Vraag van de dag: Hoe bereid jij je voor op de zomer?

Het is lente, dus de zomer komt steeds dichterbij. Binnenkort ‘mogen’ de rokjes, jurkjes, t-shirts, hemdjes en shorts weer aan en laat je dus iets meer huid zien dan in de wintermaanden. Daarom was ik heel erg benieuwd hoe jij je voorbereid op de zomer en of je ook meer aandacht en tijd schenkt aan je lichaam?

Wanneer het zomer wordt, besteed  ik toch wat meer aandacht en tijd aan mijn lichaam. Ik smeer weer wat meer met  bodylotions en butters, ik onthaar me weer wat regelmatiger en vaak komt het hars apparaat ook weer uit de kast, en ik ga vaak ook weer iets bewuster leven qua voeding. Het grappige is trouwens dat ik bij warm weer sowieso sneller gezond ga eten. Ik ben in de zomer namelijk dol op fruit en salades en ik drink ook veel meer water en ik heb veel minder behoefte aan ongezond voedsel. In de zomer vind ik het belangrijk dat ik lekker in mijn vel zit dus vind ik het echt fijn om wat meer energie te steken in mijn lichaam. Ook wil ik weer wat meer gaan bewegen, alleen dit is wel een beetje lastig in combinatie met hyperventilatie dus ik moet daar nog even mijn draai in zien te vinden.

Zoals je kunt lezen besteed ik in ieder geval wat meer tijd aan mijn lichaam zodat ik gewoon met een lekker gevoel naar buiten kan! En hoe zit dat bij jouw besteed jij ook meer tijd aan je lichaam en hoe doe je dat? Binnenkort trouwens een uitgebreid artikel over ontharen met bijbehorende tips & trucs, dus hou mijn blog goed in de gaten als je hier meer over wilt weten!

12 Comments on Vraag van de dag: Hoe bereid jij je voor op de zomer?

 1. Cynthiiaa
  29 maart 2012 at 00:33 (8 jaar ago)

  Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik in de zomer meer sport, omdat ik het prettiger vind dan die koude wind buiten. Daarnaast smeer ik mij extra in, sowieso ook al in de wind, maar de body butter blijft ook in de zomer uit de kast!

  Beantwoorden
 2. MySuperSweetLife
  29 maart 2012 at 06:44 (8 jaar ago)

  Pff eidenlijk veel te veel!
  - Ik ga vaker sporten
  - Drink meer water
  - Ga een paar keer onder de zonnebank
  - Onthaar mijn benen vaker
  - Mijn teennagels lakken
  - Verf mijn haar meestal wat blonden
  - Gebruik vaker beauty producten
  Enz..

  Beantwoorden
  • Lisanne
   29 maart 2012 at 07:27 (8 jaar ago)

   Same here! Ik ga dan niet onder de zonnebank, want ik hoop altijd weer van de zon bruin te worden ;)

   Beantwoorden
 3. Fleur
  29 maart 2012 at 08:44 (8 jaar ago)

  Ik ga bijna weer buiten sporten (tennis) en ik ga vaker harsen (wat ik bij houd met epileren). Verder voeten vaker verzorgen (voetenbadje, eelt weg vijlen en daarna lekker insmeren en nagels lakken). Al mijn zomer spullen opfrissen met een wasbeurtje als dat nodig is en weer omruilen met wat winterkleding (inhoud kasten omwisselen).

  Beantwoorden
 4. Lotte
  29 maart 2012 at 09:12 (8 jaar ago)

  Ik sluit me helemaal aan bij het meer bewegen, gezonder eten, ontharen & teennagels lakken! Als het wat warmer is, voel ik me gewoon ook veel beter.

  Beantwoorden
 5. Cherel
  29 maart 2012 at 09:32 (8 jaar ago)

  Ik beweeg ook meer, ontharen en teennagels lakken. Ik smeer me vaker in zodat mijn huid lekkerder aanvoelt en er beter uitziet.

  Beantwoorden
 6. Lie
  29 maart 2012 at 10:43 (8 jaar ago)

  - Vaker ontharen
  - Vaker teennagels knippen en lakken
  - Ik pak vaker de fiets
  - Mijn hielen insmeren met hielklovenzalf
  - Vaker scrubben
  - Meer water drinken

  Beantwoorden
 7. Roos
  29 maart 2012 at 12:28 (8 jaar ago)

  Ik verzorg m’n voeten ook beter en weer buiten sporten!

  Beantwoorden
 8. Frederique
  29 maart 2012 at 13:23 (8 jaar ago)

  Teennagels lakken, scrubben en lichaam moistrurisen

  Beantwoorden
 9. Amanda
  29 maart 2012 at 14:43 (8 jaar ago)

  Ik lag mijn teennagels wat vaker!

  Beantwoorden
 10. Ceren
  29 maart 2012 at 16:21 (8 jaar ago)

  Vaker nagellak op mijn tenen en natuurlijk benen scheren als een malle aangezien ik een wintervachtje heb laten groeien haha :P

  Beantwoorden
 11. Esmay
  30 maart 2012 at 17:47 (8 jaar ago)

  Sporten, pedicure doen, scheren, nieuwe lente garderobe aanschaffen. ^^

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *