Wanneer ik aan het bloggen ben, dat is bijna dagelijks, staat er altijd wel op de achtergrond een leuk muziekje op. Ik heb een hele brede muzieksmaak en ik hou o.a. van pop, hiphop, (pop)rock, soul en techno. Ik luister vooral muziek via iTunes en Spotify en ik heb daar verschillende afspeellijsten.  Het leek mij wel leuk om mijn favoriete nummers van dit moment met jullie te delen…

Rihanna luister ik op dit moment heel graag en haar nieuwe album vind ik te gek! Inmiddels ken ik de meeste nummers helemaal uit mijn hoofd en zing dan ook vaak keihard mee. Of mijn buren daar nou zo blij mee zijn, weet ik niet, ik heb in ieder geval veel plezier en daar gaat het om!

Sinds de film ‘500 Days of Summer’ ben ik helemaal gek op ‘The Temper Trap’. Ze hebben zulke leuke nummers waar ik zo’n blij en gelukkig gevoel van krijg, altijd fijn als je je happy gaat voelen van muziek!

Ook Selah Sue luister ik op dit moment heel erg vaak! Ze heeft een prachtige stem, beetje zoals Lauren Hill, en ze heeft een paar hele fijne liedjes…

Ook ‘Video Games’ van Lana del Rey vind ik een gaaf nummer en die staat dan ook regelmatig op repeat…De rest van haar album vind ik dan weer niet zo heel erg leuk maar misschien moet ik het nog een kans geven…

Een al wat ouder nummer maar die ik keer op keer kan blijven beluisteren is ‘Heartbreak Warfare’ van John Mayer. Een heerlijk nummer…

Dit waren de nummers die ik de laatste tijd vaak op heb staan. Mocht jij nu nog leuke muziektips hebben, deel het dan vooral even bij de comments want ik ben gek op muziek!