Gosh Long Lasting Lip Markers

De laatste tijd ben ik steeds meer ‘into’ gekleurde lippen. Voorheen droeg ik voornamelijk lipgloss, nu kies ik juist steeds vaker voor een gekleurde lipstick. Nadeel is wel dat lipstick tussendoor vaak bijgewerkt moet worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook zogenaamde ‘stains’, deze lipproducten trekken als ware in je huid en zo heb je super lang plezier van je kleurtje!  Gosh heeft dit ook in het assortiment, namelijk de ‘Gosh Long Lasting Lip Markers’…

Ik ontving twee verschillende kleuren, namelijk: 001 Red & 002 Pink. Hieronder lees je wat Gosh zegt over de lipstain:

Met de Gosh Long Lasting Lip Marker breng je eenvoudig een houdend lang en intense kleur aan op je lippen. De langhoudende formule blijft precies zitten waar je het aanbrengt: van day to date hoef jij je lippen niet meer bij te werken! De unieke formule zorgt bovendien voor urenlange hydratatie en zachtheid. De Gosh Long Lasting Lip Markers hebben een speciale punt waarmee je nauwkeurig kunt werken. Kies dus voor de meest kissable lips!

De Lip Markers zien er qua uiterlijk net uit als echte viltstiften en dat vind ik wel grappig. De roze doet mij zelfs heel erg denken aan een accentueerstift, toch is het echt bedoeld voor op de lippen. De stiften zitten verpakt in plastic, op zich goed want zo weet je zeker dat niemand ze in de winkel heeft geswatched. Groot nadeel, het was echt een helse klus om het plastic eraf te halen (misschien lag het ook wel aan mij?). Het heeft mij een nagel gekost en uiteindelijk is de verpakking ook beschadigd doordat er een schaar aan te pas moest komen. Wanneer de plastic verwijdert is, hou je een mooi en handige verpakking over.

Nog nooit eerder gebruikte ik een lipstain in een stift vorm, eigenlijk kon ik meteen best wel heel gemakkelijk en precies mijn lippen inkleuren. Ik moet wel zeggen dat ik een vrij vaste hand heb, toch vind ik het minder lastig dan een lipstick. Je moet ook wel netjes te werk gaan want een stain trekt behoorlijk snel in je huid, bij een foutje kan dit rare vlekken opleveren. Ook moet je opletten dat je eerst even je lippen goed scrubt, velletjes worden namelijk extra geaccentueerd bij het gebruik van een stain.

De Lip Marker ruikt heel prettig, lekker zoetig en zo ‘smaakt’ het ook wel een beetje. De Gosh Long Lasting Lip Marker voelt best wel heel prettig aan op mijn lippen, geen uitdrogend gevoel. Ik heb zelfs het gevoel dat het verzorgend is voor mijn lippen.

Hierboven en hieronder zie je de swatches. Ik vind 002 Pink een heel lief kleurtje en 001 Red vind ik een hele mooie rode stoere kleur. Zoals je wel kun zien zijn de Lip Markers ontzettend goed gepigmenteerd. De lichtroze is op mijn lippen wel iets minder ‘roze’ dan bij de swatch op mijn arm maar dit komt uiteraard ook doordat mijn lippen van zichzelf ook al een kleurtje hebben. Vooral de kleur ‘Red’ is echt mijn favoriet en heb ik nu al een paar keer op gehad!

Hieronder zie je mijn lippen met ‘Red’ na een paar uurtjes (wat gedronken en wat gegeten). Zoals je kunt zien is de kleur wel een beetje vervaagd, maar de buitenkant is nog ‘intact’. Toch vind ik het resultaat best wel prima en het is ook best een gemakkelijk product om tussendoor bij te werken, vooral als je de randjes niet hoeft te doen.

Wanneer ik ’s avonds de lipstain eraf wil halen moet ik wel even hard boenen met wat remover, daarna zijn mijn lippen nog wel iets roder dan normaal (kan ook door het wrijven komen) maar dit slijt heel snel.

Voorheen dacht ik altijd dat lipstains niet echt een ‘Sanne’ beautyproduct was maar de Lip Markers van Gosh zorgen dat ik hier nu heel anders over denk. Ik vind de ‘Long Lasting Lip Markers’ erg prettig en gemakkelijk in gebruik, ze hebben mooie kleuren die goed gepigmenteerd zijn en je hebt lang plezier van je lipkleur!

De ‘Gosh Long Lasting Lip Markers’ zijn te koop bij Kruidvat en kosten €7,49.

100 Comments on Gosh Long Lasting Lip Markers

 1. Esmay
  29 februari 2012 at 11:02 (11 jaar ago)

  Die roze is leuk! 😀

 2. Tessa
  29 februari 2012 at 12:05 (11 jaar ago)

  Ik vind de roze erg leuk.. Lijkt me wel apart om het zo op te brengen terwijl het werkwoord niet voor niks lippenstiften heet ;-).

 3. charile
  29 februari 2012 at 13:30 (11 jaar ago)

  die roze is erg mooi 😀

 4. Frederique
  29 februari 2012 at 13:54 (11 jaar ago)

  Hm lijken mij nog best wel fijn ja!

 5. amanda
  29 februari 2012 at 14:16 (11 jaar ago)

  Wauw die roze vind ik mooi!

 6. Elke
  29 februari 2012 at 14:25 (11 jaar ago)

  Ziet er best mooi uit!

 7. Milou
  29 februari 2012 at 14:34 (11 jaar ago)

  Ik ben niet echt fan van deze producten.. Voor mijn gevoel drogen ze altijd wel een beetje uit. Mooie kleuren wel, staat je erg goed!

 8. Cherel
  29 februari 2012 at 14:36 (11 jaar ago)

  Ze zien er goed uit!

 9. LottedeJ
  29 februari 2012 at 14:53 (11 jaar ago)

  Mooie kleuren! Ik ben niet echt fan van lipstains, ik hou niet zo van het droge gevoel dat ze mijn lippen geven.

 10. buzz_bongo@hotmail.com
  29 februari 2012 at 16:29 (11 jaar ago)

  Ik heb ze ook allebei, de rode vind ik voor een stain toch nog erg snel vervagen. Of ik lik teveel aan mijn lippen, kan ook.
  En alle Gosh producten zijn vaak verpakt in dat plastic, er zit een trekrandje aan haha die moet je wel even vinden maar dan trek je volgende keer je nagel niet kapot 😉

 11. Cynthiiaa
  29 februari 2012 at 17:49 (11 jaar ago)

  Mooie pigmentatie van de lipstains, echt heel fel! 🙂 Ze vlekken niet, netjes aangebracht ook!

 12. Ruth
  29 februari 2012 at 18:51 (11 jaar ago)

  Ik hou van lipstains. Deze lijken me fijn, vooral de rode, roze lipstains kunnen soms wat paars of nude uitvallen bij mij. Goede review 🙂

 13. Vera
  29 februari 2012 at 22:47 (11 jaar ago)

  Ik heb best vaak last van velletjes op mijn lippen, dus denk niet dat dit iets voor mij is. Misschien wel voor de zomer als mijn lippen wat minder droog zijn 🙂

 14. Lisa
  29 februari 2012 at 23:25 (11 jaar ago)

  Dat ziet er mooi uit!

 15. Berdiene
  1 maart 2012 at 10:33 (11 jaar ago)

  Die rode is mooi! Ik heb nog nooit zo’n stift geprobeerd maar daar gaat binnenkort verandering in komen denk ik 😉

 16. Flaviena
  2 maart 2012 at 16:59 (11 jaar ago)

  I luv lipstains! 😀 deze zien er ‘dekkender’ uit dan die van Catrice.. hmm maybe worth giving a shot! 🙂 Staat jou iig wel goed.

 17. Nannick
  3 maart 2012 at 22:47 (11 jaar ago)

  Leuke kleuren, ik heb er eentje in het bruin. Een van de aller eerste stains van Gosh (: Maar eigenlijk gebruik ik hem niet eens ;$