Mijn favo fashion looks van Gossip Girl!

Kijken jullie ook zo graag naar Gossip Girl, ik in ieder geval wel! De serie volg ik al vanaf het begin en elke week verheug ik mij weer op een nieuwe aflevering. Vooral de laatste tijd ben ik ‘hooked’ en probeer ik altijd zo snel mogelijk de nieuwste aflevering te bekijken. Naast dat het gewoon een hele toffe serie is hebben de meiden (eigenlijk ook de heren) vaak hele mooie outfits aan met items waar je spontaan hebberig van wordt. Ik zit dan ook regelmatig kwijlend voor mijn beeldscherm van mijn laptop. Mijn favoriete outfits van Serena, Blair en Charlie vind je op de volgende pagina…

Geweldige outfits toch? Vooral de outfits van Serena vind ik vaak prachtig! Ze draagt vaak hele mooie en bijzonder items en het lijkt ook wel alsof alles haar staat! Vooral het eerste setje met het oranje jasje en de felblauwe tas is gewoon, liefde! De stijl van Blair is iets minder mijn ding maar het past wel enorm goed bij haar personage. Voor mijzelf vind ik het net wat te ’tuttig’ maar miss Waldorf komt er zeker mee weg. Een aantal afleveringen kwam Charlie voorbij en vooral haar kleding vond ik altijd erg mooi. Ze had altijd de mooiste nude jurken en truien aan. Helaas kon ik maar weinig outfits van haar vinden op het internet, erg jammer! Vooral het middelste setje kleding van Charlie vind ik heel tof en is eigenlijk helemaal mijn stijl…

Ook heb ik nog even twee (vrij oude) video’s toegevoegd waarin een stylist van Gossip Girl verteld over de stijl van Serena & Blair…

Wie van de dames is jullie favoriet qua stijl in Gossip Girl?