NOTD: Happy Spring Nails!

Alweer een tijd geleden dat ik een nail art creatie op mijn blog postte. Gisterenavond was het plan om leuke paasnagels te maken maar dit mislukte, helaas. Ik ben er achter gekomen dat ik eigenlijk een te pietje precies ben voor nail art. Toen kreeg ik ineens een ander leuk idee, het resultaat ‘vrolijke lente nagels’. Lees snel verder voor de foto’s…

Uit mijn nagellak stash pakte ik allemaal vrolijke en typische lente lakjes…

 1. Sally Hansen ‘Shell We Dance’
 2. Rimmel ‘Sunny Days’
 3. NYC ‘Lavender Cupcake’
 4. Sally Hansen ‘Good to Grape’
 5. Rimmel ‘Bright Back At You’
 6. Sally Hansen ‘Shrimply Devine’

Als basis gebruikte ik ‘Shell We Dance?’ en deze bracht ik aan in drie dunne laagjes. Zoals je wel kunt zien dekt het lakje niet perfect maar eigenlijk vind ik het zo wel mooi. Met behulp van ‘dottingtools’ van verschillende grootte maakte ik stipjes op mijn nagels. Ik deed dit keer niet alle kleuren door elkaar maar echt per kleur in een soort van diagonale patroon. Ik gebruikte trouwens twee lila kleuren nagellak en deze heb ik met elkaar gemengd zodat ik een kleur kreeg die precies tussen beide kleuren in zou zitten. Ten slotte (Staat niet op de foto) bracht ik nog een INM topcoat aan zodat mijn creatie zo lang mogelijk goed blijft zitten.

Ik vind mijn nagels best wel heel erg leuk geworden. Het is heel lenteachtig en het geeft een erg vrolijk effect. Het is super gemakkelijk te maken (wel een beetje wat geduld hebben) en je hebt er helemaal niet zoveel spulletjes voor nodig. Heb je trouwens geen dottingtools voor de stipjes, dan kun je het eventueel ook met spijkers of sate prikkers aan de slag.

Wat vind jij van mijn nail art creatie?

 

Dit vind je vast ook leuk...

21 Comments on NOTD: Happy Spring Nails!

 1. Mirjam
  6 april 2012 at 14:52 (8 jaar ago)

  Heel erg leuk en lente-achtig!

  Beantwoorden
 2. femketje
  6 april 2012 at 14:53 (8 jaar ago)

  leuk gedaan :D ik had een maandje geleden een zelfde soort van nailart gemaakt met allemaal regenboog kleurtjes :3

  Beantwoorden
 3. Samantha
  6 april 2012 at 14:55 (8 jaar ago)

  Echt super leuk gedaan! :D Maakt me helemaal vrolijk ^^

  Beantwoorden
 4. Kelly
  6 april 2012 at 14:58 (8 jaar ago)

  Ik heb zoiets ook wel eens op mijn nagels gedragen,maar dan nog met een nude lakje als basis!

  Beantwoorden
 5. Roos
  6 april 2012 at 15:20 (8 jaar ago)

  De vrolijkheid straalt je tegemoet met deze nagels :-)

  Beantwoorden
 6. Stephanie
  6 april 2012 at 15:30 (8 jaar ago)

  Oooh! Echt leuk! Die ga ik onmiddellijk proberen vandaag :D

  Beantwoorden
 7. Myrthe
  6 april 2012 at 17:26 (8 jaar ago)

  Wat leuk gedaan zeg! Echt vrolijk zo, met al die verschillende stippen- en kleurtjes :D

  Beantwoorden
 8. Annelies
  6 april 2012 at 18:02 (8 jaar ago)

  Oh echt superleuk gedaan!

  Beantwoorden
 9. Bellachique
  6 april 2012 at 18:51 (8 jaar ago)

  Oh dat vind ik nu echt heel leuk gevonden die kleuren! Mooi!

  Beantwoorden
 10. Jana
  6 april 2012 at 20:33 (8 jaar ago)

  Ziet er heel vrolijk uit :D x

  Beantwoorden
 11. Cynthiiaa
  6 april 2012 at 20:35 (8 jaar ago)

  Wat een leuke nailart! Heel vrolijk met die regenboogdots.^^

  Beantwoorden
 12. LottedeJ
  7 april 2012 at 11:03 (8 jaar ago)

  Oh, leuk dit! Hier hou ik wel van, lekker simpel! :)

  Beantwoorden
 13. Mariska
  7 april 2012 at 19:23 (8 jaar ago)

  Heel simpel, maar toch ook wel erg leuk! :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *