Herome W.I.C. LE ‘The Real Dutch’

Zoals jullie inmiddels misschien wel weten komt W.I.C. by Herome elke twee maanden met een speciale limited edition. Ik liet jullie al eerder de ‘Frankrijk collectie’ zien maar de volgende LE bestaat uit lakjes geïnspireerd door ons eigen land. Maak kennis met ‘The Real Dutch’, een collectie bestaande uit zes kleuren die allemaal vernoemd zijn naar een Nederlandse stad. Benieuwd geworden naar de swatches, lees dan snel verder…

Deze collectie past perfect bij de zomer, het zijn allemaal hele vrolijke kleurtjes. Voor ‘The Real Dutch’ ging W.I.C. by Herome de straat op voor de nodige inspiratie. Alle zes de lakjes werden vernoemd naar een Hollandse stad maar dan wel in hun eigen ‘slang’. Wat dacht je van Utreg of Grûn? De kleuren zijn allemaal geïnspireerd door het rijke en diverse straatbeeld van onze steden.

Ik ben eigenlijk altijd tevreden over de lakjes van Herome, ook over deze! Ze lakken fijn, de meeste dekken perfect na twee laagjes, drogen snel en blijven ook nog eens paar dagen zonder chippen perfect op mijn nagels.

Het eerste kleurtje is ‘Grûn’ en uiteraard moest ik die als aller eerste aan jullie laten zien. Ik, als echte ‘Stadjer’ vind het natuurlijk super dat er een kleurtje naar Groningen is vernoemd. De kleur ‘Grûn’ is fel oranje en is een super vrolijk kleurtje wat ook meteen een leuke kleur is voor aankomende Koninginnedag en/of EK. Twee laagjes waren voldoende voor een perfect dekkend resultaat.

Dit is de kleur ‘Mokum’ oftewel Amsterdam. Ik heb een zwak voor alles wat roze is, dus natuurlijk vind ik dit ook een heel mooi lakje. Het is een warme roze kleur die ik vast en zeker erg vaak ga dragen. Ook hier draag ik twee lakjes en zoals je ziet dekt die ook perfect.

Dit is de kleur ‘Roffa’ wat de ‘slang’ voor ‘Rotterdam’ is. Dit vind ik echt een heel leuk kleurtje. Mooie lila paarse kleur met hele fijne zilveren glittertjes, door de glittertjes wordt het lakje net wat bijzonderder. Ook hier draag ik wederom twee laagjes.

Dit is de kleur ‘Agga Den Haag’ eigenlijk mijn minst favo kleurtje. De kleur op zich is best mooi, alleen met het lakken krijg je snel een streperig effect en dat is dan weer niet zo heel mooi. Ook vond ik dit lakje heel lastig lakken, dat kan uiteraard ook aan mijn eigen lak skills liggen maar ik had er wat moeite mee. Hier draag ik ook weer twee laagjes…

Wat is ‘Eindhovûh’ een ontzettend leuk fris groen kleurtje! Ik heb nog niet heel erg veel groen in mijn nagellak stash, dus ik ben zeker blij met dit lakje. Dit lakje lakt wel heel fijn en eigenlijk was een laagje voldoende voor een mooie dekking. Ook dit lakje ga ik vast en zeker nog vaak op mijn nagels dragen.

Ten slotte de kleur ‘Utreg’, een gele kleur met hele fijne glittertjes. Ik heb het niet zo heel erg op gele lakjes, ligt niet aan dit lakje maar meer omdat ik de kleur geel niet zo mooi vind staan bij mijn huidskleur. Het lakje lakte ook niet heel fijn omdat die niet zo heel goed dekt. Hier draag ik drie dunne laagjes en zoals je wel kunt zien zie je nog steeds mijn nagels er doorheen.

Ik vind het een hele leuke collectie en vooral de kleuren Grûn, Mokum, Roffa en Eindhovûh vind ik erg mooi! De lakjes zijn nu te koop o.a. bij drogisterijen, parfumerieën en herome.com en kosten €7,50 per stuk.