Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten heeft Catrice de producten weer vernieuwd. Sommige producten zijn uit het assortiment gehaald maar gelukkig zijn deze wel vervangen door mooie nieuwe producten. Nog steeds ben ik dol op nagellak en toen ik terug kwam van vakantie moest ik natuurlijk even naar de Kruidvat om wat nieuwe lakjes aan te schaffen. Helaas waren er niet heel erg veel nagellakjes maar toch heb ik vijf nieuwe kleuren weten te bemachtigen. Lees snel verder om te zien welke lakjes dat zijn geworden…

De kleuren die ik heb gekocht zijn (van links naar rechts): 860 Browno Mars, 700 Birdy Reloaded!, 820 Pimp My Schrimp, 810 Acid/DC en 690 Fred Said Red. Wederom is Catrice erin geslaagd om originele namen te bedenken…

Ook zitten er op bepaalde flesjes nagellak stickertjes die bijvoorbeeld aangeven dat je twee laagjes nodig hebt of dat er een basecoat onder moet (lijkt me sowieso altijd wel handig). Dit is in ieder geval nieuw en zag ik nog niet eerder bij de Catrice lakjes.

Wat ook nieuw is zijn de kwastjes. Ik moet zeggen dat ik de lakjes van Catrice over het algemeen heel fijn vind lakken dus het had van mij niet per se gehoeven maar de nieuwe kwastjes werken nog net ietsjes gemakkelijker. Hieronder zie je een oud kwastje…

Hieronder zie je het nieuwe kwastje. Zoals je wel kunt zien is dit kwastje breder, voller en platter. Lakt erg fijn, wel moet je uitkijken dat je niet te veel lak op het kwastje laat zitten.

De kleur hieronder is ‘Browno Mars’ en dit een metalic achtig lakje in een mooie bruine kleur. De metalic lakjes van Catrice vind ik altijd heel erg fijn lakken, zo ook deze! Dit lakje dekt na één laagje goed maar ik denk persoonlijk dat twee dunne laagjes nog net iets mooier is.

Hieronder zie je de kleur ‘Birdy Reloaded’. Een mooie gele kleur die in het echt net ietsjes zachter van kleur is dan op de foto. Geel is niet helemaal mijn kleur maar toch vind ik het wel een lekker ‘zoet’ kleurtje voor in de lente/zomer. Dit lakje had twee laagjes nodig en dit stond ook al op het stickertje aangegeven.

De kleur ‘Pimp My Schrimp’ wilde ik al hebben vanwege de naam maar het is ook een heel mooi zacht oranje kleurtje. Dit lakje dekte meteen na één laagje en vind ik ook voldoende. Deze kleur nagellak vond ik wel net iets lastiger lakken dan de rest, geen idee waaraan dit precies ligt.

De kleur ‘Acid/DC’ zie je hieronder. Een lime groene kleur die ik wel heel vrolijk vind. Toch denk ik niet dat ik deze kleur heel vaak ga dragen omdat het een vrij specifieke kleur is. Ook dit lakje had voldoende aan één laagje!

Van rode nagellak kan ik nooit genoeg van hebben, dit is de kleur ‘Fred Said Red’. De kleur doet mij wel een beetje denken aan tomatenketchup rood. Het is een lekkere pittige kleur die ik vast en zeker vaak op mijn nagels ga dragen. Twee dunne laagjes bracht ik aan en dit precies goed.

Voor alle vijf de lakjes geldt dat ze ongeveer twee dagen (met topcoat) mooi op mijn nagels blijven zitten. De nieuwe Catrice nagellakjes liggen nu in de Kruidvat en kosten nog steeds €2,49 per stuk, koopje dus!