EOTD: Inspired by Pixiwoo!

Vorige week keek ik een filmpje van Pixiwoo (mijn favo Youtube Guru’s) en zag ik echt een prachtige look voorbij komen. Nicola maakte een tutorial van deze look en de ooglook is geïnspireerd door een fashion show van ‘Roberto Cavalli. Het leuke van deze make-up look is dat alle kleuren oogschaduw uit het Sleek ‘The Original’ palette komen, en laat ik die nou net toevallig hebben! Ik ging meteen aan de slag en op de volgende pagina zie je het resultaat…

Ik vind het altijd erg leuk om looks na te maken, ik leer ervan en ik krijg er inspiratie door. In deze look bijvoorbeeld gebruik je een vrij heftige paarse kleur aan de binnenkant van de ogen, zelf zou ik dit nooit doen want ik breng vaak juist een lichte kleur aan. Ook de kleurcombinatie is vrij verrassend, ik zou bijvoorbeeld nooit op het idee gekomen zijn om groen/paars met bruin te combineren. Het is wat mij betreft in ieder geval een geslaagde look!

Ook nog even een fullface foto zodat je de look even in het geheel kan zien. Het is voor overdag best wel een heftige look en ik zou de ooglook ook eerder in de avond dragen.

Hierboven zie je de producten die ik heb gebruikt en zoals je ziet heb je helemaal niet veel nodig…

  1. Max Factor ‘False Lash Effect’
  2. Sleek ‘The Original’ palette
  3. Gosh ‘Velvet Touch Eye Liner’ in de kleuren ‘Alligator’, ‘Black Ink’ & ‘Funky Violet’

Ik kan natuurlijk helemaal uitleggen hoe ik de look heb gemaakt maar je kunt natuurlijk ook even het filmpje bekijken, zie hieronder…

Het is absoluut geen hele moeilijke look, het is een beetje een kwestie van gewoon doen. Toen ik begon dacht ik meteen dit wordt niets. Het zag er rommelig uit en daar word ik altijd een beetje ‘kriebelig’ van. Gelukkig zette ik door en uiteindelijk ben ik juist hartstikke tevreden met het resultaat!

Wat vind jij van de look en maak jij ook wel eens looks na aan de hand van een tutorial?