanna
  10 oktober 2014 at 09:04 (6 jaar ago)

  True detective vond ik ook erg goed!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  11 oktober 2014 at 21:23 (6 jaar ago)

  Teen mom vind ik inderdaad ook heel erg leuk om te kijken en ook de tweede serie!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *