Herome W.I.C. LE ‘The Real Dutch’

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten komt W.I.C. by Herome elke twee maanden met een speciale limited edition. Ik liet jullie al eerder de ‘Frankrijk collectie’ zien maar de volgende LE bestaat uit lakjes geïnspireerd door ons eigen land. Maak kennis met ‘The Real Dutch’, een collectie bestaande uit zes kleuren die allemaal vernoemd zijn naar een Nederlandse stad. Benieuwd geworden naar de swatches, lees dan snel verder…

Deze collectie past perfect bij de zomer, het zijn allemaal hele vrolijke kleurtjes. Voor ‘The Real Dutch’ ging W.I.C. by Herome de straat op voor de nodige inspiratie. Alle zes de lakjes werden vernoemd naar een Hollandse stad maar dan wel in hun eigen ‘slang’. Wat dacht je van Utreg of Grûn? De kleuren zijn allemaal geïnspireerd door het rijke en diverse straatbeeld van onze steden.

Ik ben eigenlijk altijd tevreden over de lakjes van Herome, ook over deze! Ze lakken fijn, de meeste dekken perfect na twee laagjes, drogen snel en blijven ook nog eens paar dagen zonder chippen perfect op mijn nagels.

Het eerste kleurtje is ‘Grûn’ en uiteraard moest ik die als aller eerste aan jullie laten zien. Ik, als echte ‘Stadjer’ vind het natuurlijk super dat er een kleurtje naar Groningen is vernoemd. De kleur ‘Grûn’ is fel oranje en is een super vrolijk kleurtje wat ook meteen een leuke kleur is voor aankomende Koninginnedag en/of EK. Twee laagjes waren voldoende voor een perfect dekkend resultaat.

Dit is de kleur ‘Mokum’ oftewel Amsterdam. Ik heb een zwak voor alles wat roze is, dus natuurlijk vind ik dit ook een heel mooi lakje. Het is een warme roze kleur die ik vast en zeker erg vaak ga dragen. Ook hier draag ik twee lakjes en zoals je ziet dekt die ook perfect.

Dit is de kleur ‘Roffa’ wat de ‘slang’ voor ‘Rotterdam’ is. Dit vind ik echt een heel leuk kleurtje. Mooie lila paarse kleur met hele fijne zilveren glittertjes, door de glittertjes wordt het lakje net wat bijzonderder. Ook hier draag ik wederom twee laagjes.

Dit is de kleur ‘Agga Den Haag’ eigenlijk mijn minst favo kleurtje. De kleur op zich is best mooi, alleen met het lakken krijg je snel een streperig effect en dat is dan weer niet zo heel mooi. Ook vond ik dit lakje heel lastig lakken, dat kan uiteraard ook aan mijn eigen lak skills liggen maar ik had er wat moeite mee. Hier draag ik ook weer twee laagjes…

Wat is ‘Eindhovûh’ een ontzettend leuk fris groen kleurtje! Ik heb nog niet heel erg veel groen in mijn nagellak stash, dus ik ben zeker blij met dit lakje. Dit lakje lakt wel heel fijn en eigenlijk was een laagje voldoende voor een mooie dekking. Ook dit lakje ga ik vast en zeker nog vaak op mijn nagels dragen.

Ten slotte de kleur ‘Utreg’, een gele kleur met hele fijne glittertjes. Ik heb het niet zo heel erg op gele lakjes, ligt niet aan dit lakje maar meer omdat ik de kleur geel niet zo mooi vind staan bij mijn huidskleur. Het lakje lakte ook niet heel fijn omdat die niet zo heel goed dekt. Hier draag ik drie dunne laagjes en zoals je wel kunt zien zie je nog steeds mijn nagels er doorheen.

Ik vind het een hele leuke collectie en vooral de kleuren Grûn, Mokum, Roffa en Eindhovûh vind ik erg mooi! De lakjes zijn nu te koop o.a. bij drogisterijen, parfumerieën en herome.com en kosten €7,50 per stuk.

95 Comments on Herome W.I.C. LE ‘The Real Dutch’

 1. Bellachique
  12 april 2012 at 15:39 (11 jaar ago)

  Lila en oranje zijn echt zo mooi! Die glitters in de lila kleur zijn echt leuk!

 2. Chantal
  12 april 2012 at 15:40 (11 jaar ago)

  Ik vind ze echt superleuk! Lekker vrolijk!

 3. Mariska
  12 april 2012 at 15:58 (11 jaar ago)

  Er zitten zeker hele mooie kleurtjes tussen. En zeker de roze en paarse.

 4. Esmay
  12 april 2012 at 16:03 (11 jaar ago)

  Roffa vind ik supertof! En dat terwijl ik niet eens zo gek ben op paars!
  Zelf heb ik Mokum en die vind ik ook leuk!

 5. Cherel
  12 april 2012 at 16:18 (11 jaar ago)

  Wauw, mooie kleurtjes!

 6. Laura
  12 april 2012 at 16:22 (11 jaar ago)

  Mooie kleurtjes! Die groene vind ik vooral erg leuk voor de zomer 🙂

 7. Amber
  12 april 2012 at 17:04 (11 jaar ago)

  Wat een mooie lakjes! jammer dat voor een nagelbijter als mij nagellak niet is weggelegd aangezien ik er niet mee kan stoppen. 🙁 maar wel hele vrolijke kleurtjes zeg!

 8. Lotte
  12 april 2012 at 18:20 (11 jaar ago)

  Mooie vind vooral Utreg en Eindhovûh erg mooi!

 9. Samantha
  12 april 2012 at 19:31 (11 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal heel mooi. 😀

 10. LottedeJ
  12 april 2012 at 19:36 (11 jaar ago)

  Die groene vind ik mooi, Eindhovuh! Echt een leuk, origineel kleurtje.

 11. Tedje
  12 april 2012 at 19:45 (11 jaar ago)

  Mokum vind ik het mooist!

 12. Roos
  12 april 2012 at 20:36 (11 jaar ago)

  Super mooi! De oranje en roze lijken me heel mooi! x

 13. Myrthe
  12 april 2012 at 20:41 (11 jaar ago)

  Wat een toffe kleurtjes! Maar toch vind ik Eindhovûh het mooiste kleurtje 😀

 14. keava
  12 april 2012 at 21:39 (11 jaar ago)

  erg mooie kleurtjes! echt leuk dat de namen van nederlandse steden zijn!

 15. Yvette
  12 april 2012 at 22:00 (11 jaar ago)

  Ik heb Roffa nu op mijn nageltjes zitten! Vind het zo’n leuk kleurtje!! En ik moest hem ook wel hebben aangezien ik er woon 😉

 16. Cynthiiaa
  12 april 2012 at 23:48 (11 jaar ago)

  Grûn vind ik wel wat hebben, de heerlijk felle oranje tint is volgens mij echt prachtig voor in de zomer, helemaal met de zon erop!

 17. Daantje
  13 april 2012 at 15:57 (11 jaar ago)

  oranje, roze en groen vind ik heel mooi

 18. Jolanda
  29 april 2012 at 14:17 (11 jaar ago)

  Oranje is een erg mooie kleur! Nu heb ik hier alleen een vraag over. Ik heb op 2 vingers dat die helemaal verkleurd. Ik heb er gewoon een basecoat onder en dan 2 lagen oranje met een topcoat. En bij 2 vingers wordt die op het nagelbed veel donkerder en blijft de rand zo leuk knal oranje. Iemand een idee hoe dit komt en of ik hier wat aan kan doen????