Review: Rimmel Scandal’eyes mascara

Persoonlijk vind ik dat er maar weinig echte goede mascara’s zijn. Het vinden van een fijne is wat mij betreft behoorlijk lastig. Over Rimmel mascara’s ben ik altijd best tevreden, dus mijn verwachtingen over de ‘Rimmel VolumeFlash Scandal’eyes mascara’ waren hoog. Heeft deze mascara mijn verwachtingen waargemaakt of valt die tegen? Lees snel verder…

Rimmel lanceert een nieuwe mascara die een speciale borstel heeft die zorgt voor 12 keer meer volume. Het resultaat is schandalig mooi! De mascara heeft 3 x zoveel collageen, wat zorgt voor weelderige wimpers en 3 x zoveel keratine voor sterke, gezonde en mooie wimpers. Als ik dit lees, klinkt het erg veelbelovend…

De mascara valt wel op, de verpakking is knaloranje en ik word er wel vrolijk van. Het is een vrij grote mascara maar dat komt natuurlijk ook omdat er een groot borsteltje in zit.

Het borsteltje is vrij dik, 50% langer dan normaal en ook dichter waardoor elk afzonderlijk haartje wordt bereikt. Ook is het borsteltje flexibeler. Ik moest eerst wel even wennen aan de dikte van het borsteltje. Vooral bij de onderste wimpers moet je voorzichtig te werk gaan. Ik vind het erg fijn dat het borsteltje gemaakt is van ‘echte’ haartjes, dit vind ik toch wel heel prettig werken. Door de vele haartjes heb ik ook echt het idee dat die al mijn wimpertjes ‘pakt’.

De mascara zelf is heel zwart van kleur en dat is voor mij een groot pluspunt. Nu ik gewend ben aan deze mascara, kan ik zeggen dat ik heel erg tevreden ben. De mascara is mooi zwart, geeft veel volume aan mijn wimpers, separeert goed, geeft ook nog meer lengte en ligt lekker in de hand (ook belangrijk!).

Hierboven zie je het resultaat van meerdere laagjes Rimmel Scandal’eyes mascara. Mijn wimpers hadden hier wel een beetje last van een ‘bad lash day’, toch vind ik dat de mascara echt wat doet voor mijn wimpers. Wel moet je oppassen voor klontjes en dat je wimpers niet te veel aan elkaar plakken. Het beste kun je het borsteltje voordat je mascara aanbrengt eerst even afvegen aan de bovenkant van de huls of een tissue.

Ben je nog op zoek naar een fijne mascara, die goed zwart is en zorgt voor meer volume en lengte? Dan is de Rimmel Scandal’eyes net wat voor jou. Vanaf april ligt de mascara in de winkel en is in drie varianten verkrijgbaar, namelijk: Waterproof, Black en Extreme Black. Verkoopprijs €11,99.

117 Comments on Review: Rimmel Scandal’eyes mascara

 1. LottedeJ
  31 maart 2012 at 11:06 (10 jaar ago)

  Het lijkt me op zich wel een fijne mascara! Wel jammer dat je niet nog een foto van je oog met de mascara hebt toegevoegd, waarbij we de krul hadden kunnen zien.

  • Sanne van Huis
   31 maart 2012 at 11:17 (10 jaar ago)

   Ik zou de volgende keer bij een mascara review wat meer foto’s plaatsen van mijn oog, dank je wel voor je tip! 🙂

 2. Miranda
  31 maart 2012 at 11:10 (10 jaar ago)

  Net las ik ook een review waar de mascara ook wat ging klonteren, ik denk dat ik hem daarom ook niet zal kopen. En ik kan zelf ook niet goed tegen rimmel ;(

 3. Fleur
  31 maart 2012 at 11:15 (10 jaar ago)

  Je zou eens de Sexy Curve moeten proberen van Rimmel. Ik gebruik die al meer dan een jaar (dat type mascara, dark brown) en ben daar nog steeds heel erg tevreden over. Krult mijn wimpers en geen spinnenpoten. Pas wanneer de mascara ouder raakt (3 maanden) komen er klontjes. Ik kan ‘m altijd helemaal opmaken, erg fijne mascara (de waterproof vind ik niet fijn, maar dat komt omdat waterproof bij mijn ogen nooit prettig is).

  • Sanne van Huis
   31 maart 2012 at 11:16 (10 jaar ago)

   Die heb ik altijd gehad, echt mijn favoriet! Alleen door mijn blog kom ik nu niet echt meer toe om die te gebruiken gezien ik super veel mascara’s heb om te testen 🙂

 4. charile
  31 maart 2012 at 11:27 (10 jaar ago)

  Ziet er goed uit 🙂

 5. Esmay
  31 maart 2012 at 11:43 (10 jaar ago)

  Ziet er eigenlijk wel oke uit!

 6. Tedje
  31 maart 2012 at 12:04 (10 jaar ago)

  Ziet er niet verkeerd uit!! Misschien is het leuk om de volgende keer wat meer foto’s (vanuit verschillende hoeken) te nemen van je oog!

 7. Maaike
  31 maart 2012 at 12:27 (10 jaar ago)

  ziet er wel goed uit 🙂

 8. Samantha
  31 maart 2012 at 12:29 (10 jaar ago)

  Ziet er wel oké uit! 🙂

 9. Cynthiiaa
  31 maart 2012 at 12:39 (10 jaar ago)

  Mooie lange wimpers! Ik vind hem gorgeous om te zien, vooral ondat hij ze goed zwart maakt, he ziet er netjes uIt ondanks je badlashday, herkenbaar trouwens :’) Hij doet best goed zijn werking!

 10. Ruth
  31 maart 2012 at 13:02 (10 jaar ago)

  Wat een mooi resultaat! Hij is inderdaad goed zwart en lekker veel volume. Like!

 11. CherriesBeauty
  31 maart 2012 at 13:42 (10 jaar ago)

  Het ziet er zeker niet verkeerd uit 😀

 12. Lonneke
  31 maart 2012 at 14:24 (10 jaar ago)

  ik vind het resultaat echt heel mooi !
  weetje wat eigenlijk heel erg leuk is… door jou ben ik gaan bloggen!
  Ik denk een klein jaartje geleden zag ik jou filmpje over diy shirt bedrukken.
  Ik vond het zo leuk en bedacht dat ik ook een blog wilde gaan beginnen !
  dankjewel meid, je blog is top.
  x

 13. Lie
  31 maart 2012 at 16:24 (10 jaar ago)

  Ik ga deze zeker proberen!

 14. Chantal
  31 maart 2012 at 18:36 (10 jaar ago)

  Ik heb ‘m ook liggen om te testen, ik ben heel erg benieuwd! Ziet er op zich prima uit, voorzover ik het kan zien!

 15. Anne
  31 maart 2012 at 19:44 (10 jaar ago)

  Hee Sanne!!
  Leuk artikel! ik dacht dat jij mij vorige week nog even zou mailen? het lukt vast niet meer ofwel? najaa xx

 16. Nena
  1 april 2012 at 19:18 (10 jaar ago)

  Tof artikel! Je wimpers lijken er wel erg recht door en niet in een boogvorm. Maar dat maakt het wel speciaal!

 17. Nena
  1 april 2012 at 19:18 (10 jaar ago)

  Tof artikel! Je wimpers lijken er wel erg recht door en niet in een boogvorm. Maar dat maakt het wel speciaal.

  • Nena
   1 april 2012 at 19:19 (10 jaar ago)

   Ik stuurde het per ongeluk 2 keer. oooeeps…..

 18. CreaBeaBlog
  1 april 2012 at 19:26 (10 jaar ago)

  Ik vind vooral de verpakking erg cool en je wimpers zijn ook nog eens supermooi!

 19. Nannick
  1 april 2012 at 19:31 (10 jaar ago)

  Lijkt me een fijne mascara alleen een tip voor de volgende keer, fotografeer je wimpers van verschillende kanten 😉

  • Sanne van Huis
   1 april 2012 at 20:03 (10 jaar ago)

   Jep, ga ik doen de volgende keer!